بقایای یک X360

Behtash_ali

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان ها
متاسفانه X360 ما هم مثل خیلی های دیگه دیروز مرحوم شد حالا به نصیحت یکی از دوستان می خوام قطعاتش را بفروشم که شاید بتونم یه کارت گرافیک بخرم. قطعاتش هم شامل کابل Hdtv، دسته بیسیم،هارد و فن هستش هر کی خواست بهم پیغام خصوصی بده تا سر قیمت با هم توافق کنیم تازه من تو اصفهان هستم
ممنون

سلام منم اصفهان زندگی میکنم. من تنها چیزی که احتیاج دارم فن است که اگه با تخفیف درست و حسابی بهم بفروشی خریدارم. قیمت را از طریق پیام خصوصی اطلاع بده.

لطفا قیمت هاردو بگو.

پس چرا هی میرید میخرید؟!!!!
از شدت علاقه!
با این همه آمار خرابی، باز هم هم‌چنان محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین کنسول نسل تازه توی ایرانه. البته اگه Ps3 کپی‌خور بشه، شاید قضیه ‌یه‌ کم و فقط یه کم فرق کنه!

واقعا متاسفم، روزبه روز تو همین سایت داره به تعداد دستگاههای سه چراغی اضافه میشه:( پس چرا هی میرید میخرید؟!!!!

اگه درست حسابی ازش استفاده کنی و بهش فشار نیاری امکان نداره 3 چراغبده. نه اینکه مثه کلوپ از 9 صبح تا 9 شب باهاش بازی کنی ;)

اگه درست حسابی ازش استفاده کنی و بهش فشار نیاری امکان نداره 3 چراغبده. نه اینکه مثه کلوپ از 9 صبح تا 9 شب باهاش بازی کنی ;)
نه دوست عزیز من هم خودم و خیلی های دیگرو دیدم که روزی حتی 1 ساعت هم باهاش بازی نمی کردن که دستگاهشون سر یک ماه چراغش روشن شده و هیچ ربطی به طریقه ی استفاده از اونو نداره باید قبول کنید که مایکروسافت در کمال بی فکری این کنسول رو روانه ی بازار کرده.

چون هيچ گيمر واقعي نمي تونه از بازيهاي خداي x-360 بگزره :cool:
درسته منم نتونستم برای همین خریدم و پشیمون شدم ولی چرا اونایی که براشون تجربه میشه و یکبار دستگاهشون رو از دست میدن میرن و دوباره می خرن؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or