بعضی ها تصور غلطی از APB دارند!

game.fun

کاربر سایت
38414728336926913779.jpg

طبق گفته جونز نمرات پایین APB باعث ایجاد تصور غلط از این بازی می شود.

او طی مصاحبه ای با Eurogamer که نمره 6/10 به بازی داده گفت، APB یک بازیه تاکتیکی می باشد و برای طرفداران بازی هایی مثل Modern Warfare مناسب نیست. هدف ما آن دسته ای هستند که می خواهند بازی هایی مثل Splinter Cell را به صورت آنلاین بازی کنند.ریشه این توقعات نابه جا مقایسه APB با GTA MMO در این چند سال اخیر می باشد در حالی که ما چنین چیزی نگفته بودیم.

زمانی که تصاویر GTA 1 منتشر شد مردم به بازی خندیدند و گفتند چرا بازی 2D هست ولی وقتی بازی را عرضه کردیم متوجه سرگرم کننده بودن آن شدند. همین وضع در مورد Crackdown هم بود. ما تلاش می کنیم تا مطمئن باشیم که هر بار کاری نو عرضه می کنیم.

APB امروز در اروپا و چند هفته پیش در آمریکا عرضه شد.

• Like
Reactions: R.P.G
این یارو خودشم نفهمیده چی گفته!! یه بار از mw و sc حرف میزنه!! بعد میرسه به gta1 و crackdown!!! این mw و Sc چه ربطی دارند؟!:-??
میگه اگه از بازی هایی مثل mw که سرتو بندازی پایین بری تو دل دشمن خوشت میاد سراغ این بازی نرو
ولی اگه دوست داری بازی تاکتیکی مثل sc رو آنلاین بازی کنی، بخر :d

در مورد gta و crackdown هم منظورش اینه که ظاهرش بازیه بدیه ولی اگه بازیش کنی خیلی خوشت میاد (در کل میگه ماست من ترش نیست :d)

MAG , socom هم بوق
خب عزیزم این ها انحصارین یعنی خود شرکت سونی به شرکت های بازی ساز پول میده تا برای کنسولش یه بازی خوب بسازن که بتونه فروش کنسول رو بیشتر کنه ولی APB و WoW و Starraft که از شرکت های دارنده ی کنسول نیستن.پس براشون اون پلتفرمی که بیشتر سود داره رو میزنن :دی حالا من دیگه نمی دونم چرا پی سی سود داره :دی

خب عزیزم این ها انحصارین یعنی خود شرکت سونی به شرکت های بازی ساز پول میده تا برای کنسولش یه بازی خوب بسازن که بتونه فروش کنسول رو بیشتر کنه ولی APB و WoW و Starraft که از شرکت های دارنده ی کنسول نیستن.پس براشون اون پلتفرمی که بیشتر سود داره رو میزنن :دی حالا من دیگه نمی دونم چرا پی سی سود داره :دی

WOW بازی #1 آمریکاست بحثش جداست

با اینا مقاییسش نکنید لطفا :دی

WOW بازی #1 آمریکاست بحثش جداست

با اینا مقاییسش نکنید لطفا :دی
زکی جواب خوبی دادی:p بزار عصر اژدها اینترنتی بشه WoW رو جمع میکنه چون عصر اژدها برای جذب مخاطب همون کارهایی رو کرد که WoW کرده بود ولی عصر اژدها پتانسیل خیلی خوبی برای MMO شدن داره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or