بعد از یک دهه، بالاخره سالی بدون Need for Speed

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
Need-For-Speed-Rivals-feature-672x372.jpg

وقتی به فرنچایز هایی که سالیانه عرضه می شوند، فکر می کنید، ممکن است عناوینی نظیر Madden و Call of Duty به ذهن تان بیاید. اما یک عنوان از فرانچایز NFS نیز هر ساله منتشر می شود، حتی بسیار قبل تر از زمانی که Call of Duty وجود داشته باشد.

حال، برای اولین بار از 2001 تاکنون، قرار است NFS امسال عرضه نشود، چرا که Ghost Games قصد دارد در ساخت جدیدترین عنوان سری NFS عجله به خرج ندهد.

Ghost Games به طور رسمی تایید کرده است، امسال هیچ NFS ـی عرضه نخواهد کرد. همین طور تایید کرده در حال کار بر روی عنوان بعدی سری NFS است که قرار است 2015 عرضه شود.

به عنوان بخشی از گزارش امروز EA برای سرمایه گذاران، این شرکت اعلام کرده به Ghost Games، توسعه دهنده Need for Speed مجال و فرصت گستره تری برای کار بر روی NFS بعدی که تا سال بعد عرضه نخواهد شد، داده شده است.

آقای Marcus Nilsson، مدیر روابط عمومی Ghost Games در این باره اذعان داشته: "ما این تصمیم را گرفته ایم که سال 2014 هیچ عنوانی از NFS عرضه نکنیم. بنابراین قادر خواهیم بود تا بر روی عنوانی بسیار نوآورانه و ابتکاری برای سال 2015 کار کنیم. این عنوان، تجربه ای ساخته شده بر پایه شالوده ای است که می دانیم شما در مورد آن، بسیار مشتاق خواهید بود."

آقای Nilsson در ادامه خاطر نشان می کند: "فقط به این خاطر که عنوان در دست ساخت، امسال عرضه نمی شود، بدین معنا نیست که برنامه های Ghost Games در سکوت به پیش بروند. "از حالا به بعد، مرتبا [خبرهایی] از ما خواهید شنید، زیرا ما به کمک و راهنمایی های شما برای شکل دادن به آینده Need for Speed نیاز داریم."

در هر حال، جالب خواهد بود که ببینیم آیا باری دیگر، نسخه PC عنوان در دست ساخت (البته اگر نسخه PC در کار باشد)، از مشکلاتی که گریبان گیر NFS: Rivals شد، رنج خواهد برد یا خیر.

منبع:
1 - 2

اخرین نسخه هایی که من لذتشو بردم همون سری underground و most wanted بود
سری های اخرم مثل HP بیشتر بجای این که شبیه Need for speed باشه چون سازندشون ،سازنده burnout بود
شبیه این بازی شده بود المان هاش و ضربه زدن و میخ کاشتن ...

واییی چه بزرگواری کرده EA به خدا جای شگفتیه که چطور به جای یک سال دو سال مجال داده به این استدیو .:|

خداییش خودشون مسخره کردن خوب بابا وقت بدین بزارین یه چیز خوب و درست درمون درست کنه که در خور نام NFS باشه چیه هر سال یک NFS .8-|

با کمال احترام به دوستان و اهالی سبک racing :d فقط NFS شماره 5 :x ارتباطی که با این بازی برقرار کرده بودم با هیچ رسینگ دیگه ای نشد برقرار کنم از تونینگ گرفته، گستردگی ماشین ها (درسته همش پروشه بود و یجور تاریخ پروشه رو روایت می کرد)، خرید و فروش ماشین های دسته دو، اسیب پذیری ماشین ها و تا نیاز به تعمیر همه چیش میزون بود. (حالا شایدم فقط خاطراتش واسم اینجوری مونده :punish:)

من که از rivals واقعا خوشم اومد به خصوص Ferrari با Frostbite خیلی هیجان انگیز بود:دی امیدوارم امسال بالاخره یه Burnout داشته باشیم و سال دیگه هم یه NFS عالی

بعد از Most Wanted و Carbon تمام نسخه های NFS تا الان افتضاح بودند بجز Hot Pursuit و Rivals که در حد خوب و قابل قبولی بودند.
بنظرم Ghost Games با فرصت بیشتر میتونه یه NFS خوب و احتمالا در حد نسخه های قدیمی بسازه /:)

به نظر من Undergound 2 و Most Wanted قدیمی یه جورایی نقطه عطف NFS بودن البته Hot Porsuit 1 هم ازش نگذریم وقعا اون موقع یکی از گرافیکیترین بازی ها بودش با اون بنز مکلارن :x
البته نیدفور اسپید ایرانی که مود شده بود یه مدت ، خیلی تاثیر داشت توی توسعه Need for Speed :d
توی کله نیدفوراسپید های جدید فقط با Hot Porsuit جدید یه کوچولو ارتباط برقرار کردم اما بقیه اصلا ...

به من اگه میگفتن سالی 1 بازی می تونی بگنی قطعا nfs انتخاب می کردم. کلا از بچگی ریسینگ باز تربیت شدم و تماااااااام nfs ها رو تا الان رفتم و تموم کردم بجز rivalز اونم بخاطر اینه که کامپیوترم ذغالیه و ایکس باکسم هارد نداره! (البته شیفت ها رو nfs حساب نمی کنم)

همشون فوق العادن. همشون رو بشدت دوست داشتم از run و pro street بگیر تا ... . حتی rivals هم اون ساعتی ک بازی کردم انگار یک سطل اب سرد ریختن رو اتشم! عالی بود! کلا وش حالم که میتونم سال دیگه یک nfs فوق العاده رو تجرببه کنم

نـــــــــــــــــــه! یه سال بدون nfs اصلا نمیشه زندگی کرد :d

امیدوارم این کار باعث بشه یه nfs درست و حسابی و با تعداد خودروهای بسیار (بیشتر هر بازی دیگه ای) و با گیم پلی طولانی و با نقشه در پایین صفحه, تو سال بعد ببینیم :>

حیف شد امسال نید رو اسپید نمیاد ، مجبورم یه سال دیگه هم با Rivals سر کنم ، اما مطمئنا شماره ی بعدی خیلی با کیفیت و مفصل از آب در میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or