بزرگترین باس

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
rogue_squadron_2_490.jpg

unknown Boss ;;)
این death star ـه توی Star Wars Rogue Squadron 2 که نمیدونم باس حساب میشه یا نه ولی با فرض باس بودن میتونه کاندیدای بزرگترین باشه.
بنظر من، در صورتی که نُرم بزرگی رو متر یا هر واحد استاندارد دیگه ای در نظر بگیریم، در محیط های فضایی بخاطر تغییر مقیاس با اندازه های بزرگتری طرفیم و احتمالا باس هایی مثلا تو سبک space simulation برنده این رقابت میشن. ولی اگه بجای واحدهای استاندارد، بزرگی رو با کاراکتر اصلی (یا محیط بازی) مقایسه کنیم شاید بهتر بشه تصمیم گرفت.

http://neogaf.net/forum/showthread.php?t=406174

فک میکردم موضوع پاس تو فوتباله :دی. بگو Bossـه :دی.
بدون شک بزرگترین Boss اخر متعلقه به Bayonetta که یه چیزی درحده کوه اورست بود :دی. تاجائی هم که یادمه اسکریپ شده نبود.

ویرایش:
یه بازی داره میاد به اسمه Asura's Wrath که یه Bossهای داره که عملاً خارج از سیاره زمین هستن !! :دی.

آره منم باهات موافقم :d
آره این Asura's Wrath ام توی اولین تریلری که ازش اومد اون باس رو نشون داد کف کردم . خیلی گنده منده بود :d

میتونید به هر قسمت از بدنش که خواستید ضربه بزنید یا مثلا نمیشه هرجور که دوست داشتید از بین ببریدش و باید از یه روش خاص استفاده کنید. به این میگن اسکریپت شده مثل همون کرونوس که دقیقا همچین حالتی داشت ولی مثلا باس های Dragon Age: Origins رو هرجور که دوست دارید میتونید باهاشون بجنگید و از بین ببریدشون.
حمیدرضا اون چیزی که شما میفرمایی اسکریپت شده معنی نمیده . میشه اینطوری توصیفش کرد که بنا به صلاحدید سازندگانش طوری طراحی شده که جنگیدن باهاش step to step باشه مثلا اول یکم دستش رو میزنی انگشتاشو قطع میکنی بعد نوبت صورت و دز آخر هم شکمشو تیکه پاره میکنی.
آخه یه مسئله ای هم در رابطه با باس فایت کرونوس وجود داره اینه که چطور این تایتانِ بی شاخ دُم رو باید کریتوس شکست میداد با جنگیدن معمولی که نمیشد خو :d

گالاکتوس هم بزرگ بودا!!!:d اصلا کسی اینجا ultimate alliance رو بازی کرده؟:d
بلی بلی :d از ضد قهرمانهای معروف مارول ـه .
galactus.jpg

کره زمین به اندازه کف دست ایشون هست! :d
البته ایشون گاهی اوقات به ابعاد کوچکتر مثلا اندازه یه بُرج هم در میان .:d
marvel_ultimate.jpg

عکسها قابل مشاهدست یا جای دیگه آپلود کنم؟

اسمش و شکلش یادم نیست ( حافظه ضعیفی دارم) ولی یادمه وقتی میزدیمش از بین سیاره ها حرکت میکرد هرچند کرونوس از لحاظ طراحی و جزییات بنظرم تابحال بزرگترین باس بوده.
باس اخر serious sam هم نسبتا بزرگ بود.
هر چی من خواستم بگم شما گفتید
کرونوس:-o

دوستان یه چیزی معرفی کنید گه قابل جنگیدن باشه. توی ویدئو ویا اسکریپ شده که .... .

این خوبه فری :d
درود
بر همه تاپیک جالبی هست
ولی مثل این که همه شما فراموش کردید باس بازی Devil May Cry 4:d این خیلی بزرگ بود اسمش هم فکر کنم (Savior) بود

به ابعاد باس دقت کنید به نظرم واقعا عالی بود

Devil-May-Cry-4-6.jpg

• Like
Reactions: Farh@d
یکی از بزرگترین باس های تاریخ بازیهای کامپیوتری که من فراموش کردم (البته بازی نکردم ولی ویدئوش رو قبلا دیدم) The Spirit of Motherwill هستش که نمیدونم اینجا گفته شده یا نه ولی یکی از کاربران neogaf به اون اشاره کرد و مربوط هست به بازی armored core. کسانی که ندیدن بنظرم ارزش سرچ کردن و دیدن سایزش رو داره.
sin در ff12 هم خیلی بزرگ بود.

یکی از بزرگترین باس های تاریخ بازیهای کامپیوتری که من فراموش کردم (البته بازی نکردم ولی ویدئوش رو قبلا دیدم) The Spirit of Motherwill هستش که نمیدونم اینجا گفته شده یا نه ولی یکی از کاربران neogaf به اون اشاره کرد و مربوط هست به بازی armored core. کسانی که ندیدن بنظرم ارزش سرچ کردن و دیدن سایزش رو داره.
sin در ff12 هم خیلی بزرگ بود.
یا خدا :دی!
باس چپتر 12 FFXIII هم خیلی غول بود :دی! باس آخر GeOW2 هم گنده بود ولی خب جوک بود تا باس :دی!
ولی مثل این که همه شما فراموش کردید باس بازی Devil May Cry 4:d این خیلی بزرگ بود اسمش هم فکر کنم (Savior) بود
به خدا این باس چپتر 18 ـه :دی! آخری Sanctus بود حسین جون :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or