بزرگترین باس

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
بزرگترین Boss

بزرگترین باسی که تو بازی ها تا حالا دیدین کدوم بوده ؟ اگه امکانش هست عکسشو بزارید. واسه من باس exella gionne تو رزیدنت اویل 5

Uroboros_Aheri.jpg

آخرین ویرایش:
خب راستش کرونوس توی GoW III بزرگترین باس هست بنظرم اما چون اسکریپت شده هست اصلا حسابش نمیکنم. باس پایانی بایونتا بعد اون بنظر من بزرگترین باس بود:

Bayonetta-temperantia-enemy-artwork.jpg

البته این عکس در مقیاس کوچک نشونش میده و بزرگیش خیلی بیشتر از اینه.

خب راستش کرونوس توی GoW III بزرگترین باس هست بنظرم اما چون اسکریپت شده هست اصلا حسابش نمیکنم. باس پایانی بایونتا بعد اون بنظر من بزرگترین باس بود:
این باس پایانی نیست. دومین باس از اون 4 تا هستش که برق بودش. باس پایانی ژوبلیون بود ( اسمش رو درست یادم نیست ). که به نظر منم بزرگترین و هیجان انگیر ترین باس بودش. نه مثل کرونوس فقط 2 3 تا دکمه بزنی و تموم!

• Like
Reactions: гадюка
خب منم ديدم يه خاطره اي زنده كنم !!

12674.jpg

فكر كنم همه كاملا خاطرشون باشه اينرو :)

به همین الان همین این موجود رو میخواستم بگم با این یکی رو.

کلاً باس های Painkiller بسیار بزرگند و بالطبع به نظر میاد باس های Bulletstorm.

painkiller.jpg

این باس پایانی نیست. دومین باس از اون 4 تا هستش که برق بودش. باس پایانی ژوبلیون بود ( اسمش رو درست یادم نیست ). که به نظر منم بزرگترین و هیجان انگیر ترین باس بودش. نه مثل کرونوس فقط 2 3 تا دکمه بزنی و تموم!
کاملا درست میگی ، چون خیلی وقت پیش بازیش کرده بودم قیافش رو از یاد برده بودم و با سرچ توی گوگل این عکس رو پیدا کردم ، در کل مبارزه با باس پایانیش واقعا هیجان انگیز بود.
بنظرم اینم چیز جالبیه:d:

screenshot001_2.jpg

16'مین Colossus در شاهکار Shadow of the Colossus. کلا از Boss های این گیم عظمت می باره!
o0p9p9phb731uvuu2qn0.jpg
نمی دونم اگه The Last Guardian قرار باشه Boss داشته باشه سایزش چند خواهد شد، نسبت به کاراکترش!!b-)

• Like
Reactions: Trico
خب بزرگترین باس بازی ها همون کرونوس توی God of War هستش :دی

برای درک بهتر اندازش به این عکس توجه کنین :دی

1312367-god_of_war_iii_2010_cronos_super.jpg
كاملا موافقم
بزرگترين (گنده ترين ) باسي بود كه تا حالا ديده ام
البته تمامي باسهاي را كه در اين تاپيك قرار دارنو مورد عنايت قرار داده ام و همه رو كشتم ولي كرنوس واقعا از بقيه بزرگتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or