بزرگترين ضرر در صنعت بازي براي sony

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته نا گفته نماند بعد از سوني مايكروسافت با يك ميليارد ضرر در رده ي دوم هست.
البته سود كله شركت مايكروسافت تا چند ماه پيش 3/5ميليارد دلار بوده:eek:

ps3 رو فقط چند تا بازی خوب مثل GT5 و MGS 4 نجات میدن نه کاهش قیمت مساله کپی خور شدن هم که اصلا تو خارج تو هیچ کنسولی نیست

با اداي احترام نسبت به کنسول قدرتمند X360 و کنسول محبوب WII
دوست عزيز
توجه شما رو به اين نکته جلب مي کنم که نينتندو در نسل قبل به دليل اتخاذ سياست غلط(شما بخونيد سياست درست - به زعم سازندگان بازي ها و کشورهاي صاحب صنعت)و عدم کپي خور شدن گيم کيوب ، بازار هاي بسيار زيادي رو در جهان سوم (از جمله ايران) از دست داد.پس شرط عقل اينه که PS3 هم کپي خور بشه.
حالا اگر فرض کنيم که همين الان کوجيما لطف کنه و يه نسخه کپي از بازي متال گير 4 رو به همراه يه PS3 کپي خور به شما هديه کنه آيا حاضري بري 500-600 تومن بدي ps3 بخري؟
شايد 10 درصد بچه هائي که در ايران به کنسول علاقه دارن يه همچين کاري بکنن پس نتيجه اينکه کپي خور شدن و کاهش قيمت مکمل همديگه هستن (حداقل در جهان سوم) و مي تونن ضامن موفقيت سوني بشن.
ضلع سوم اين مثلث هم همانطور که شما گفتيد وجود عناوين متفاوت و انحصاري که سوني بايد تا حد امکان در اين زمينه تلاشش رو افزايش بده.
به نظر من سوني يه سيستم بسيار پيشرفته رو با PS3 تحويل بازار داده که به مرور زمان نتيجش مشخص ميشه به عنوان مثال وجود پخش کننده بلو ري يه موهبت بسيار بزرگ براي همه مصرف کننده هاست گرچه بسياري از مردم عادي توانائي درک اين مسئله رو در کوتاه مدت ندارن (به دليل عدم دسترسي به سيستمهاي تلوزيوني HDTV )ولي با جايگزين شدن پخش کننده هاي DVD نسل بعد ، ورق تا حدود بسيار زيادي به نفع اين شرکت برمي گرده
يه مثال:چندوقت پيش رفته بودم جمهوري براي خريد يکدستگاه دوربين ديجيتال مدل CYBER SHOT H9 .در همين بين از فروشنده قيمت تلوزيون هاي براويا رو سوال کردم و بعد ازش در مورد تصاويري که پخش ميشد سوال کردم نتيجه اين شد که اين تصاوير توسط پخش کننده HD-DVD در حال پخش بودند که قيمت اين پلاير حدود 4/5 ميليون تومن بود.
نتيجه اخلاقي اينکه سوني با PS3 علاوه بر يک کنسول نسل بعد با اون CPU ناشناختش يه BLU-RAY پلاير رو به صورت مجاني در اختيار ما گذاشته اونوقت ما ناز مي کنيم و مي گيم که اين دستگاه خوب نيست و چه چه چه.
مطمئنا تعداد بازي هاي ارائه شده براي PS3 افزايش پيدا خواهند کرد و جايگاه اين کنسول پيشرفت خواهد کرد ولي اينکه کدوم کنسول برنده نبرد کنسولها بشه الله اعلم.

موفق باشيد.

درود،

واقعاً همچين تاپيکی ارزش زدن داشت؟

خود شرکت ميکروسافت هم بخاطر توليد اين اختراع عجيب ( کنسول نميشه گفت ) به دليل خرابی های خوشگل خوشگل تا به حال اين اندازه ضرر مالی کرده :
http://www.n4g.com/industrynews/News-49829.aspx

lol، ببخشيد جشنتون رو بهم زدم عزيزان.....:lol:

پ.ن : درضمن، چون بابام سهام دار هيچکدوم از اين شرکت ها نيست، موفقيت يا شکستش برام اهميت نداره، جفتشون يکی بعد از ديگری برن زير گل.

خوشحال باش
بعد اين كه ميگن 3.5 ميليارد سود كرده سر كاريه پس
چه جالب
(حتما الان ميخواين منو 3 روزبندازين از سايت بيرون):confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or