aiat_gamer کاربر سایت Jan 11, 2009 #337 جالبه اکثرا فقط با توجه به علاقه شخصیشون بازی ها رو نام میبرند،بزرگتیرن بازی بازی که نو اوری خاصی توی بازی های کامپیوتری بوجود اورده باشه tombraider 1:برای ایجاد سبک 3rd person half life 1:تغییر اساسی که توی بازی های FPS بوجود اورد. doom:اولین بازی FPS که استانداردهای خاصی این سبک رو پایه گذاری کرد quake 1:اولین بازی تمام 3d در سبک fps dune2:اولین بازی استراتژی که هنوز که هنوزه بازی ها از اصول اولیه اون پیروی میکنند.
جالبه اکثرا فقط با توجه به علاقه شخصیشون بازی ها رو نام میبرند،بزرگتیرن بازی بازی که نو اوری خاصی توی بازی های کامپیوتری بوجود اورده باشه tombraider 1:برای ایجاد سبک 3rd person half life 1:تغییر اساسی که توی بازی های FPS بوجود اورد. doom:اولین بازی FPS که استانداردهای خاصی این سبک رو پایه گذاری کرد quake 1:اولین بازی تمام 3d در سبک fps dune2:اولین بازی استراتژی که هنوز که هنوزه بازی ها از اصول اولیه اون پیروی میکنند.
koorosh sh کاربر سایت Jan 26, 2009 #340 از نظر من بهترين بازيه تاريخ Need For Speed : HighStakes بود :victory:
TyRaX موجودی خوشحال کاربر سایت Jan 26, 2009 #342 نوشته شده توسط l.toni: street fighter3 يا همون شورش در شهر خودمون مال كنسول سگا بیشتر... اون بازی که ما بهش میگیم شورش در واقع Streets of Rage بود. Street Fighter چیز دیگست .
نوشته شده توسط l.toni: street fighter3 يا همون شورش در شهر خودمون مال كنسول سگا بیشتر... اون بازی که ما بهش میگیم شورش در واقع Streets of Rage بود. Street Fighter چیز دیگست .
koorosh sh کاربر سایت Jan 27, 2009 #344 نوشته شده توسط lord_metaler: از نظر من بهترين بازيه تاريخ Need For Speed : HighStakes بود :victory: بیشتر... يعني خداوكيلي كسي هست حرف من رو قبول نداشته باشه ؟ :cheesygri
نوشته شده توسط lord_metaler: از نظر من بهترين بازيه تاريخ Need For Speed : HighStakes بود :victory: بیشتر... يعني خداوكيلي كسي هست حرف من رو قبول نداشته باشه ؟ :cheesygri