بزرگترين بازي رايانه اي تاريخ از نظر شما چيست؟

همه یه عنوان را فراموش کرده اند، عنوانی که گیم پلی اکثر بازیهای action فعلی از روی آن کپی شده . آن بازی نیست جز GEARS OF WAR
حتی اگه انقلابی هم بخواهیم باز هم این بازی انقلاب کرد مخصوصا در gameplay و گرافیکش هم یک سر و گردن از بازیهای اون مقطع زمانی بهتر بود.
چند تا عنوان دیگه که درسته به پای gears نمیرسند ولی خوب بودند.
1- shinubi در سگا
2- call of duty1
3- prince of persia2
4- need for speed most wanted
5- devil may cry 4
فکر کنم خیلیها با نظر من موافق باشند.

کل سری متالگیر به خصوص متال گیر سالید 1
و مطمئناً تا کمتر از 15 روز دیگه متالگیر 4 این عنوان رو کسب میکنه

من هم با ايشون موافقم متال گیر سالید 1 اون هم ماله GameCube كه اين كنسولو فقط به خاطر اون گرفتم+Resident Evil 1 كه اون هم براي GameCube.

به نظر من مافیا:love: لیاقت اینکه بهترین بازی تاریخ بشه رو داره.بازیه خوش ساخت و عالی بود و همه چیش خوب بود البته بجز مرحله ی اتومبیل رانیش که بدجور حالمو گرفت:sick:.

Resident Evil مادر سبک ترس و وحشت بوده و فکر نمیکنم بازیی در این سطح بتونه در صنعت گیم تاثیر روی گیمر بذاره این بازی شایسته بهترین و بزرگترین بازی تاریخ است .

به نظر من مافیا:love: لیاقت اینکه بهترین بازی تاریخ بشه رو داره.بازیه خوش ساخت و عالی بود و همه چیش خوب بود البته بجز مرحله ی اتومبیل رانیش که بدجور حالمو گرفت:sick:.

کاملا منم باهات موافقم.مافیا رو من هیچ وقت تو عمرم یادم نمیره.تو اون مرحله اتومبیل رانیشم من یه کیبورد نفله کردم.البته اینم بگم از کنار سری Resident Evil نمی شه به همین راحتی گذشت.

در سگا بازی های MK 4 و II Shinubi بازی های بزرگی بودند .

در PS1 بازی های MGS 1 و RE 3 بازی های بزرگ بودند .

در PC مافیا تاریخی ترین بازی بوده و خواهد ماند .

در نسل جدید هم GTA IV به یکی از بزرگترین های تاریخ تبدیل میشه

اما در کل باید مافیا رو انتخاب کنیم

بزرگترین بازی تاریخ؟ آخه این سوال داره؟
MAX PAYNE 2 که در زمان خودش غوغا به پا کرد رو فراموش کردید.گرافیک گیم پلی داستان شخصیت پردازی و همه چی در بالاترین سطح بودند.همین الان هم که دوباره بازیش کنید احساس تازه بودن میکنید.
راستی sam & max هم هست.و همینطور Splinter cell.

و البته بگم که onimusha 3 و hitman 4 هم هستن.ولی اگه بخوام فقط یکی رو انتخاب کنم only max payne 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or