ehsanslipknot
کاربر سایت
اینم خوبه توش خنکه آلاچیقم داره.من میگم پارک شهر که هم نزدیکه به مترو هم تقریبا خلوته
پس به این ترتیب از تمامی اعضای سایت بازی سنتر و مهمانان عزیز و به طور ویژه از مدیران محترم دعوت به عمل می آید تا در روز جمعه 26/5/1386 ساعت 10 صبح در محل پارک لاله ( بالاتر از میدان انقلاب) و در کنار مجسمه ابو ریحان با psp های خود حضور به هم رسانید تا رقابتی دوستانه و گفت و گویی صمیمی با هم داشته باشیم.
بازی ها: pes 2007 - burnout: legend
چند نکته: دوستانی که تشریف می آورند حتما از قبل بازی ها رو تست کرده باشند تا اونجا با مشکل مواجه نشیم.
psp های خودتون رو حتما تا آخر شارژ کنید چون بازی وایرلس باطری زیاد مصرف میکند.
کسانی که لوازم جانبی خاصی مثل دوربین یا gps دارن میتونن بیارن یه نگاهی بندازیم.
و آخرین نکته: داشتن رضایت نامه از پدر و یا مادر و یا کلانتری محل الزامی است!!!! (شوخی)
در مجموع هر چه تعداد بچه ها بیشتر بشه بهتر میشه و این مسابقات ادامه پیدا میکنه.....
پس منتظر شما هستیم.....
لطفا از این به بعد درباره اینکه بازی چی باشه و کجا و چه ساعتی بحث نکنید و فقط آمادگی خود را اعلام کنید.
با تشکر از:ehsanslipknot - a_mehrabi_70 - M3hD1
الان مهدی خان میاد و بنت میکنه:biggrin1:مهدی جان تو هم یه جوری جورش کن پاشو بیا!
آخه جمعه که جایی باز نیست میخای دنبال دانشگاه و این جور چیزا باشی.......
اینم لینک سپهر جانآقا این برنامه ی iso compressesorرو برام میگذارید لینکش رو من پاکش کردم اشتباهی پیداش هم نمیکنم
اگه برپاس که من با چند نفر صحبت کردم هنوز نمیدونن ساعت چنده و مکان دقیق کجاس
آقا ترخدا این burnout:dominatorرو بگذارید منlegendرو پیدا نمیکنم!!!
پس به این ترتیب از تمامی اعضای سایت بازی سنتر و مهمانان عزیز و به طور ویژه از مدیران محترم دعوت به عمل می آید تا در روز جمعه 26/5/1386 ساعت 10 صبح در محل پارک لاله ( بالاتر از میدان انقلاب) و در کنار مجسمه ابو ریحان با psp های خود حضور به هم رسانید تا رقابتی دوستانه و گفت و گویی صمیمی با هم داشته باشیم.
بازی ها: pes 2007 - burnout: legend
چند نکته: دوستانی که تشریف می آورند حتما از قبل بازی ها رو تست کرده باشند تا اونجا با مشکل مواجه نشیم.
psp های خودتون رو حتما تا آخر شارژ کنید چون بازی وایرلس باطری زیاد مصرف میکند.
کسانی که لوازم جانبی خاصی مثل دوربین یا gps دارن میتونن بیارن یه نگاهی بندازیم.
و آخرین نکته: داشتن رضایت نامه از پدر و یا مادر و یا کلانتری محل الزامی است!!!! (شوخی)
در مجموع هر چه تعداد بچه ها بیشتر بشه بهتر میشه و این مسابقات ادامه پیدا میکنه.....
پس منتظر شما هستیم.....
لطفا از این به بعد درباره اینکه بازی چی باشه و کجا و چه ساعتی بحث نکنید و فقط آمادگی خود را اعلام کنید.