jack sparrows کاربر سایت Aug 8, 2007 #184 نوشته شده توسط nemesis12: سپهر جان فکر نکنم تو 2 ساعت تموم بشه ها!!!! بیشتر... باتریت تموم میشه منم پایه هستم:coolgun::weightlif بازیم MOH & PES7 & BD
نوشته شده توسط nemesis12: سپهر جان فکر نکنم تو 2 ساعت تموم بشه ها!!!! بیشتر... باتریت تموم میشه منم پایه هستم:coolgun::weightlif بازیم MOH & PES7 & BD
The Joly Joker کاربر سایت Aug 8, 2007 #185 من هستم احتمالاً! یعنی سعی میکنم بیام. ساعت 10 کجای پایتخت؟ بازی هم pes 7 رو ندارم ولی tekken رو هستم ! killzone چطوره؟ حجمشم کمه!:biggrin1:
من هستم احتمالاً! یعنی سعی میکنم بیام. ساعت 10 کجای پایتخت؟ بازی هم pes 7 رو ندارم ولی tekken رو هستم ! killzone چطوره؟ حجمشم کمه!:biggrin1:
slip_knot Loyal Member Aug 8, 2007 #186 Kill Zone رو همه دارن اما حال نمیده از بالا آقا کسایی که پایه هستند دستشون بالا دیگه من امروز میرم مسافرت تا شنبه نیستم!!!!بگین دیگه
Kill Zone رو همه دارن اما حال نمیده از بالا آقا کسایی که پایه هستند دستشون بالا دیگه من امروز میرم مسافرت تا شنبه نیستم!!!!بگین دیگه
jack sparrows کاربر سایت Aug 8, 2007 #187 نوشته شده توسط slip_knot: Kill Zone رو همه دارن اما حال نمیده از بالا آقا کسایی که پایه هستند دستشون بالا دیگه من امروز میرم مسافرت تا شنبه نیستم!!!!بگین دیگه بیشتر... پس منظورت جمعه هفته دیگه بود؟
نوشته شده توسط slip_knot: Kill Zone رو همه دارن اما حال نمیده از بالا آقا کسایی که پایه هستند دستشون بالا دیگه من امروز میرم مسافرت تا شنبه نیستم!!!!بگین دیگه بیشتر... پس منظورت جمعه هفته دیگه بود؟
stop the game کاربر سایت Aug 8, 2007 #188 eyval میبینم که تپیکی که من باعث درست شدنش بودم باز جون گرفت اقا هر وقت قرار گذاشتین امار به ما هم بدین
eyval میبینم که تپیکی که من باعث درست شدنش بودم باز جون گرفت اقا هر وقت قرار گذاشتین امار به ما هم بدین
LeGolaS کاربر سایت Aug 8, 2007 #189 واي ... اگه مي شد منم بيام tekken با steave روي همتونو كم ميكردم چه حالي مي داد !!! البته به دل نگيريد كمي تا قسمتي شوخي كردم
واي ... اگه مي شد منم بيام tekken با steave روي همتونو كم ميكردم چه حالي مي داد !!! البته به دل نگيريد كمي تا قسمتي شوخي كردم
ehsanslipknot کاربر سایت Aug 8, 2007 #191 خوب دوستان عزیز مثل اینکه یه خبرایی این جا هست انگار قرار بازیه خوب منم میام یا این بازی هایی که دوست خوبم آقا سپهر گفته موافقم پس من و امین هم جمعه صبح اونجایم
خوب دوستان عزیز مثل اینکه یه خبرایی این جا هست انگار قرار بازیه خوب منم میام یا این بازی هایی که دوست خوبم آقا سپهر گفته موافقم پس من و امین هم جمعه صبح اونجایم
slip_knot Loyal Member Aug 9, 2007 #192 نه جيگران!!! اين هفته نيست هفته ي بعده چون هم من و بعضي از دوستان كار داريم ايشالله هفته ي بعده هيچ كي زير قولش نزنه كه ميخوام همتونو باهم سوسك كنم
نه جيگران!!! اين هفته نيست هفته ي بعده چون هم من و بعضي از دوستان كار داريم ايشالله هفته ي بعده هيچ كي زير قولش نزنه كه ميخوام همتونو باهم سوسك كنم
gpod کاربر سایت Aug 9, 2007 #193 خوب من این تایپیک از صفحه 3 پیداش کردم اوردمش حالا بدون من دلتون میاد :biggrin1:
jack sparrows کاربر سایت Aug 9, 2007 #194 من با خودم پیف پاف میارم چون می خوام بعد از سوسک شدن بعضی ها ازش استفاده کنم :biggrin1:
gpod کاربر سایت Aug 9, 2007 #195 چقدر اینجا شاخ بازیه :laughing: حیف که من نمیتونم بیام مگر ... اما اگر خدا بخاد بتونم کارهامو اینجا ردیف کنم با اولین پرواز میام دعا کنید کارهام اینجا تمام بشه تا بتونم بیام شاخ شکنون راه بندازم :biggrin1:
چقدر اینجا شاخ بازیه :laughing: حیف که من نمیتونم بیام مگر ... اما اگر خدا بخاد بتونم کارهامو اینجا ردیف کنم با اولین پرواز میام دعا کنید کارهام اینجا تمام بشه تا بتونم بیام شاخ شکنون راه بندازم :biggrin1: