برگزاری رویداد Xbox در گیمزکام 2021

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
شرکت Microsoft اعلام کرده که در تاریخ 24 آگوست (سه‌شنبه، 2 شهریور) یک نمایش دیجیتالی را در گیمزکام 2021 ارائه خواهد داد. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

رویداد ایکس باکس در Gamescom 2021

این برنامه که وظیفه اجرای آن به پریس لیلی و کیت ییگر سپرده شده، در ساعت 21:30 به وقت ایران پخش خواهد شد. گفته شده که در طول نمایش پیش‌رو، اطلاعات مفصلی را از برخی عناوین از قبل معرفی شده توسط Xbox Game Studios دریافت خواهیم کرد. همچنین حضور چند بازی ترد پارتی بزرگ که در فصل تعطیلات امسال عرضه خواهند شد نیز در کنار اخبار عناوین جدید سرویس Xbox Game Pass، تأیید شده است.

با توجه به توضیحات مایکروسافت، این احتمال وجود دارد که توسعه‌دهندگان عناوینی مانند Forza Horizon 5 و Halo Infinite از این رویداد برای ارائه نمایش جدید بازی‌های خود استفاده کنند. با اینحال مایکروسافت هنوز به‌طور دقیق نامی از عناوین حاضر این رویداد نبرده. در کنار این برنامه، شعبه آلمان بتسدا نیز از تاریخ 4 شهریور به‌طور روزانه چند لایو استریم خواهد داشت.

مایکروسافت همچنین در میان انتشار این اطلاعات، به رویداد Opening Night Live که یک روز پس از نمایش Gamescom 2021 Xbox Stream برگزار خواهد شد نیز اشاره کوتاهی کرده است. بدین ترتیب، ممکن است در برنامه افتتاحیه رویداد Gamescom 2021 هم شاهد نمایش عناوینی از سوی ایکس باکس باشیم. رویداد افتتاحیه گیمزکام در تاریخ 3 شهریور (ساعت 22:30) برگزار خواهد شد.​

من در مورد فورزا بگم و كلا هر اي پي بزرگ

جز شرايطش اينه كه نسخه جديد يعني تحول

حالا اين تحول فقط محدود به گرافيك نبايد بشه

مثلا بايوشاك نسخه اول انقلابي ترين بازي هست كه من تا همين الانم بازي كردم و شبيه هم نداره

منتهي نسخه دوم يجوري شد ادامه نسخه اول و خوب متا افت كرد و واقعا هم جذاب نبود

ديگه ايده اي واسه بايوشاك ٣ وجود نداشت
پس يه ريبوت بوجود اومد و كلا فضا و سبك بازي رو تغيير داد و تم دارك رو گرفت و اضافه كردن اليزابت و يكسري ابيليتيها به اون گيم پلي رو هم تغيير داد و گرافيك هم عالي بود و خوب نتيجه هم عالي.

الان كسي كه فورزا ٤ رو بازي كرده بلوغ رو توي سري ديده

يعني فضا انقدر با موسيقي هماهنگ بود كه فصلها رو كامل حس ميكردي
رانندگي توي برف با اون سكوت و خلوتي
رانندگي دم دمهاي صبح و استفاده از نور پردازي كه اول صبح رو بهت القا ميكنه تا خورشيد بياد و همه جا روشن بشه

ظرافت تو طراحي بيرون و داخل كابين كه به جزيي ترين موارد پنل هم توجه شده بود

فيزيك ماشين كه با تمام سطوح بهترين چسبندگي و هماهنگي رو داشت كه واقعا القا كنه اين فيلمه نه بازي

حالا اين نسخه با شروعش چي ميگه؟
من همون نسخه ٤ هستم گرافيك محيطم بالاتره
كه اينم نكته مثبت نيست چون يه نسل فاصله بين اين دو نسخه است!

موتوراسپورت يه مقدار قضيه اش متفاوته مثله فرمولا وان
چون نوع بازي تعيين شده است
و مثلا حركات نمايشي و دريفت بي معنيه يا پرش و دوربين سرعت

اصلا بحث اينكه نسخه ٥ خوبه نيست چون قطعا خوبه
منتهي من منتقد باشم قطعا با نسخه قبلش مقايسه اش مي كنم
و احساس كنم خودش رو تكرار مي كنه قطعا نمره بالاي ٩ نميدم

چون انگار يه اكسپنشن مثله فورچون ايلند اومده منتهي تو مكزيك
نمره خوبي ميدم بخاطر كيفيت بازي اما عالي خير.

——————
در مورد هيلو كه واقعا توهين به هركسي هست كه علاقه به اين اي پي داره
از ٢٠١٦ يا١٧ قرار بود بازي براي اكس باكس وان بياد
بعد افتاد همزمان با لانچ نسل جديد
بعد تو شوكيس سري اكس اون افتضاح
بعد دوباره يكسال تاخير
الانم كه اخر ٢٠٢١
و فقط يه هدف ديده ميشه بازي به عنوان سرويس
يه مولتي رايگان كه همه توجه به اونه
و يه كمپين هم هست كه خيلي نبايد بهش فكر كنين دي وان آن گيم پس فقط مهمه!

البته اين حركات ماكروسافت كاملا با فلسفه تبديل شدنش به سرويس اكس باكس هماهنگه

منتهي براي ما گيمرهاي خسته منزجر كننده است

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and Arshiixx
حقیقتو گفتم
شاید FH4 من خیلی حال کردم باهاش ولی این رسما همون قبلیه با گرافیک بیشتر و محیط جدید
حداقل یه تغییرات کلی تو ip میدادن مثلا پلیس و اینجور چیزا
دیگه از دید من FH کسل کننده شده
متوجه منظورت میشم. اما نمی‌تونم حرفت رو قبول کنم. بازی ریسینیگ سیمکید (البته سیم خاصی نداره:D) با کانسپت یه فستیوال اتوموبیل‌رانی همینه
و هر نسخه هم پیشرفت‌های معقولی داشته و چیزهای جدید اضافه کردن. گرافیک، گیم پلی و همین طور ایونت‌های جالب و بخش‌های آنلاین جدید
شخم زدنش ممکنه اثر بد داشته باشه. چون مخاطب الان می‌دونه از FH‌ چی توقع داره.
حداقل به نظر من الان FH یه بازی تفننی برای چند سال بازی کردن پیوسته است. برای من این طوره که هر آخر هفته یه مقدار FH بازی می‌کنم (البته به دلایل واضح از بخش آنلاین بی‌بهره هستم:D)
ميدوني احساس من اينه ماكرو داره فورزا رو ميكنه مثله فيفا يا كالاف

مسلما اگه وقت بيشتري به استوديو ميدادن ميتونستن خلاقيت بيشتري بخرج بدن
و ايده پردازي كنن
براي منم واقعا اين نمايش چيز خاصي نداشت و بيشتر حالت تبليغي براي بخش بتل رويال بازي بود ...
این یه تعادل خیلی باریکه. شرکت‌ها تصمیم می‌گیرن بازی که برند شده رو طوری بسازن تا به انتظار طرفدارها خیانت نکنه.
مثلا مخاطب انتظار یه داستان هالیوودی با حالت جدی و سلحشورانه (:دی) از کال ببینه و یه بخش مولتی خیلی سریع و پر درگیری. بنابراین اگر یه روز نسخه اصلی کال داستانی شبیه Bad Company 2 داشته باشه و بخش مولتی شبیه فورتنایت
احتمالا تعداد مخاطبینی که از این تغییر انقلابی دفاع می‌کنن اصلا قابل مقایسه با کسانی نیست که بمب می‌بندن به کمرشون و میرن به سمت ساختمان مرکزی اکتیویژن

آخرین ویرایش:
ملت از هورایزن انتظار مد داستانی و پلیس و مسابقات غیر قانونی دارن
دوستان عزیز اشتباه اومدید باید برید یقه ی EA رو بگیرید نه پلی گراند رو
البته اگر به من باشه می گم بعد از 5 تا یه مدت طولانی بیخیال هورایزن بشن تا یه عده دست از این یکسان پردازی ها و انتظار ریختن یه گله پلیس تو بازی بردارن
اینکه فلان بازی نیست فلان بازی نیست وظیفه ای برای هورایزن نمیاره که جاشونو پر کردن
در ضمن هر چی می نویسید و به هر دلیلی هم می نویسید جمع نبندید تهش نگید ما گیمرها
vs یا هر چیزی شبیه بهش رو هم باز کنید از مقدار فشار جمع شده کم بشه تا پست های مایکی علی الخصوص در این مدت هورایزن به قهقرا و حاشیه نره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: danygh68
ین یه تعادل خیلی باریکه. شرکت‌ها تصمیم می‌گیرن بازی که برند شده رو طوری بسازن تا به انتظار طرفدارها خیانت نکنه.
مثلا مخاطب انتظار یه داستان هالیوودی با حالت جدی و سلحشورانه (:D) از کال ببینه و یه بخش مولتی خیلی سریع و پر درگیری. بنابراین اگر یه روز نسخه اصلی کال داستانی شبیه Bad Company 2 داشته باشه و بخش مولتی شبیه فورتنایت
احتمالا تعداد مخاطبینی که از این تغییر انقلابی دفاع می‌کنن اصلا قابل مقایسه با کسانی نیست که بمب می‌بندن به کمرشون و میرن به سمت ساختمان مرکزی اکتیویژن
ببين من يا شما بازيساز نيستيم
و قطعا اگه بگيم بايد اينجوري بشه مثله فلان بازي خوب غلطه

بهرحال خالقان فورتزا هورايزن مسير درستي رو رفتن و كاملا توي ٤ به قله رسيدن

براي همين هم بحث اين نيست كه ماهيت بازي عوض بشه يا نيد فور اسپيدي بشه يا ماشينها مثله ماشين بتمن بشن 😁

ولي فقط شما فكر كن اين اثر كراس جن نبود و مثلا سال ٢٠٢٤ ميومد بيرون اولا از نظر گرافيكي ميتونستن خصوصا تو طراحي ماشينها كاملا انقلابي عمل كنن و تو تنوع دادن به مسابقات و نوع مسابقات هم همين طور.

البته من نسخه اين سري رو نپيچيدم كه قطعا مياد و تكراريه
من صرفا از گگيم پلي كه نشون دادن هيچ خلاقيت خاصي نديدم

ممكنه خود بازي خيلي بيشتر باشه تنوع

منتهي به عنوان كسي كه حدود ٤٠٠ ساعت نسخه ٤ رو با تمام اكسپنشنها (البته لگو رو خيلي كم بازي كردم) بازي كرده و هم بازي به طور ١٠٠ كامل شد و هم حدود نصف اون زمان رو انلاين و حتي بتل رويالش رو هم بازي كردم

ميتونم بگم براي من نمايش از انتظارم پايين تر بود همين .

• Like
Reactions: kamyy and m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or