برگزاری رویداد Xbox در گیمزکام 2021

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
شرکت Microsoft اعلام کرده که در تاریخ 24 آگوست (سه‌شنبه، 2 شهریور) یک نمایش دیجیتالی را در گیمزکام 2021 ارائه خواهد داد. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

رویداد ایکس باکس در Gamescom 2021

این برنامه که وظیفه اجرای آن به پریس لیلی و کیت ییگر سپرده شده، در ساعت 21:30 به وقت ایران پخش خواهد شد. گفته شده که در طول نمایش پیش‌رو، اطلاعات مفصلی را از برخی عناوین از قبل معرفی شده توسط Xbox Game Studios دریافت خواهیم کرد. همچنین حضور چند بازی ترد پارتی بزرگ که در فصل تعطیلات امسال عرضه خواهند شد نیز در کنار اخبار عناوین جدید سرویس Xbox Game Pass، تأیید شده است.

با توجه به توضیحات مایکروسافت، این احتمال وجود دارد که توسعه‌دهندگان عناوینی مانند Forza Horizon 5 و Halo Infinite از این رویداد برای ارائه نمایش جدید بازی‌های خود استفاده کنند. با اینحال مایکروسافت هنوز به‌طور دقیق نامی از عناوین حاضر این رویداد نبرده. در کنار این برنامه، شعبه آلمان بتسدا نیز از تاریخ 4 شهریور به‌طور روزانه چند لایو استریم خواهد داشت.

مایکروسافت همچنین در میان انتشار این اطلاعات، به رویداد Opening Night Live که یک روز پس از نمایش Gamescom 2021 Xbox Stream برگزار خواهد شد نیز اشاره کوتاهی کرده است. بدین ترتیب، ممکن است در برنامه افتتاحیه رویداد Gamescom 2021 هم شاهد نمایش عناوینی از سوی ایکس باکس باشیم. رویداد افتتاحیه گیمزکام در تاریخ 3 شهریور (ساعت 22:30) برگزار خواهد شد.​

ینی ممکنه بازی های بزرگی مثل فیبل رو ببینیم؟؟!
از اونجایی ک ایونت اروپایی هست انتظار میره محتوای تولید شده اروپایی دیده بشه
مثل as dusk fall یا gunk و موارد این چنینی دیده بشه
امیدوارم سورپرایزم داشته باش مثل شایعه خرید استدیو لهستانی :D

سونی هم هست ؟ شنیدم ۱۸ آگوست نمایش داره
شایعه هست که قراره از هورایزن و گرن توریسمو 7 نمایش داشته باشن, و COD جدید معرفی بشه, که با توجه به لیک شدن و تیزر رسمی COD, بنظر میاد که واقعی باشه :-"
یه سورپرایزم قراره داشته باشن, البته ایونتش ربطی به گیمزکام نداره, استیت اف پلی هست :D.

• Like
Reactions: Z-fan and kamyy
1629623116222.png

اینو همون زمان معرفی کنفرانس گفتن که فقط از بازی های پایان سال نمایش نشون میدن.
فورتزا، هیلو، Gunk، Scorn و شاید CrossFire X. + بقیه بازی های گیمپس این چند ماه.

برای همین توصیه میشه منتظر فیبل و پرفکت دارک و بقیه بازیای 2022/2023 نباشین...

View attachment 221331

اینو همون زمان معرفی کنفرانس گفتن که فقط از بازی های پایان سال نمایش نشون میدن.
فورتزا، هیلو، Gunk، Scorn و شاید CrossFire X. + بقیه بازی های گیمپس این چند ماه.

برای همین توصیه میشه منتظر فیبل و پرفکت دارک و بقیه بازیای 2022/2023 نباشین...
بنظر من که منتظر هیلو هم نباشید
یا حداقل منتظر اون چیزی که منتظرشید نباشید فعلا! :D

من بیشتر از همه منتظر Perfect Dark هستم. فکر کنم به نسبت باقی پروژه ها جلوتر باشه و بتونن یه چیزی ازش نشون بدن. یه چیزی از Gears هم همیشه جوابه.

يادم نيست دقيق ولي همون موقع مثله اينكه گفتن بازي واسه ٢٠٢٤ اماده ميشه
البته اسپنسر هم يه توييت داده بود كه داشت بازي اينيشيتيو رو بازي ميكرد !

اگه نشون بدن سورپرايز خوبيه

يادم نيست دقيق ولي همون موقع مثله اينكه گفتن بازي واسه ٢٠٢٤ اماده ميشه
البته اسپنسر هم يه توييت داده بود كه داشت بازي اينيشيتيو رو بازي ميكرد !

اگه نشون بدن سورپرايز خوبيه

البته با توجه به اینکه نمایش جدید ندارن، که بی نهایت هم کار خوبی میکنن، یحتمل به بازی های بپردازن که به زودی یا تو سال آینده میاد. سایکوناتز 2، به عنوان گوتی امسال پیش خوانده توسط اینجانب باید بیشترین نمایش رو داشته باشه، هیلو هم همینطور یا Forza. ولی من به ترتیب نمایش بریم جلو منتظر نمایش بازی هایی هستم که زودتر معرفی شدن و قاعدتا باید از نظر تولید جلوتر باشن. مثل Hellblade 2 یا همین PD. اگه SoT هم نمایش نداشته باشه برای من به اندازه یه معرفی جدید خوشحال کننده است، و آرزوی همیشگیم دیدن بانجو جدیده.

البته با توجه به اینکه نمایش جدید ندارن، که بی نهایت هم کار خوبی میکنن، یحتمل به بازی های بپردازن که به زودی یا تو سال آینده میاد. سایکوناتز 2، به عنوان گوتی امسال پیش خوانده توسط اینجانب باید بیشترین نمایش رو داشته باشه، هیلو هم همینطور یا Forza. ولی من به ترتیب نمایش بریم جلو منتظر نمایش بازی هایی هستم که زودتر معرفی شدن و قاعدتا باید از نظر تولید جلوتر باشن. مثل Hellblade 2 یا همین PD. اگه SoT هم نمایش نداشته باشه برای من به اندازه یه معرفی جدید خوشحال کننده است، و آرزوی همیشگیم دیدن بانجو جدیده.
وقتي موفع معرفي كنسول تو گيم اواردز هل بليد ٢ رو نشون دادن من گفتم حتما جز بازيهاي لانچه!
بعدم خبري نشد تا اينكه چند ماه پيش نينجا تئوري يه ويديو داد كه تازه تو مرحله پيش توليدن😐

سايكو واقعا بازي خلاقانه و جالبيه گوتي ولي؟😬

كلا چندساله كنفرانس هاي ماكرو كاملا فرماليته و بدون هايپ هست

يدونه E3 2019 بود فكر كنم كه كيانو ريوز اومد اون خوب بود كه تهش هم شد شاهكار سايبر پانك و اون باندلهاي وان اكسي كه با طرح سايبر فروختن (چقدرم خوشگل بود شانس اوردم نخريدم!)

در كل با كمترين انتظارات بايد كنفرانس رو ديد 😅

نه 2021 ! کسی انتظار نداشت ولی یه مراسم کاملا جذاب بود ، تو گیمز کام قرار نیست اتفاق خواستی بی افته اما این که کنفرانس های مایکرو بدون هایپن حرف درستی نیست ! کلی ip جذاب داره که باید گیم پلی نشون بده ، ۶ ۷ تا از استدیو هاش چیزی نشون ندادن و خرید استدیو ایی رو اعلام نکرده پس هایپ بالایی وجود داره
اخه گفتي E3 كه تو اخرين مراسم چيز خاصي نشون ندادن
نميدونم فورزا اونجا معرفي شد يا نه
و حتي از كمپين هيلو هم كه امسال مياد چيزي نشون ندادن
اينكه ميگم فرماليته يعني ميدوني چه خبره تو مراسم و اتفاق غير منتظره اي نمي افته.

اره چندتا بازي مثله اوود يا اوترورلدز ٢ و استارفيلد و پرفكت دارك و هل بليد و فيبل هستن كه اونها هم ظاهرا قرار نيست نمايش داشته باشن

براي من حداقل تو اين ٤-٥ ساله اخير هيچ مراسمي نبوده كه بگم اخرش ايول خيلي عالي بود .
در حد متوسط تا خوب بودن همين

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or