برندگان BAFTA مشخص شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Story: Portal 2
Original Music: L.A. Noire
Audio Achievement: *********** 3 (skipping)
Design: Portal 2
Game Innovation: LittleBigPlanet 2
Strategy: Total War: SHOGUN 2
Mobile & Handheld: Peggle HD
Game Award of 2011: *********** 3
Action: Batman: Arkham City
BAFTA Ones to Watch: Tick Tock Toys – Swallowtail
Online – Browser: Monstermind
Artistic Acievement: Rayman Origins
Special Award: Markus ‘Notch’ Persson
Sports/Fitness: Kinect Sports 2
Online – Multiplayer: *********** 3
Debut Game: Insanely Twisted Shadow Planet
Family: LittleBigPlanet 2
Performer: Mark Hamill as the Joker, Batman: Arkham City
Best Game: Portal 2

پرچمportalبالاست یکی از بهترین بازی های عمرم ولی کلا امسال به حقش نرسید.من مطمنم سال مثلا2018وقتی لیست بهترین بازی رو میدن portal2خیلی بالاتر از اسکایی ریم قرار میگیره خیلی خیلی بالاتر:دی اره برادر خیلی بالاتر:دی

پرچمportalبالاست یکی از بهترین بازی های عمرم ولی کلا امسال به حقش نرسید.من مطمنم سال مثلا2018وقتی لیست بهترین بازی رو میدن portal2خیلی بالاتر از اسکایی ریم قرار میگیره خیلی خیلی بالاتر:دی اره برادر خیلی بالاتر:دی
دقیقا!اصلا این بازی به حقش نرسید!برای من بهترین بازی 2011 بود!اصلا اون 2 تا آهنگ آخر بازی رو با هیچ بازی عوض نمیکنم!مخصوصا Cara Mia :x

دیگه چطور میخواستین به حقش برسه:dاز اکثر سایتای و مجلات معروف بهترین بازی سال شد(همه سایتا رو معیار بگیری اسکایرم بهتر شد) و در کل فکر کنم بیشتر از 50 تا جایزه در مورد بهترین داستان و دیزاین و مولتی پلیر و .....گرفت.

دقیقا!اصلا این بازی به حقش نرسید!برای من بهترین بازی 2011 بود!اصلا اون 2 تا آهنگ آخر بازی رو با هیچ بازی عوض نمیکنم!مخصوصا Cara Mia :x
اره خدای فوق العاده بود من از اخرش فیلم گرفتم و همیشه نگا میکنیم:دی چه کنیم خرابشم:دی
دیگه چطور میخواستین به حقش برسه:dاز اکثر سایتای و مجلات معروف بهترین بازی سال شد(همه سایتا رو معیار بگیری اسکایرم بهتر شد) و در کل فکر کنم بیشتر از 50 تا جایزه در مورد بهترین داستان و دیزاین و مولتی پلیر و .....گرفت.
حقش بیشتر از این بود میتونست همه اون گوتی های که مال اسکایریم شد مال portal2باشه ولی خب جایزه زیاد برد و تو تعداد گوتی بعد اسکاریم دوم شد.ولی باز کمه:دی

Peggle از اون بازیهای نوآورانه ی popcap هستش. یه توپ فلزی رو از بالا میندازی بعد باید با کمک فیزیک, نوارهای رنگی توی صفحه رو باهاش روشن کنی قبل از اینکه توپ از پایین صفحه, بره بیرون

peggle-2.jpg

Portal 2 هم کاملا حقش هست

یه جایزه هم به اسکایریم ندادن؟
لیست از اعتبار ساقط هست :دی :|
به نظر منStory رو هم باید میدادن بهDeus Ex،یکی‌ از بازی‌هایی‌ که امسال اصلا به حقش نرسید همینDX بود.

یه جایزه هم به اسکایریم ندادن؟
لیست از اعتبار ساقط هست :دی :|
به نظر منStory رو هم باید میدادن بهDeus Ex،یکی‌ از بازی‌هایی‌ که امسال اصلا به حقش نرسید همینDX بود.
دقیقا. اسکایریم رو اصلا به حساب هم نیاوردن:( با اینکه ارادت خاصی به portal 2 دارم و به نظرم این بازیه valve حتی از half life هم با ارزشتره ( البته واسه ی من ) و خلاقانه ترین بازیه این نسله ولی لیستی که اسکایریم توش نباشه واسم از اعتبار ساقطه :d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or