بحث متا رو نکنید خواهشا

، بحث پروداکشن ولیو اتفاقا خیلی مهمه، بدبختانه یا خوشبختانه عناوینی که راجبشون صحبت کردم چه به لحاظ پروداکشن چه به لحاظ استاندارد و کیفیت کلی و چه به لحاظ مخاطب پسندی و papularity بسیار رتبه بالایی دارن.
راستش با احترام به نظر دوستان ، من این سبک انتخاب رو فقط و فقط آروق روشنفکری میبینم از جانب منتقدین، چون هیچ دلیل دیگه ای نداره، من hades رو تجربه نکردم ولی تجربه هم کنم فرقی نمیکنه نظرم چون حرف من اسکیل و ابعاد یک بازی به هنراه استانداردهاییه که داره ارائه میده، بازی ایندی مثل hades اگر استاندارهای قابل قبولی هم ارائه بده بازهم اسکیل و ابعادش در حد یک بازی ایندی و در همین دسته بندی قرار میگیره. ضمن اینکه واقعا متر و معیار و پارامتر کیفی هم بخوایم حساب کنیم بازی ای مثل half life a یک حرکت مافوق خفن زده توی vr و به لحاظ استاندارهای شوتر هم که جای بحث نمیمونه، یا بازی ای مثل doom از آرت و موسیقی و گیم دیزاین بگیرین تا میزان ساعاتی که میتونه پلیر رو مشغول خودش کنه قابل قیاس با عنوانی مثل hades نیست.
بحث رو نمیخوام به بیراهه ببرم، اصولا من با دسته بندی و ژانر بندی این مراسم توی این کتگوری مشکل دارم، میتونست عاقلانه تر باشه.
همین الان اگر بازی ای مثل hades میشد بازی سال و عنوان فک براندازی مثل last of us میرفت زیر سایه این بازی ماجرا به همین مسخرگی بود که الان توی این ساب ژانر اتفاق افتاده.
در هر جال از نظر من فوق مضخک هست این انتخاب، بحثی هم با کسی ندارم نظر بنده اینطوره، و ده سال دیگه هم بگذره این نوع انتخاب ها از سوی منتقدین رو همون آروق روشنفکری میدونم.