برنامه ی وب سایت Titanfall Beta باز شد | نتایج آن در 17 فوریه

βrαγαπ

کاربر سایت
TF_Lagoon_Pilot_Titan-670x376.jpg

برنامه ی سایت Titanfall Beta باز شد و ذره ای زود از انتظار باز شد و همچنین نسخه ی Beta ـی بازی را می توانید از اینجا برای PC و Xbox One تهیه نمایید.

بر طبق این وب سایت، داوطلبان این بازی موفق به تست این نسخه بوده اند و این را از طریق ایمیلی که دریافت شده است، فهمیده اند! ( 11:59 PM PST on Feb 17th )

با توجه به این، هنوز اطلاعات زیادی از مورد نیاز عمل کرد صحیح این برنامه موجود نیست اما ما می توانیم فرض کنیم که معیار های انتخاب شده برای بازی بسیار تصادفی هستند و شانس خیلی خوبی در دریافت آن هست.

منبع

آپدیت :

ثبت نام بتا بازی Titanfall ساعتی پیش آغاز شد.

بتا بازی در تاریخ 14 فبریه شروع خواهد شد و تا پایان روز 17 فبریه هم ادامه خواهد داشت.
دارندگان PC و Xbox One از طریق وبسایت رسمی بازی می توانند شانس خودشان را برای دریافت نسخه بتا بازی امتحان کنن.

برای نسخه بتا بازی سه مد در نظر گرفته شده که شامل مد های Attrition, Hardpoint Domination and Last Titan Standing می شود.

مد Attrition همان مد Team Deathmatch که هر تیمی که تعداد خاصی از تیم حریفو زودتر بکشد برنده می شود Hardpoint Domination هم که به این صورته که هر تیم سه نقطه می تواند capture کنه و در ازای capture امتیاز کسب می کند و هر تیمی که امتیاز بیشتری کسب کنه برنده می شود Last Titan Standing تمام بازیکنان با Titan تو بازی spawn می شوند و هر تیمی که تمام titan هاشون نابود بشه شکست می خورد

بعد از ثبت نام EA حد اکثر تا تاریخ 17 فبریه در صورتی که شما برای بتا انتخاب شده باشید، برای شما ایمیل فعال سازی بتا ازسال می کند.برای دارندگان نسخه PC هم داشتن اکانت Origin ضروری است.

منبع

باز هم با تشکری ویژه از Bahram B برای دادن اطلاعات دیگر از بازی.

آخرین ویرایش:
منم رو One آنلاین پیش‌خرید کردم فقط به خاطر همین بتا که دیشب گفتن ملاک انتخابمون اون نیست! حالا سر این مسئله بازی که اومد باید n گیگ دانلود کنم جای خرید دیسکش :دی هیجانم واسه بتا به اندازه‌ای زیاده که دارم نگران میشم سر عرضه خود بازی نتونم با هیجان مقابله کنم پس بیوفتم :دی

پ . ن : یارو یه کلمه گفته نسخه اول بازی کاملا انحصاریه، بعد ملت از این جمله نتیجه گرفتن نسخه دوم و سوم انحصاری نیست :)) لحن EA طوری بود که مشخص بود همین نسخه اول هم قبلا ممکن بوده واسه PS4 بیاد که خب مایکروسافت سر کیسه رو شل کرده و کامل انحصاری شده، اتفاقی که ممکن از الان تا 2-3 سال دیگه برای نسخه‌ی بعدی هم اتفاق بیوفته و حتی اگه نسخه بعدی انحصاری هم نباشه، انحصاری بودن تایتان‌فال(نسخه اولش) باعث میشه:

1- مایکروسافت تا اونجایی که می‌تونه از سیستم سلر بودن احتمالی بازی استفاده ‌کنه و یه خون تازه‌ای باشه تو رگ فروش Xbox One تو سالای اول عرضه.
2- فن‌بیس فرنچایز روی پلتفرم‌های مایکروسافت تشکیل بشه و طبیعتا فروش نسخه‌های بعدی در صورت عرضه بازی روی پلتفرم‌های رقیب، روی Xbox One بیشتر بشه.
اونوقت شما چطوری نتیجه گرفتی که نسخه های بعدی انحصاری هست ؟ بعد خوشحال میشی یا بهت جایزه میدن نسخه های بعدی انحصاری باشه :-/

ما پیش خرید کردیم اصن برای بتا :|

منم رو One آنلاین پیش‌خرید کردم فقط به خاطر همین بتا که دیشب گفتن ملاک انتخابمون اون نیست! حالا سر این مسئله بازی که اومد باید n گیگ دانلود کنم جای خرید دیسکش :دی هیجانم واسه بتا به اندازه‌ای زیاده که دارم نگران میشم سر عرضه خود بازی نتونم با هیجان مقابله کنم پس بیوفتم :دی

پ . ن : یارو یه کلمه گفته نسخه اول بازی کاملا انحصاریه، بعد ملت از این جمله نتیجه گرفتن نسخه دوم و سوم انحصاری نیست :)) لحن EA طوری بود که مشخص بود همین نسخه اول هم قبلا ممکن بوده واسه PS4 بیاد که خب مایکروسافت سر کیسه رو شل کرده و کامل انحصاری شده، اتفاقی که ممکن از الان تا 2-3 سال دیگه برای نسخه‌ی بعدی هم اتفاق بیوفته و حتی اگه نسخه بعدی انحصاری هم نباشه، انحصاری بودن تایتان‌فال(نسخه اولش) باعث میشه:

1- مایکروسافت تا اونجایی که می‌تونه از سیستم سلر بودن احتمالی بازی استفاده ‌کنه و یه خون تازه‌ای باشه تو رگ فروش Xbox One تو سالای اول عرضه.
2- فن‌بیس فرنچایز روی پلتفرم‌های مایکروسافت تشکیل بشه و طبیعتا فروش نسخه‌های بعدی در صورت عرضه بازی روی پلتفرم‌های رقیب، روی Xbox One بیشتر بشه.

اره گفتن ربطی به پیش خرید اینا نداره ولی ذکر شده که یه عامل خیلی اساسی و مهم هست یعنی غیر مستفیم داره میگه اینایی که پیش خرید کردن غمشون نباشه کد رو میفرستیم براشون:biggrin1:
خو می مردن کامل Open Betaـش کنن ملاک من برای خرید همین دمو بود که اونم 50 ، 50 هست واقعا" موندم چه کنم (البته منظور از خرید برای الان هست یا تابستون در هر صورت خریدش 100 درصد هست:biggrin1:) حداقال باید بشینیم دست به دعا بشیم بفرستن برای ما ایمیل رو !
کسی نمیدونه چند گیگ میتونه باشه؟

در ضمن خود یارو به صلابت و صراحت داره میگه بازی کاملا" در انحصار مایکرو هست ، یه برگ برنده برای مایکرو هست هزارتا مجله گفتن آغاز نسل تازه با این بازی هست مایکرو با همین بازی و سیستم سلر بودنش میتونه حتی تعداد فروش کنسول رو جلوتر از رقیب بندازه به همین راحتی نمیاد دو دستی تقدیمش کنه حداقال اینه که فروش نسخه های بعدیش رو با وجود گسترش فن بیس رو One برای خودش تضمین شده بدونه دقیقا" مثل CoD و کانتنت های انحصاری و باقی ماجرا.

پیشاپیش و جانانانه از الان منتظر 14ـهم هستیم روز فرخنده ای هم هست! :biggrin1:

تریلر رو لیچ کردم: لینک 720p ، 1:17

آخرین ویرایش:
حالا کاری ندارم نسخه 360 چجوریه یا کنسول بازا PC ندارن (!) :دی من منظورم این بود که اونایی که خیلی عاشق TF هستن لازم نیست به خاطر یه نسخه از بازی کنسولی رو قصد خریدش رو ندارن بخرن . نسخه 1 رو با PC و 360 میشه سر کرد و منتظر نسخه های دیگه موند :دی

خوشم میاد هنوز زیر پرچم مایکروسافتین

تحليل تكنيكي دموي بازي توسط ديجيتال فاندري منتشر شد رزولوشن بازي 792p و فريم ريت هم حدود 60 ولي ثابت نيست افت زياد داره

Based on some extended edge-counts from the game's stark tutorial section, our best guess right now is that 1408x792 is pretty close to Respawn's chosen rendering resolution. The overall effect is pretty similar to 720p overall though, and the implementation of an overly sharp ****** across the entire image suggests that the Xbox One hardware scaler is used to blow up the image to 1080p. We're not exactly impressed by that and, we suspect, neither was DICE - hence the move on Battlefield 4 from Microsoft's scaler to a bespoke software solution between the preview and final code we played.

رزولوشن دقيق 792*1408 هست كه 1080 آپ اسكيل ميشه ولي نتيجه ي كار بسيار شبيه به 720 هست.

Probably the biggest surprise is that, based on our testing, frame-rate doesn't quite remain locked to 60fps - not especially noticeable in most situations, but definitely more of an issue inside the titans. Bearing in mind Respawn's dedication to the locked 60fps experience, we hope that further optimisations are in development, but the videos on this page should give you some idea of the game's current performance level.

ميگه بهانه Respawn براي رزولوشن اين بوده كه حتما بازي 60 فريم باشه كه نتيجه باعث شگفتي ما شده چون 60 فريم ثابت نيست و برخلاف قول داده شده افت فريم وجود داره در بيشتر مواقع اين افت احساس ميشه اما بيشتر از همه داخل تايتان ها پيش مياد البته ميگه اميدواريم با رليز نهايي بازي اين مشكلات رفع بشه

اره گفتن ربطی به پیش خرید اینا نداره ولی ذکر شده که یه عامل خیلی اساسی و مهم هست یعنی غیر مستفیم داره میگه اینایی که پیش خرید کردن غمشون نباشه کد رو میفرستیم براشون:biggrin1:

تریلر رو لیچ کردم: لینک 720p ، 1:17

مگه مریضن؟! اگر می خواستن مثل BF4 می گفتن...اونی که پیش خرید کرده بازی رو داره دیگه اینا می خوان بقیه رو مجاب کنن.نکنه پیش فروش بازی راضی کننده نبوده؟

مگه مریضن؟! اگر می خواستن مثل BF4 می گفتن...اونی که پیش خرید کرده بازی رو داره دیگه اینا می خوان بقیه رو مجاب کنن.نکنه پیش فروش بازی راضی کننده نبوده؟
عقیده ی خودمم اینه که با این حرکت گند زدن یا open Beta میکردن یا کلا" Close Beta فقط برای اونایی که پیش خرید کردن این مدلیشو نمیدونم چه صیغه ای هست که انتخابی کدا رو پخش کنن بعد از طرفی هم گفتن که برای کسایی که ثبت نام کردن ممکنه تا 17ـهم ایمیل ارسال بشه ی یعنی در حین اجرای بتا هم باز کد میفرستن برای پلیرها ، اتفاقا" پیش فروش بازی خیلی خوب و راضی کننده بوده تا اینجا ، البته اگر اُپن بتا بود بدون شک و صد در صد افراد بیشتری پیش خرید میکردن (مثل خود من!) ولی متاسفانه اینجور نشد!

بتای بازی با وجود بتا بودنش فوق العادس بازی کارمندای GameSpot رو دیدم مخم سوت کشید بعدم شنیدم برادر IGN هم دارن بازی میکنن و خیلی تعریف میکنن مثل این که به شدت راضی هستند ازش ، حجم 12 گیگی هم معقول هست چون میخوان بازی رو به عنوان یه چشمه ای از نسخه ی اصلی برای تست بیارن خواستن که افکت های گرافیکی ، تکسچرها و خیلی چیزای دیگه رو حذف نکنن موردی که در مورد BF4 صدق نمیکرد و خیلی از تکسچرها و.. از نسخه ی بتا حذف شده بود!

یه سری کوپون های تخفیف هم تونت و سایتای معروف گیم هم پخش شده که هر کدوم میانگین 10 دلار بازی رو فری میکنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or