برنامه ی وب سایت Titanfall Beta باز شد | نتایج آن در 17 فوریه

βrαγαπ

کاربر سایت
TF_Lagoon_Pilot_Titan-670x376.jpg

برنامه ی سایت Titanfall Beta باز شد و ذره ای زود از انتظار باز شد و همچنین نسخه ی Beta ـی بازی را می توانید از اینجا برای PC و Xbox One تهیه نمایید.

بر طبق این وب سایت، داوطلبان این بازی موفق به تست این نسخه بوده اند و این را از طریق ایمیلی که دریافت شده است، فهمیده اند! ( 11:59 PM PST on Feb 17th )

با توجه به این، هنوز اطلاعات زیادی از مورد نیاز عمل کرد صحیح این برنامه موجود نیست اما ما می توانیم فرض کنیم که معیار های انتخاب شده برای بازی بسیار تصادفی هستند و شانس خیلی خوبی در دریافت آن هست.

منبع

آپدیت :

ثبت نام بتا بازی Titanfall ساعتی پیش آغاز شد.

بتا بازی در تاریخ 14 فبریه شروع خواهد شد و تا پایان روز 17 فبریه هم ادامه خواهد داشت.
دارندگان PC و Xbox One از طریق وبسایت رسمی بازی می توانند شانس خودشان را برای دریافت نسخه بتا بازی امتحان کنن.

برای نسخه بتا بازی سه مد در نظر گرفته شده که شامل مد های Attrition, Hardpoint Domination and Last Titan Standing می شود.

مد Attrition همان مد Team Deathmatch که هر تیمی که تعداد خاصی از تیم حریفو زودتر بکشد برنده می شود Hardpoint Domination هم که به این صورته که هر تیم سه نقطه می تواند capture کنه و در ازای capture امتیاز کسب می کند و هر تیمی که امتیاز بیشتری کسب کنه برنده می شود Last Titan Standing تمام بازیکنان با Titan تو بازی spawn می شوند و هر تیمی که تمام titan هاشون نابود بشه شکست می خورد

بعد از ثبت نام EA حد اکثر تا تاریخ 17 فبریه در صورتی که شما برای بتا انتخاب شده باشید، برای شما ایمیل فعال سازی بتا ازسال می کند.برای دارندگان نسخه PC هم داشتن اکانت Origin ضروری است.

منبع

باز هم با تشکری ویژه از Bahram B برای دادن اطلاعات دیگر از بازی.

آخرین ویرایش:
ثبت نام برای بتا هم داره :d
امیدوارم زودتر از انحصار مایکرو در بیاد :|
فقط این شماره در انحصار ماکرو هست . دیگه امیدواری نمیخاد که . این شماره رو با PC یا 360 بازی کنین اگه خیلی غش میکنین واسه بازی . شماره بعدی رو ایشالا رو PS4 :دی

فقط این شماره در انحصار ماکرو هست . دیگه امیدواری نمیخاد که . این شماره رو با PC یا 360 بازی کنین اگه خیلی غش میکنین واسه بازی . شماره بعدی رو ایشالا رو PS4 :دی
نسخه Xbox 360 که معلوم نیست چه جوری میشه.
اون کسی هم که کنسول داره کمتر پیش میاد یک PC خوب برای اجرا بازی های روز داشته باشه :d
...............................
تریلر نسخه بتا
Titanfall: Official Beta Trailer

عالیه به نظر میرسه :bighug:

اون کسی هم که کنسول داره کمتر پیش میاد یک PC خوب برای اجرا بازی های روز داشته باشه :d
حالا کاری ندارم نسخه 360 چجوریه یا کنسول بازا PC ندارن (!) :دی من منظورم این بود که اونایی که خیلی عاشق TF هستن لازم نیست به خاطر یه نسخه از بازی کنسولی رو قصد خریدش رو ندارن بخرن . نسخه 1 رو با PC و 360 میشه سر کرد و منتظر نسخه های دیگه موند :دی

به به كم كم داريم نزديك ميشيم به بهترين بازي اين نسل تا به اينجا :d
البته سعادت نداريم بتا رو بزنيم به بدن انشاالله نسخه ي اصلي !

ما پیش خرید کردیم اصن برای بتا :|

منم رو One آنلاین پیش‌خرید کردم فقط به خاطر همین بتا که دیشب گفتن ملاک انتخابمون اون نیست! حالا سر این مسئله بازی که اومد باید n گیگ دانلود کنم جای خرید دیسکش :دی هیجانم واسه بتا به اندازه‌ای زیاده که دارم نگران میشم سر عرضه خود بازی نتونم با هیجان مقابله کنم پس بیوفتم :دی

پ . ن : یارو یه کلمه گفته نسخه اول بازی کاملا انحصاریه، بعد ملت از این جمله نتیجه گرفتن نسخه دوم و سوم انحصاری نیست :)) لحن EA طوری بود که مشخص بود همین نسخه اول هم قبلا ممکن بوده واسه PS4 بیاد که خب مایکروسافت سر کیسه رو شل کرده و کامل انحصاری شده، اتفاقی که ممکن از الان تا 2-3 سال دیگه برای نسخه‌ی بعدی هم اتفاق بیوفته و حتی اگه نسخه بعدی انحصاری هم نباشه، انحصاری بودن تایتان‌فال(نسخه اولش) باعث میشه:

1- مایکروسافت تا اونجایی که می‌تونه از سیستم سلر بودن احتمالی بازی استفاده ‌کنه و یه خون تازه‌ای باشه تو رگ فروش Xbox One تو سالای اول عرضه.
2- فن‌بیس فرنچایز روی پلتفرم‌های مایکروسافت تشکیل بشه و طبیعتا فروش نسخه‌های بعدی در صورت عرضه بازی روی پلتفرم‌های رقیب، روی Xbox One بیشتر بشه.

منم رو One آنلاین پیش‌خرید کردم فقط به خاطر همین بتا که دیشب گفتن ملاک انتخابمون اون نیست! حالا سر این مسئله بازی که اومد باید n گیگ دانلود کنم جای خرید دیسکش :دی هیجانم واسه بتا به اندازه‌ای زیاده که دارم نگران میشم سر عرضه خود بازی نتونم با هیجان مقابله کنم پس بیوفتم :دی

پ . ن : یارو یه کلمه گفته نسخه اول بازی کاملا انحصاریه، بعد ملت از این جمله نتیجه گرفتن نسخه دوم و سوم انحصاری نیست :)) لحن EA طوری بود که مشخص بود همین نسخه اول هم قبلا ممکن بوده واسه PS4 بیاد که خب مایکروسافت سر کیسه رو شل کرده و کامل انحصاری شده، اتفاقی که ممکن از الان تا 2-3 سال دیگه برای نسخه‌ی بعدی هم اتفاق بیوفته و حتی اگه نسخه بعدی انحصاری هم نباشه، انحصاری بودن تایتان‌فال(نسخه اولش) باعث میشه:

1- مایکروسافت تا اونجایی که می‌تونه از سیستم سلر بودن احتمالی بازی استفاده ‌کنه و یه خون تازه‌ای باشه تو رگ فروش Xbox One تو سالای اول عرضه.
2- فن‌بیس فرنچایز روی پلتفرم‌های مایکروسافت تشکیل بشه و طبیعتا فروش نسخه‌های بعدی در صورت عرضه بازی روی پلتفرم‌های رقیب، روی Xbox One بیشتر بشه.
دقیقا. همونطور که فن بیس اصلی COD تو نسل قبل رو 360 تشکیل شد تایتانفالم اینجوری میشه و حتی اگه نسخه های بعدیش رو 4 بیاد(که اگه این نسخه خوب بفروشه خیلی بعیده و حتما مایکرو بعدیارم مثل این انحصاری میکنه) بازم فروش اصلیش میره واسه پلتفرم مایکرو به نظرم حتی اگه همین نسخه ام انحصاری نبود بازم فروش اصلیش واسه وان بود کلا فروش بازیای شوتر رو کنسولای مایکرو خیلی بهتره

سازنده های بازی تایید کردن این شماره برای همیشه در انحصار مایکروسافت خواد ماند :d

انشا الله شماره بعدی :d

- - -ویرایش - - -

...............................
تریلر نسخه بتا
Titanfall: Official Beta Trailer

عالیه به نظر میرسه :bighug:

بدون هیلترشو نداری؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or