این دقیقا چیه و چطور باید بگیریمش؟!:dسلام بچه ها. گفتم یه تاپیک بزنم تا کسایی که برنامه ای یا همون App هایی رو که از قسمت Playstatin Mobile توی PSN خریدن،نظرشونو راجع به اون اپلیکیشن بدن تا بقیه دوستان هم بتونن یه اطلاعاتی کسب کنن برای خرید برنامه ها.
ممنون:d
این دقیقا چیه و چطور باید بگیریمش؟!:d
آخه محسن مگه میشه بازی های موبایل یا app را با ویتا اجرا کرد؟ من فکر کنم نمیشه ها![]()
نه اتفاقا من امروز داشتم امتحان میکردم. ببین appو بازی هاش را فقط نوشته با موبایل compatibale هستن. اکثر app هاش هم برا خود ویتا تو بخش app هستش!
نه بابا بازیای PS1 رو میشه رو گوشی و هم تبلت اجرا کرد.هر وسیله ای که تو اون لینکه ساپورت میشه. درباره ی app هم نمیدونم منظورت همون you- tube و فیس دوغ و توییتر و ... هست؟ اونا رو نمیگما. app هایی که تو بخش Playstation Mobile هست رو میگم. مثل همون Sola Chatroom یا Sola Calendar یا Sola Weather که اولیشو بهت توضیح داده بودم.همچین برنامه درست و حسابی نداره و من خیلی وقت پیش یه برنامه ماشین حساب به اسم Se Calculator خریدم و بخاطر لمسی بودن ویتا کار باهاش خیلی راحته.(البته دقیقا یادم نیست تو بخش موبایل خریدم یا جای دیگه چون الان به sen دسترسی ندارنم بخاطر هک tn)
خب نظرتونم راجع به برنامه بگید دیگه. قرار نیست فقط بگیم که خریدیم. بگید خوبه یا نه.و چرا؟ دقیقا اسم برنامه ها هم بگید چون مثلا 3 4 مدل ماشین حساب هست. یا مثلا راجع به دیکشنری که چه زبان هایی رو داره. ممنونمن یه ماشین حساب مهندسی و رهیاب ناوبری ماهواره ای و دیکشنری خریدم
صرفا جهت اطلاع

اینا تو کدوم استور هستنمن یه ماشین حساب مهندسی و رهیاب ناوبری ماهواره ای و دیکشنری خریدم
صرفا جهت اطلاع
من اینا را ندیدم اصلا :dمن یه ماشین حساب مهندسی و رهیاب ناوبری ماهواره ای و دیکشنری خریدم
صرفا جهت اطلاع
میشا پس چند پست پیش قصه میگفتم؟اینا تو کدوم استور هستنمن اینا را ندیدم اصلا :d