برنامه های EA در E3 2015 مشخص شد

RedShift

کاربر سایت
60xhT.jpg
دو روز تا آغاز یکی از نمایشگاه های برتر صنعت گیمینگ یعنی E3 زمان باقی نمانده است و کمپانی های گوناگونی از جمله Electronic Arts در حال آماده شدن برای برگزاری کنفرانس های خود در این جشنواره هستند. در همین راستا این کمپانی امروز لاین آپ کنفرانس خود را منتشر کرد. با بازی‌سنتر همراه باشید.
همانطور که قبلا اعلام شد، کنفرانس کمپانی EA در سه شنبه ۲۶/۳/۹۴ و ساعت ۰۰٫۳۰ بامداد برگزار می‌شود و مدیر عامل این شرکت یعنی آقای Andrew Wilson مسئولیت اجرای کنفرانس را بر عهده دارد.
کنفرانس EA از طریق سایت هایی نظیر: Live to Play، Twitch و Youtube به صورت زنده قابل تماشا خواهد بود.
با توجه به اطلاعات منتشر شده EA از گیم پلی عناوینی همانند: Star Wars Battlefront ،Mirror’s Edge Catalyst ،Need for Speed، FIFA 16 و ... رونمایی خواهد کرد.
شما می‌توانید در ادامه لیست کامل برنامه های این شرکت در کنفرانس روز سه شنبه را دریافت کنید:

• FIFA 16
  • Madden NFL 16
  • Minions Paradise
  • Mirror’s Edge Catalyst
  • NBA LIVE 16
  • NHL 16
  • EA SPORTS Rory Mcllroy PGA TOUR
  • Star Wars Battlefront
  • Star Wars: The Old Republic
منبع

MASS EFFECT 4 احتمالآ هستش منتها بازی های اینطوری یه حالت سورپرایزی دارن مثلآ شما سال 2009 تو کنفرانس سونی از قبل میدونستید GOW 3 هستشه؟ خوب معلومه نه

MASS EFFECT 4 احتمالآ هستش منتها بازی های اینطوری یه حالت سورپرایزی دارن مثلآ شما سال 2009 تو کنفرانس سونی از قبل میدونستید GOW 3 هستشه؟ خوب معلومه نه

عنوانی که قبلا معرفی شده که نمی تونه سورپرایز باشه!
EA باید روی درکش از معنی کلمه سورپرایز بیشتر کار کنه!

عنوانی که قبلا معرفی شده که نمی تونه سورپرایز باشه!
EA باید روی درکش از معنی کلمه سورپرایز بیشتر کار کنه!
اینکه ME4 در حال ساخته شکی توش نیست ولی کی معرفی بشه یه سورپرایزه
الان شاید منو شما بدونیم GTA VI یا MAFIAIII در حال ساخته ولی یهو تو E3 نمایش بدن واسمون سوپرایز کنندست با این که میدونیم در حال ساختن
حقیقتش همینه من لاین اپ ماکروسافت ندیدم ولی میدونم احتمال زیاد GEOW توش نیست ولی احتمال زیاد تو خود کنفرانس معرفی شه ( من و شما میدونیم در حال ساخته یا تایید شده ولی یهو وسط کنفرانس بدون اعلام قبلی معرفی کنن میشه سورپرایز دیگه )

اینکه ME4 در حال ساخته شکی توش نیست ولی کی معرفی بشه یه سورپرایزه
الان شاید منو شما بدونیم GTA VI یا MAFIAIII در حال ساخته ولی یهو تو E3 نمایش بدن واسمون سوپرایز کنندست با این که میدونیم در حال ساختن
حقیقتش همینه من لاین اپ ماکروسافت ندیدم ولی میدونم احتمال زیاد GEOW توش نیست ولی احتمال زیاد تو خود کنفرانس معرفی شه ( من و شما میدونیم در حال ساخته یا تایید شده ولی یهو وسط کنفرانس بدون اعلام قبلی معرفی کنن میشه سورپرایز دیگه )

مافیا 3 یا GTA VI حسابش فرق می کنه، اینا اصلا تایید نشه ساختش و اگه معرفی بشه سورپرایزه ولی مس افکت جدید معرفی شده قبلا و حتی پارسال یه نمایش در پیت هم ازش بود، قبلا شونصد بار هم EA در موردش حرف زده، با این تفاسیر نمایش دوبارش که دیگه سورپرایز نمیشه!

مافیا 3 یا GTA VI حسابش فرق می کنه، اینا اصلا تایید نشه ساختش و اگه معرفی بشه سورپرایزه ولی مس افکت جدید معرفی شده قبلا و حتی پارسال یه نمایش در پیت هم ازش بود، قبلا شونصد بار هم EA در موردش حرف زده، با این تفاسیر نمایش دوبارش که دیگه سورپرایز نمیشه!
ME4 نمایش داشت؟
کو کجا بده مام ببینیم من که جز چندتا ARTWORK چیزی ازش ندیدم

کلاً اگر ME و بازی Criterion که پارسال کانسبتش رو نشون دادن نباشه کلاً هدف EA از دادن کنفرانس برام تبدیل به معما میشه.

بازی criterion نیست احتمال قوی
چون وقتی NFS و داره برای امسال، نمیاد همزمان رو دو تا ریسینگ تبلیغات کنه. احتمالا سال دیگه نمایش داره
همون کاری که تا titan fall و hard-line و این اواخر battlefront کرد.

برخلاف پارسال که کنفرانسشون به غایت مفتضحانه بود ، فکر کنم امسال بترکونن :-" از بخش ورزشیش که بگذریم که مطمئنم خیلی چیز لهی از آب درمیاد دستشون خـــــــــــــــــیلی پره !! :دی

از بازی امی اینا هم فکر کنم به شیوه ی کانسپتی یه نمایشکی تو بخش استاروارزهاشون داشته باشن :-?
بازی criterion نیست احتمال قوی
چون وقتی NFS و داره برای امسال، نمیاد همزمان رو دو تا ریسینگ تبلیغات کنه. احتمالا سال دیگه نمایش داره
همون کاری که تا titan fall و hard-line و این اواخر battlefront کرد.
اون البته ریسینگ نبود /:) ماشالا اینقدر خوب و شایسته معرفیش کردن که ....8-|
به نظر میرسید یه بازی میخوان بسازن که بیسش روی ورزش-فان باشه، یکی با چتر میپرید یکی با اسکیت برد جانگولر میزد ، یکی اسکی میکرد ...

در کل روی سلامتی گیمر ها داره کار می کنه ea (بازی های ورزشی ) :d ولی خب 100 *100 سورپرایزی داره ea :d من که خودم منتظر نمایش nfl و nba هستم :d:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or