برنامه مخابرات برای افزایش سرعت اینترنت در سال 1393/ ADSL به همه خانه ها می‌رود

• Thread starter Thread starter al2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من از شرکت خصوصی اینترنت میگیرم و تقریبا 2 ماه و خورده ای میشه که 35 درصد کاهش قیمت دادند (یعنی از 5000 تومان 35درصد تخفیف زدن که میشه 3500 )
الان این تخفیف و افزایش سرعت شامل حال شرکت خصوصی هم میشه یا فقط برا مخابراته ؟

من از شرکت خصوصی اینترنت میگیرم و تقریبا 2 ماه و خورده ای میشه که 35 درصد کاهش قیمت دادند (یعنی از 5000 تومان 35درصد تخفیف زدن که میشه 3500 )
الان این تخفیف و افزایش سرعت شامل حال شرکت خصوصی هم میشه یا فقط برا مخابراته ؟
هیج جا بیان نشده که تا حالا مخابرات ارزون کرده باشه همین ها هم فقط شعاری بیش نیست همه چیز داره تو کشور ما قیمت صعودی میگیره و پایین هم نمیاد اون وقت نت که توش داره دزدی بیداد میکنه بیاد ارزون شه ؟ همون 3500 رو دعا کن که بیشترش نکنن برا شما :| ...

این بدبختی باید از ریشه درست بشه.
اینا یه بار برای همیشه بیان طرح اینترنت ملی (یکی از بزرگترین گننکاری های این مملکت) رو حذف کنن تا ما هم جزوی از شبکه ی اینترنت بین المللی بشیم. شاید کیفیت اینترنت مون به پای افغانستان رسید. شاید که نه قطعا میشه.
------------------------------------------------------------------------------
من به خودم بخاطر گفتن چنین حرف تخیلی در این سطح افتخار میکنم:دی

مگه الان جزء شبکه ی بیرون المللی هستیم نه داداش این انگلوک بازی ها دلیل داره دلیلش هم تا حدودی برا همه پیداست . بعدم خدا میدونه چی کار میخوان بکنن با نت !!! همه این کارا خبر از یه گند کاری میده که بعدا گندش در خواهد آمد حالا یا با اسم اینترنت ملی یا هر اسم دیگه ای ....

آخرین ویرایش:
این بدبختی باید از ریشه درست بشه.
اینا یه بار برای همیشه بیان طرح اینترنت ملی (یکی از بزرگترین گننکاری های این مملکت) رو حذف کنن تا ما هم جزوی از شبکه ی اینترنت بین المللی بشیم. شاید کیفیت اینترنت مون به پای افغانستان رسید. شاید که نه قطعا میشه.
------------------------------------------------------------------------------
من به خودم بخاطر گفتن چنین حرف تخیلی در این سطح افتخار میکنم:دی

با بحث چی میکین اینجا بیخیال 10 سال دیگه هم نت تو ایران همینه که هست

19035350777898059715.png

ببنید قضیه اینترنت سه ضلع داره:دولت به عنوان وارد کننده پهنای باند و سیاست گذار اجرایی هست.مردم به عنوان مصرف کننده هستند. و در آخر مجلس به عنوان ناظر بر امور و مافوق دولت...البته شرکتهای ISP هم هستند که زیر پوشش دولت میشه در نظر گرفت اونها رو (هر چند خصوصی هستند اصطلاحا)
الان ما به عنوان مصرف کننده ناراضی هستیم و دولت هم به وظایفش به خوبی عمل نکرده برای ایجاد رضایت مصرف کننده
حل این گره به دست مجلس و نهادهای نظارتی هست که به دولت فشار بیاره ولی چیزی که به نظر میرسه اینه که اصلا مجلس توی این وادیها نیست و کاری به کار اینترنت نداره اصلا...

والا مخابرات خوزستان که از اول سال 93 گرونترش کرد هیچ بسیار هم داغونتر شده اینا چی دارن میگن در عمل ما که هیچی ندیدیم هیچ برعکس قیمت بالاتر نت بدتر:|

من به شعارهای دولتها اصلا گوش نمی کنم یعنی خیلی وقته که قطع امید کردم....امید من به پروژه گوگل و فیس.بوووک که شاید لاقل اونوریا به داد ما برسن(شاید 5 سالی طول بکشه)...از دولت و مجلسو غیره انتظاری ندارم..بیشتر گند نزنن نمی خوان درست کنن....من از مبین نت اینتر نت دارم... هر 1 گیگ 12 تومن قیمتشه (بدون مالیت و غیره)!!!! همین که بیام bc و 1-2 تا سایت دیگه :((

الان من 1 مگ محدود از مخابرات دارم
مثلا میرم سایت یو تیو-----ب همه ویدیو هارو مثل چی سریع می بینم
البته سرعته دانلودم 130 هست ولی 1 گیگ رو خوب می گیره
اینجا خطمونم فیبرنوری هست که از مخابرات مجبورم بگیرم

آقا پاشیم یه برنامه نامه ای تقاضایی چیزی بنویسیم بگیم سر جدتون دست به هیچی نزنین همینشم خوبه :| ما بهبود نخوایم کیو باید ببینیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or