برنامه‌های اسکوار انیکس برای سال آینده

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
ffxiii.jpg

امروز کمپانی اسکوار انیکس خط‌سیر خود را در سال 2009 مشخص کرد که شامل 28 عنوان از بازی‌های مختلف می‌باشد(البته طبق گفته منبع خبر، این لیست رسمی نیست). متاسفانه فقط 7 عدد از این عناوین متعلق به بازی‌های سری فاینال‌فانتزی می‌باشند و عبارتند از:

Final Fantasy XIII
Final Fantasy Versus XIII
Final Fantasy Agito XIII
Dissidia: Final Fantasy
Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time
Final Fantasy IV: The After
Final Fantasy VII Advent Children Complete

همانطور که می‌بینید هر سه پروژه Fabula Nova Crystallis برای سال آینده در نظر گرفته‌شده‌اند و تاریخ عرضه ان‌ها نیز در اروپا، امریکا و ژاپن یکسان می‌باشد.

در این لیست خبری از بازی Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers نبود ولی اسکوار اعلام کرده که این بازی کنسل نشده و در دست ساخت است.

Source

آفرین آفرین به این گل آقا :love:
من همیشه افتخار میکنم که همچنین دوستی دارم:biggrin1::love:
من فقط منتظره فقط تا بیاد مردم از پس که منتظره ایستادم:(

مگه قرار نبود واسه PS3 انحصاری باشه ادامه یا همون بازسازی FFVII
اين اصلا بازي نيست :biggrin1: ادامه انيمينشنش كه 30 دقيقه اضافه شده( همون ولي با 30 دقيقه اضافه) و بر روي Blu-Ray مياد. قرار بود توش يك دمو قابل بازي از FFXIII باشه كه قطعا ميشه فقط روي PS3 بازي كرد.

نه کسری اشتباه نمی کنی، این دمو هم توی BD فیلم هست و هم به صورت یک دیسک مجزا فروخته می شه تا اگه کسی نخواست خود فیلم رو بخره، حداقل Demo رو بخره.

لطفا شاهکار square enix رو هم به لیستت اضافه کن :
parasite eve 3 یا همون third birthday.:love:
که فعلا فقط مال psp هست.
من مطمئنم که بعد از بازی کردنش تا مدتها FF از یادتون می ره.:)

دست مهدی و حسین عزیز درد نکنه:love: مهدی به خاطر ترجمه متن و حسین به خاطر معرفی منبع به مهدی:cheesygri
بازیهای PE بسیار خوش ساخت و جذاب هستند و من به شخصه نسخه 2 این بازی رو جزو بهترین بازیهای PS1 میدونم بازی بسیار محشری بود و البته بسیار هیجان انگیز در سبک خودش ولی در عوض بازیهای FF مورد علاقه ترین بازیهای بنده هستند و من به هیچ وجه FFهارو با هیچ بازیه دیگری عوض نمیکنم:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or