بررسی کامل Resident Evil 5 : Lost In Nightmare

آقا این اویل گلد کلا منو و شکلش هم فرق می کنه؟
آخه ما یه اویل گلد گرفتیم ولی هیچ فرقی با اویل5 نمی کنه. احتمال میدم که بهمون قالب کردن!

همون رزيدنت اويل 5 قبلي رو بهت داده!
چون هنوز همه جا نيومده!
تو رزيدنت اويل 5 گلد، كنار Resident Evil 5 نوشته Gold Edition.

آقای Mr.Death خواهشا مقالتون رو کامل کنید وگرنه مجبور میشم به مدیریت سایت گزارش بدم در نتیجه شما رو از تحریریه با لگد بیرون پرت خواهند کرد.

از طرف پسر .ح.آ:biggrin1:

دوستان در كل پيشنهاد ميكنم اصلاً اين بازي رو تهيه نكنيد! البته اگر كپي-ش گير بياد خوبه! با قيمت مناسب بگيريد مي ارزه.
من اورجينال گرفتم با قيمت خيلي تند! و ارزش نداره بخاطر دو تا سناريو 20 دقيقه اي پولتون رو هدر كنيد. مگر اينكه كپي-ش رو پيدا كنيد با قيمت خوب بخريد. حال گيري اول اينه كه بايد بازي رو تموم كنيد تا مرحله نايتمر باز بشه. اونم تايمش 20 مين هست.

نسخه XBOX كه ديگه... بايد يه چيز هم دستي بدي. دانلود كني.
به هرحال هركسي نسخه اكس باكس يا پي اس 3 رو خواست، در خدمتم.

آقای Mr.Death خواهشا مقالتون رو کامل کنید وگرنه مجبور میشم به مدیریت سایت گزارش بدم در نتیجه شما رو از تحریریه با لگد بیرون پرت خواهند کرد.

از طرف پسر .ح.آ:biggrin1:

:دی

یه چند تا کار رو دارم با هم انجام میدم :دی
تا فردا میذارمش:دی

از گفته های اسپنسر چنین به نتیجه میرسیم که َمذثقف تنها بازمانده ی Wesker Childern هست. به این پروژه , پروژه ی W میگفتند. حال این Project W چیست؟
منظورت از اون تیکه قرمز albert بود دیگه؟:biggrin1:
واسه ما PC ای ها مقاله قشنگیه:smile:

دوستان هیچ انداختنی در کار نیستش
این gold فقط بر روی ps3 روی دیسک هستش
برای ایکس باکس باید بازی رو اورجینال بخری توی یک کد هستش که توی لایو بتونی dlc ها رو مجانی دانلود کنی. همین .
اون کد مهم هستش وگر نه بازی همونه هیچ فرقی نمیکنه.
البته من دستگاه jtag دارم وتمام dlc ها رو مجانی دانلود کردم ریختم و حالشو بردم .
ولی در کل همش روی هم قسمتهای داستانی 1 ساعت گیم پلی نداره .

تا فردا میذارمش:دی

این فردا هنوز نیومد؟ یه نگاهی به تاپیک بنداز 2ماه پیش گفتی قسمت دوم رو میذارم.:biggrin1:
حالا اشکال نداره رسما پروژه کنسل شده.:biggrin1:
پس اگر شما هم مثل من فکر میکنین منتظر قسمت دوم بررسی باشید ;)

دوستان هیچ انداختنی در کار نیستش
این gold فقط بر روی ps3 روی دیسک هستش
برای ایکس باکس باید بازی رو اورجینال بخری توی یک کد هستش که توی لایو بتونی dlc ها رو مجانی دانلود کنی. همین .
اون کد مهم هستش وگر نه بازی همونه هیچ فرقی نمیکنه.
البته من دستگاه jtag دارم وتمام dlc ها رو مجانی دانلود کردم ریختم و حالشو بردم .
ولی در کل همش روی هم قسمتهای داستانی 1 ساعت گیم پلی نداره .

برای دانلود نسخه اصلی رو داشتی کلش چقدر حجم داره چطوری از اون فایل ها که دانلود میکنن باید استفاده کرد
مگه نسخه جی تگ تو لایو بن نمیشه برام یه توضیح کامل بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or