KeoXer کاربر سایت Dec 23, 2016 #1 دوستان برای اولین بار به صورت حرفه ای راجب این دو کنسول حرف می زنیم و امیدوارم که با این اطلاعات کنسول مورد نظرتون رو پیدا کنید هدف من کمک به هم میهنان عزیز هست و دوست دارم که صنعت گیم ایران پیشرفت کنه نظرتون رو هم بگید ممنون
دوستان برای اولین بار به صورت حرفه ای راجب این دو کنسول حرف می زنیم و امیدوارم که با این اطلاعات کنسول مورد نظرتون رو پیدا کنید هدف من کمک به هم میهنان عزیز هست و دوست دارم که صنعت گیم ایران پیشرفت کنه نظرتون رو هم بگید ممنون
malek911 Loyal Member Dec 23, 2016 #2 شرمنده ولی تحلیلتون خیلی ضعیف و اشتباه بود.اول بیشتر تحقیق کنید بعد وارد تحلیل بشید
KeoXer کاربر سایت Dec 23, 2016 #3 نوشته شده توسط malek911: شرمنده ولی تحلیلتون خیلی ضعیف و اشتباه بود.اول بیشتر تحقیق کنید بعد وارد تحلیل بشید بیشتر... دوست عزیز به دلیل اینترنت ضعیف ایران قادر به توضیح تمامی جزئیات نبودیم چونکه حجم ویدیو برای دوستان بالا میرفت و برای دیدن به مشکل بر می خوردند ! در ضمن مشکلات رو هم بگید تا رفع بشه .. ممنون از نظر شما و مرسی از اینکه تماشا کردید
نوشته شده توسط malek911: شرمنده ولی تحلیلتون خیلی ضعیف و اشتباه بود.اول بیشتر تحقیق کنید بعد وارد تحلیل بشید بیشتر... دوست عزیز به دلیل اینترنت ضعیف ایران قادر به توضیح تمامی جزئیات نبودیم چونکه حجم ویدیو برای دوستان بالا میرفت و برای دیدن به مشکل بر می خوردند ! در ضمن مشکلات رو هم بگید تا رفع بشه .. ممنون از نظر شما و مرسی از اینکه تماشا کردید