سلام ...
در این تاپیک به گفتگو در مورد نسخه های مختلف بازی ها که از شرکت های گوناگون عرضه میشود میپردازیم.
در این تاپیک به گفتگو در مورد نسخه های مختلف بازی ها که از شرکت های گوناگون عرضه میشود میپردازیم.
نه دوست عزیز من Risen این شرکت رو دارم دستکاری شده.نسخه بز تیم Risen بدستم رسیده میخواستم ببینم کامله یا نه؟
لطفا هر کسی نسخه ستاپ اصلی رو داره به این صورت به پوشه videos بره و حجم پوشه و تعداد فایلش رو بگه .
Risen-data-extern-videos
با تشکر
فکر کردی این بویزتیم کم الکیه؟نه دوست عزیز من Risen این شرکت رو دارم دستکاری شده.
تعدادی از فایل های ویدیویی حذف شدند. جالبه حجم نسخه ستاپ اصلی این بازی 2 گیگابایت هم نیست، در حالی که شرکت Boysteam با وجود این که تعدادی از فایل ها رو حذف کرده؛ این بازی رو در 2 DVD زده.
نکته جالب هم اینه که من هرچی مغازه تو شیراز پرسیدم یا این بازی رو نداشته یا نسخه boysteam بوده.تازه اکثرا هم می گفتن این بازی مال شرکت گیگاست ولی وقتی می ذاشتن تو دستگاه معلوم می شد که boysteam ه.نه دوست عزیز من Risen این شرکت رو دارم دستکاری شده.
تعدادی از فایل های ویدیویی حذف شدند. جالبه حجم نسخه ستاپ اصلی این بازی 2 گیگابایت هم نیست، در حالی که شرکت Boysteam با وجود این که تعدادی از فایل ها رو حذف کرده؛ این بازی رو در 2 DVD زده.
البته بت منش مشکل داشت!دوست عزیز من بازی Operation Flash 2R رو از سرزمین رایانه تهیه کردم
و بدونه هیچ مشکلی دارم بازی می کنم
دوستان مطمئن باشند محصولات سرزمین هیچ مشکلی نداره
حالا دانلود هم کنیم بد نیست هانه دوست عزیز من Risen این شرکت رو دارم دستکاری شده.
رفیق استیم کجا بود! اون بز تیمه نه بوی استیم!:biggrin1:
شما خیلی خوش بینی ها!د نه دیگه!!
من منظورم همون Steam بود!! Steam یه جور سیستم فروش بازی توی نت حساب میشه که کرک کردن بازی هایی که از طریق Steam هستش خیلی راحت تر از Setup اصلی هستش!! در ضمن اکثر بازی های Steam با COPY و PASTE ـه خود فایل تمامه!!
که با یه برنامه راحت یه Setup ـه خشک خالی میسازن تمام!!
که پچ هم روش نسب نمیشه!