بررسی نسخه های بازی های به روز موجود در بازار

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نسخه بز تیم Risen بدستم رسیده میخواستم ببینم کامله یا نه؟
لطفا هر کسی نسخه ستاپ اصلی رو داره به این صورت به پوشه videos بره و حجم پوشه و تعداد فایلش رو بگه .
Risen-data-extern-videos
با تشکر
نه دوست عزیز من Risen این شرکت رو دارم دستکاری شده.
تعدادی از فایل های ویدیویی حذف شدند. جالبه حجم نسخه ستاپ اصلی این بازی 2 گیگابایت هم نیست، در حالی که شرکت Boysteam با وجود این که تعدادی از فایل ها رو حذف کرده؛ این بازی رو در 2 DVD زده.

آخرین ویرایش:
تعدادی از فایل های ویدیویی حذف شدند. جالبه حجم نسخه ستاپ اصلی این بازی 2 گیگابایت هم نیست، در حالی که شرکت Boysteam با وجود این که تعدادی از فایل ها رو حذف کرده؛ این بازی رو در 2 DVD زده.
فکر کردی این بویزتیم کم الکیه؟

نکته جالب هم اینه که من هرچی مغازه تو شیراز پرسیدم یا این بازی رو نداشته یا نسخه boysteam بوده.تازه اکثرا هم می گفتن این بازی مال شرکت گیگاست ولی وقتی می ذاشتن تو دستگاه معلوم می شد که boysteam ه.

درباره مشکل داشتن نسخه های بز تیم زیاد بحث شده تو تاپیک خودش!به این نتیجه هم رسیدیم که دیگه خرید نکنیم ازشون!
من مشکلاتی ازین بز تیم دیدم که دیگه داشتم شاخ در میووردم!:eek:

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من بازی Operation Flash 2:DR رو از سرزمین رایانه تهیه کردم

و بدونه هیچ مشکلی دارم بازی می کنم

دوستان مطمئن باشند محصولات سرزمین هیچ مشکلی نداره

حالا دانلود هم کنیم بد نیست ها :دی

موندم مگه بازی ها مشکشون چیه که نمی شه یه شرکت دیگه بیاد عین انسان بده بیرون بازی های رو .

//

سلام.

بچه ها شما ها سایتی رو بلدین که بازی هارو Setup اصلی بفروشه ؟ و از Steam نباشه و Setup هاش هم دست کاری نشده باشه؟؟

ممنون.
رفیق استیم کجا بود! اون بز تیمه نه بوی استیم!:biggrin1:

رفیق استیم کجا بود! اون بز تیمه نه بوی استیم!:biggrin1:

د نه دیگه!!

من منظورم همون Steam بود!! Steam یه جور سیستم فروش بازی توی نت حساب میشه که کرک کردن بازی هایی که از طریق Steam هستش خیلی راحت تر از Setup اصلی هستش!! در ضمن اکثر بازی های Steam با COPY و PASTE ـه خود فایل تمامه!!

که با یه برنامه راحت یه Setup ـه خشک خالی میسازن تمام!!

که پچ هم روش نسب نمیشه!

د نه دیگه!!

من منظورم همون Steam بود!! Steam یه جور سیستم فروش بازی توی نت حساب میشه که کرک کردن بازی هایی که از طریق Steam هستش خیلی راحت تر از Setup اصلی هستش!! در ضمن اکثر بازی های Steam با COPY و PASTE ـه خود فایل تمامه!!

که با یه برنامه راحت یه Setup ـه خشک خالی میسازن تمام!!

که پچ هم روش نسب نمیشه!
شما خیلی خوش بینی ها!
اینا پولشون کجا بود که برن بدن از استیم بازی بخرن!اینا هشتشون گرو نهشونه!میان بازی رو از روی نت دان می کنن بعد نصبش می کنن و اون نصب و با برنامه های انستالر یه نصب براش درست می کنن!گفتم اسمه گروهشون هم بز تیمه نه بوی استیم!
فقط هم همین گروه از این غلطا می کنه و هیچ کسه دیگه ای روی عالم دست به این کار مزخرف نمی زنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or