سلام ...
در این تاپیک به گفتگو در مورد نسخه های مختلف بازی ها که از شرکت های گوناگون عرضه میشود میپردازیم.
در این تاپیک به گفتگو در مورد نسخه های مختلف بازی ها که از شرکت های گوناگون عرضه میشود میپردازیم.
با عرض سلامآقا یک سوال چند بخشی داریم![]()
بازی برای PC سبک FF XIII بجز LAST REMNANT و FF VII چیزی هستش که فیض ببریم :biggrin1:
شنیدم DIVINE DIVINITY II EGO DRACONIS , DRAGON AGE ORIGINS بازیهای زیبایی هستند آیا درسته :confused:
از استراتژی ها Command & Conquer 4 چطور بازی است :biggrin1:
بجز اساسین چه بازی را پیشنهاد میدین بازی کنیم .
و آخرین سوال ببخشید اینجا میپرسم چون توی تاپیک خودش بپرسم ربط داره ولی تاپیک زشت میشه
آیا با داشتن RAM 2 GIG و NVDIA GeForce 8500 GT , 1024 MBytes DDR2 128 bits میتونم GTA که تازگیا اومده را روان بازی کنم یا مثل این GTA IV به مشکل برمیخورم :biggrin1:
( خدا رو شکر روی PS3 این UV تموم کردم وگرنه برنامه داشتیم :biggrin1: )
پیش پیش با تشکر

فکر کنم شما اشتباه اومدی به این تاپیکسلام به همه ی دوستان
من چند وقت دنبال بازی GALAXY ON FIRE 2 هستم ولی گیر نمیارم
اگه کسی لطف کنه لینکش رو بزاره برای دانلد یا بازی توی این سبک که کمیاب معرفی کنه با گرافیک مناسب خیلی خیلی خیلی ممنون میشم![]()
ببخشین یه سایت واسه خرید بازی میخواستم که بازیهاش بروز باشه کیفتشون عالی باشه و سریع هم ارسال کنه در ضمن یا پرداخت آنلاین داشته باشه یا پول دم در بدیم.
Singularity بازی کن که بازیه قشنگیه. چند روزیه منتشر شده.دوستان میشه یه بازی خیلی ترسناک معرفی کنید؟ کف کردیم.:d
alone in the dark و fear 2 رو هم بازی کردم.
Prince of Persia: The Forgotten Sandsیه چندتا بازی خوب که تو این 2 3 ماهه منتشر شده میخواستم.میشه معرفی بفرمایین.همه سبکه باشه فقط عالی باشن.
بعد یه سایت خوب واسه خرید بازی معرفی بفرمایین که سیستم پرداخت هزینه دم در رو داشته باشه.
فقط یه نکته که سایته یه نمه زیادی مایه میطلبه.من اینی که پایین میزارمک رو پیشنهاد میکنم.Prince of Persia: The Forgotten Sands
Battlefield: Bad Company 2
Singularity
Tropico 3: Absolute Power
Split/Second
Rocket Knight
Sniper: Ghost Warrior
Just Cause 2
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
Metro 2033
Shatter
Warhammer 40000: Dawn of War II: Chaod Rising
Napoleon: Total War
سایت خرید:
این عکس مال کدوم بازیه؟ شندیم مال جی تی اس هست اما من تمام ورژنهاشو دیدم اینجور کیفیتی هیچ جا نداشته. با پلی استیشن 3 اینجور کیفیتی داره؟ جریانش چیه که اینقدر با کیفیته؟
http://aks98.com/images/xdafhg3hg4qwg5rdy9.jpg
این عکس مال کدوم بازیه؟ شندیم مال جی تی اس هست اما من تمام ورژنهاشو دیدم اینجور کیفیتی هیچ جا نداشته. با پلی استیشن 3 اینجور کیفیتی داره؟ جریانش چیه که اینقدر با کیفیته؟
http://aks98.com/images/xdafhg3hg4qwg5rdy9.jpg