بررسی نسخه های بازی های به روز موجود در بازار

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا یک سوال چند بخشی داریم :دی

بازی برای PC سبک FF XIII بجز LAST REMNANT و FF VII چیزی هستش که فیض ببریم :biggrin1:

شنیدم DIVINE DIVINITY II EGO DRACONIS , DRAGON AGE ORIGINS بازیهای زیبایی هستند آیا درسته :confused:

از استراتژی ها Command & Conquer 4 چطور بازی است :biggrin1:
بجز اساسین چه بازی را پیشنهاد میدین بازی کنیم .

و آخرین سوال ببخشید اینجا میپرسم چون توی تاپیک خودش بپرسم ربط داره ولی تاپیک زشت میشه :دی

آیا با داشتن RAM 2 GIG و NVDIA GeForce 8500 GT , 1024 MBytes DDR2 128 bits میتونم GTA که تازگیا اومده را روان بازی کنم یا مثل این GTA IV به مشکل برمیخورم :biggrin1:
( خدا رو شکر روی PS3 این UV تموم کردم وگرنه برنامه داشتیم :biggrin1: )

پیش پیش با تشکر
با عرض سلام
بازی تو سبک FF برا PC من که چیز بدرد بخوری سراغ ندارم(با اینکه خودم این سبک رو دوست دارم ولی تو pc حداقل من سراغ ندارم)
DA و Divinity تو سبک western rpg هست.دو تاش بازی های قشنگیه ولی DA خیلی بهتره ومی تونید expansion pack بازی رو که Awakening نام داره هم تهیه کنید که اون هم زیباست.اگر the witcher ee رو بازی نکردید اون هم جالبه.
استراتژیک هم می تونید هر کدوم از بازی های سری total war رو انجام بدین همچنین dawn of war 2 و expansion pack بازی به اسم chaos rising هم جالبه.supreme commander 2 هم بد نیست.
در مورد EFLC (همین gta جدیده) با اینکه بازیش نکردم(به احتمال زیاد بازی هم نمی کنم) ولی از لحاظ سیستم مورد نیاز تفاوت زیادی نداره با VI و اگه با قبلی مشکل داشتید به احتمال زیاد با این هم مشکل دارید.

سلام به همه ی دوستان

من چند وقت دنبال بازی GALAXY ON FIRE 2 هستم ولی گیر نمیارم
اگه کسی لطف کنه لینکش رو بزاره برای دانلد یا بازی توی این سبک که کمیاب معرفی کنه با گرافیک مناسب خیلی خیلی خیلی ممنون میشم:love:

سلام به همه ی دوستان

من چند وقت دنبال بازی GALAXY ON FIRE 2 هستم ولی گیر نمیارم
اگه کسی لطف کنه لینکش رو بزاره برای دانلد یا بازی توی این سبک که کمیاب معرفی کنه با گرافیک مناسب خیلی خیلی خیلی ممنون میشم:love:
فکر کنم شما اشتباه اومدی به این تاپیک
بازی مورد نظر شما یک بازی جاوا است
نسخه‌ی اولش روی آیفون هم اومده

ببخشین یه سایت واسه خرید بازی میخواستم که بازیهاش بروز باشه کیفتشون عالی باشه و سریع هم ارسال کنه در ضمن یا پرداخت آنلاین داشته باشه یا پول دم در بدیم.

یه چندتا بازی خوب که تو این 2 3 ماهه منتشر شده میخواستم.میشه معرفی بفرمایین.همه سبکه باشه فقط عالی باشن.
بعد یه سایت خوب واسه خرید بازی معرفی بفرمایین که سیستم پرداخت هزینه دم در رو داشته باشه.

یه چندتا بازی خوب که تو این 2 3 ماهه منتشر شده میخواستم.میشه معرفی بفرمایین.همه سبکه باشه فقط عالی باشن.
بعد یه سایت خوب واسه خرید بازی معرفی بفرمایین که سیستم پرداخت هزینه دم در رو داشته باشه.
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Battlefield: Bad Company 2
Singularity
Tropico 3: Absolute Power
Split/Second
Rocket Knight
Sniper: Ghost Warrior
Just Cause 2
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
Metro 2033
Shatter
Warhammer 40000: Dawn of War II: Chaod Rising
Napoleon: Total War

سایت خرید:

• Like
Reactions: MOrteza_DJmix
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Battlefield: Bad Company 2
Singularity
Tropico 3: Absolute Power
Split/Second
Rocket Knight
Sniper: Ghost Warrior
Just Cause 2
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
Metro 2033
Shatter
Warhammer 40000: Dawn of War II: Chaod Rising
Napoleon: Total War

سایت خرید:
فقط یه نکته که سایته یه نمه زیادی مایه میطلبه.من اینی که پایین میزارمک رو پیشنهاد میکنم.

البته نه اون سایت دشمن خونی و نه این سایت دوست جونی بنده هست/

این عکس مال کدوم بازیه؟ شندیم مال جی تی اس هست اما من تمام ورژنهاشو دیدم اینجور کیفیتی هیچ جا نداشته. با پلی استیشن 3 اینجور کیفیتی داره؟ جریانش چیه که اینقدر با کیفیته؟

http://aks98.com/images/xdafhg3hg4qwg5rdy9.jpg

اگر هم برای بازیی باشه ( علامت راک استار که هست توی عکس) باز این عکس in-game بازی نیست . اصلا هیچ بازی وجود نداره که اینطوری باشه . حتی تمش هم به جی تی ای هایی که اومده نمی خوره . حتی نقششم به هیچ جی تی ای نمی خوره .

این عکس مال کدوم بازیه؟ شندیم مال جی تی اس هست اما من تمام ورژنهاشو دیدم اینجور کیفیتی هیچ جا نداشته. با پلی استیشن 3 اینجور کیفیتی داره؟ جریانش چیه که اینقدر با کیفیته؟

http://aks98.com/images/xdafhg3hg4qwg5rdy9.jpg

دوست عزیز
این اصلا بازی نیست
بیش‌تر شبیه که شوخیه
یه عکس گرفتن و یه چیزی شبیه hud بازی‌ GTA دور و برش گذاشتن
ماموریت داده که شاهد داره محل کارش ترک می‌کنه
دخلش را بیار
این اصلا بازی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or