بررسی سیستم مبارزات و گیم پلی سری God of War

ممنونم از بچه هایی که مطلب رو کامل خوندن و در موردش نظر دادن، حتی اگه با حرفام موافق نبودن. ممنون :دی

1. من این رو نفهمیدم یعنی چی! یعنی منظورت این هست که Action‌ هست و HnS‌ نیست؟ یا اکشن بودن برابر با چی نبودنه؟ برای این میگم نفهمیدم که خوب HnS خودش ژانر نیست اصلا و زیر مجموعه Action هست. یعنی هم GoW اکشنه و هم DMC‌ و هم Halo. در نتیجه اینکه اول از همه اشاره کردی GoW اکشنه یکم برام عجیب هست! مگه ما گفتیم ریسینگه؟ یا RPG ـه؟

2. این ریسک کم پاداش زیاد (؟) که میگی اصلی ترین فلسفه کامبت متفاوت GoW هست. و البته قابل احترام ترینشون. خیلی بحث رو تخصصی نمیکنم اما فقط همین رو میگم که GoW از اساس نمیخواد یه کامبت پیچیده باشه. برای همین کامبو زدن توش یا کلا اجرای ضربات به نسبت سادس. خیلی به گیمرها سخت نمیگیره. در عوض با طراحی مبارزات تو عمق و به لطف سلاح های خاص کریتوس که Hit Range مختلف دارن (و البته ضربات قدرتی و سرعتی) مبارزات خودش رو طراحی میکنه. یعنی GoW طوری طراحی شده که افراد بیشتری باهاش حال کنن و ازش لذت ببرن. خفنیتش هم دقیقا در همین جاست که تونسته با همین ساختار یه اکشن فوق عالی و بی نقص بسازه. وگرنه یه چیز چرتی میشد.

مثلا اینکه من خودم NG رو به GoW ترجیح میدم همین مساله هست. چون من یه اکشن سخت گیرانه تر که مهارت بیشتری رو بطلبه ترجیح میدم اما خوب اینم خوب میدونم نظر بیشتر افراد با من مخالفه. برای همین GoW همیشه نسبت به NG محبوب تر بوده و هست. خیلی ها GoW‌ بازی میکنن و میگن ایول چه خوبه، چه لذتی میده، در صورتی که NG براشون شکنجه مطلقه!

3. در کل من یه چیزی میگم که به نظرم خیلی مهمه. به نظرم حتی اگه خواستی نقل قول کنی این پست رو فقط جواب همین جمله رو بده که زودتر به نتیجه میرسیم!
دونه دونه بخشای Bold شده رو جلو میریم :دی

1. نه ماکان اون "GoW اکشنه" ای که نوشتم صرفا جواب اون دوستانیه که دیدم توی بحثای مختلف میگن GoW اکشن نیست و بیشتر یه Adventure ـه و نباید بازیای این سبک مقایسه بشه :دی بخاطر همین اول از همه اون رو نوشتم و براش یه سری توضیحات و حرفای خود سازنده ها رو آوردم تا این دید اشتباه از همین اول کاری برداشته بشه. در واقع منظورم اینه که GoW، Bayo, DMC, MGRR, NG, LoS و.... همه اینا توی یه زیر سبک قرار میگیرن و میشه با همدیگه مقایسه شون کرد :دی من همونطوری که از GoW و LoS توقع دارم یه گیم حرفه ای داشته باشن از DMC, Bayo, MGRR و NG هم توقع یه Presentation فوق العاده مثل GoW رو دارم. خلاصه اون بخش فقط برای قرار دادن این بازیای توی یه زیر سبک بود نه چیز دیگه ای :دی

2. باهات موافق نیستم ماکان. این نوع طراحی که به بازیکن در ازای تلاش خیلی کم پاداش خیلی زیاد بدی نه تنها توی بازیای اکشن بلکه توی هیچ سبکی درست و مناسب نیست و هیچ ارتباطی هم با فلسفه سری GoW نداره. این کم بودن ریسک و زیاد بودن پاداش دقیقا یکی از ایراداتیه که طراحی پایه سیستم مبارزات GoW ازش رنج میبره که باز همونطوری که توی متن گفتم برمیگرده به استفاده نه چندان مناسب از کنترلر و چینش نامناسب دکمه و حرکات. باز همونطوری که توی متن بهش اشاره کردم خود سانتا هم متوجه این ایراد (و چندتا دیگه از ایراداتی که توی پستم بهشون اشاره کردم) شده و سعی کرد توی GoW:A با قرار دادن اون بار تا حدودی برطرفشون کنه متاسفانه اون خودش یه سری مشکلات دیگه به وجود آورد.

به نظرم فلسفه سری GoW و محبوبیتش رو هم اشتباه متوجه شدی و داری اونا رو به یه طراحی بد نسبت میدی در صورتی که اینطوری نیست.

در مورد فلسفه مبارزات GoW: مبارزات GoW حماسیه. فلسفی کلیی که پشت GoW هست اینه نه اون طراحی نامناسب (که همونجوری که اشاره کرده خود سانتا هم با GoW:A سعی داشت تغییرش بده). همه مبارزات GoW رو با حماسی بودنش میشناسن. تک تک ضربات کریتوس، حرکات دشمنا، انیمیشن های برخورد ضربات و سنگینیشون، QTE ها، خون و خونریزی ها و.... همه و همه بر این اساس طراحی شدن که بتونند این حس حماسی بودن رو به بازیکن القا کنند و اتفاقا سانتا کاملا در این زمینه موفق عمل کرده. اتفاقا توی پنل God of War ـی که توی PSX برگزار شد نکات خیلی جالبی وجود داشت که یکیشون قشنگ نشون دهنده همین فلسفه بود. بچه های سانتا میگفتن وقتی داشتیم کریتوس و حرکاتش رو طراحی میکردیم کاملا مواظب بودیم که هیچکدوم از کارا و رفتارش مثل نینجاها نشه و اون سنگینی خودش رو حفظ کنه. اینقدر این مورد براشون مهمه که حتی وقتی Corry برمیداره انیمیشن جاخالی دادن کریتوس رو یه ملق به سمت عقب طراحی میکنه باهاش مخالفت و اون رو با این Rollـی که الان توی نسخه نهایی هست جایگزین میکنند. این در مورد فلسفه GoW.

در مورد محبوبیت مبارزات GoW: ماکان به نظرم سطحی بودن گیم پلی رو با سادگی و Accessible بودنش قاطی کردی. محبوبیت سیستم مبارزات GoW هیچ ارتباطی به این طراحی و کلا سطحی و کم عمق بودن سیستم مبارزاتش (به نسبت باقی بازیای سبک) نداره و GoW بخاطر قابل دسترسی و ساده بودن آشنایی و استفاده از سیستم مبارزاتشه که به موفقترین و پرفروشترین بازی سبک تبدیل شده. عمیق بودن بازی هیچ تناقضی با Accessible بودنش ایجاد نمیکنه. اتفاقا این یکی دیگه از بخش هایی که در اون بازیایی مثل DMC و Bayo باید از GoW الگو برداری کنند. الان به عنوان مثال شخصیت دانته توی DMC4 یکی از حرفه ای و عمیق ترین گیم پلی ها رو در سبک داره ولی متاسفانه در عین حال از جمله پیچیده ترین شخصیت های سبک هم هست اینقدر که حتی اکثرا خود هوادارای سری هم نمیتونند درست باهاش بازی کنند دیگه چه برسه به بقیه. میگم، از این نظر GoW یکی از موفقترین بازیهای سبکه و یکی از دلایل موفقیتش هم همینه و باقی بازیای سبک اگر میخوان به اندازه اون موفق باشن باید بتونند در این زمینه ازش الگو بگیرن.

هرچند چیزایی که من گفتم هیچ تناقضی با Accessibility بازی نداره و یه بازی میتونه هم اینقدر Accessible باشه که Casual Player ها را جذب کنه و هم اینقدر عمق داشته باشه که هوادارای هاردکورتر روش وقت بزارن.

3. جمله که چه عرض کنم بعدش یه پاراگراف نوشتی ولی من دقیقا سوالی توش ندیدم که بخوام بهش جواب بدم :دی دقیقا به چی باید جواب میدادم؟ :دی
====
عاشق اینم که من کلی توضیح دادم چرا بازی یه سری ایرادات داره و چجوری میشه با حفظ مشخصه های GoW همین گیم پلی رو تکامل یافته تر و بهتر کرد و حتی یه مثال کاملا GoW ـی هم براش زدم که همین گیم پلی رو خیلی وحشتناکتر و لذت بخش تر میکنه........ بعد آخر جواب میگیرم که احتیاجی نیست DMC و GoW مثل هم باشن :دی

آخرین ویرایش:
علی مرسی که تو هم پسن منو کامل خوندی!:دی اینجوری بحث کردن خوبه!:دی

عاشق اینم که من کلی توضیح دادم چرا بازی یه سری ایرادات داره و چجوری میشه با حفظ مشخص های GoW همین گیم پلی رو تکامل یافته تر و بهتر کرد و حتی یه مثال کاملا GoW ـی هم براش زدم که همین گیم پلی رو خیلی وحشتناکتر و لذت بخش تر میکنه........ بعد آخر جواب میگیرم که احتیاجی نیست DMC و GoW مثل هم باشن :biggrin1:

علی باور کن نظراتت خیلی سلیقه ای هست! من تو پست قبلیم هم گفتم. خیلی خوبه. خیلی درسته. اما برای خودت. ینی برای علی دانته. عین من که هزارتا نظر درباری بازی خوب و بد دارم که برای خودم جواب میده و درسته. رو سلیقه واقعا نمیشه بحث کرد! چی بگیم مثلا؟ به اینکه چرا از نظر تو استفاده از کنترلر و دکمه ها خوب نیست ایراد بگیرم؟ یا بگم تو شکر خوردی از بازی خوشت نمیاد؟:دی

خودت چند نمونشو دیدی. خیلی از چیزایی که تو به عنوان ایراد لیست کردی یا تردمارک GoW هستن یا اتفاقا از نظر خیلی ها نقطه قوتش. عین همین QTE ها. اینکه فولان تغییر هم خوبه و باعث میشه گیم پلی بهتر بشه باز میگم صرفا نظر شخصی تو هست و من دلیلی نمیبینم اعمالش ضروری باشه.

علی مرسی که تو هم پسن منو کامل خوندی!:دی اینجوری بحث کردن خوبه!:دی

علی باور کن نظراتت خیلی سلیقه ای هست! من تو پست قبلیم هم گفتم. خیلی خوبه. خیلی درسته. اما برای خودت. ینی برای علی دانته. عین من که هزارتا نظر درباری بازی خوب و بد دارم که برای خودم جواب میده و درسته. رو سلیقه واقعا نمیشه بحث کرد! چی بگیم مثلا؟ به اینکه چرا از نظر تو استفاده از کنترلر و دکمه ها خوب نیست ایراد بگیرم؟ یا بگم تو شکر خوردی از بازی خوشت نمیاد؟:دی

خودت چند نمونشو دیدی. خیلی از چیزایی که تو به عنوان ایراد لیست کردی یا تردمارک GoW هستن یا اتفاقا از نظر خیلی ها نقطه قوتش. عین همین QTE ها. اینکه فولان تغییر هم خوبه و باعث میشه گیم پلی بهتر بشه باز میگم صرفا نظر شخصی تو هست و من دلیلی نمیبینم اعمالش ضروری باشه.

هممم.... آخه ماکان با توجه به تلاش سانتا برای اصلاح یه سری از موارد توی GoW:A واقعا به نظرم یه سریاشون رو نمیشه گفت تریدمارک :دی بهرحال ولی خب آره همین که به نظرای همدیگه احترام میزاریم و متمدنانه بحث میکنیم باز خودش خیلی خوبه :دی

راستی با توجه به اینکه قراره ماه دیگه GoW معرفی بشه به نظرم بد نیست این یه مورد رو شفاف سازی کنم در مورد دید خودم نسبت به نسخه جدید که بعدا یهو نگید 180 زد :-" :دی بشخصه ترجیح میدم گاو برای حرفه ای تر کردن سیستم مبارزاتش راه خودش رو بره و یه چیزی بشه مثل اون مثالی که آخر متن اصلی نوشتم :دی ولی...... اگر بخوان بازی رو کمبو محور هم بکنند من باهاش مشکلی ندارم :-" (البته به شرطی که دقیقا کپی بازیای دیگه نشه)

یعنی من واقعاٌ درک نمی کنم چرا یه سری ایرادات گاو روش اسم سلیقه می خوره ؟ :دی آخه وقتی من گیمر دارم بازی میکنم و یهو نیاز به فلان کنسل دارم ولی بازی به جاش بهم شست طلایی نشون میده این میشه سلیقه ی من یا خاص بودن و اپیک بودن سانتا مونیکا ؟ :دی اینکه یه سری از کاربردی ترین حرکات شماره های قبلی میاد در قالب یه بار قرار میگیره که در کسری از ثانیه می تونه دود بشه بره هوا (این بار نکته ی خوبی بود ولی در ازای حرکات و ضربات پیچیده تر و حرفه ای تر نه ضربات کلیدی و اصلی بازی) و تنها چیزی که برای گیمر می مونه مربع مربع مثلثه ، اسمش ایراده نه سنگین بودن بازی و حس شدن قدرت ضربات کریتوس :دی
بازی یه سری کمبود توی گیم پلی داره که دست و پای گیمر رو می بنده و خیلی وقتا بدون اینکه متوجهش بشید به زحمت و عذاب می اندازتتون ، این موارد هیچ ربطی به غرب و شرق نداره بلکه لازمه ی گیم پلیه ولی شدتشه که بستگی به نوع گیم پلی بازی داره ، نه کلاً نبودش :دی

پ.ن : شرمنده علی ، این اخر هفته ها همش سرم شلوغه یه تنه داری کارو جلو میبری :دی

اقا اصلا همه چیزایی که میگین درست :d
ولی همه این ها امضای گاو هستن:d.گاو با همینا شده گاو:d.بدون اینا که گاو نمیشه:d.بدون اینا خشونت القا نمیشه اقا:d
یادمه یه سری به متال گر ایراد گرفتن و از اونطرف فن هاش اومدن گفتن همه ایرادای شما مشخصه های اصلی بازی هست و بدون اونا دیگه متال گر نیست:d

علی دستت درد نکنه بابت مطلب. :دی واقعاً کامل و جالب بود و منم مثل خیلی از بچه ها فکر میکنم نکات درستی رو اشاره کردی، ولی باز مثل یه سری از دوستان فکر میکنم این نکات نباید لزوماً توی GoW رعایت بشن و اجباری در کار نیست. :دی
من مقایسه GoW و بازی هایی مثل DMC و Bayonetta رو مثل مقایسه یه ریسینگ آرکید با یه شبیه ساز میدونم. ما بازی های شبیه سازی توی PC داریم که آدم نابود میشه تا توی یه مسابقه اول بشه، انقدر طبیعی هستن. از اون طرف شبیه سازهای با کیفیتی مثل FM,GT توی کنسول ها هستن که در عین حال که مسابقات رانندگی رو به زیبایی شبیه سازی کردن ولی به قول معروف user friendly هستن. طرف دیگه بازی های آرکید رو داریم که شما میتونی سر پیچ با سرعت 200 تا بپیچی و حالش رو ببری! یا پلیس بیفته دنبالت و بکوبی پشتش و منهدم بشه و صفا کنی! اینجا کسی نمیاد بگه این بازی ها دارن مسیر اشتباه رو میرن و وقتی به پلیس میکوبی، باید موتور ماشین از کار بیفته و لاستیک بترکه و نتونی مسابقه رو ادامه بدی! :دی همه این مدل ریسینگ ها هم گیم پلی مخصوص خودشون رو دارن و یکی ساده تر هست و میتونی راحت بشینی پشتش و اون یکی باید قبلش تنظیمات داخلی ماشین رو انجام بدی و وسط مسابقه عرق بریزی که بین 3 نفر اول قرار بگیری و ...
من GoW رو یه اکشن دلچسب و لذت بخش میدونم که پیر و جوون میتونن در هر لحظه ازش لذت ببرن. من نوعی وقتی شب میخوام بشینم دو ساعت بازی کنم و حال و حوصله گیم پلی پیچیده هم ندارم، GoW برام بهترین غذای ممکن هست و برای همینه که هر نسخه رو بارها تموم کردم. از 3 نسخه اصلی که هرکدوم رو حداقل 3 بار رفتم تا Ascension که 2 بار به فاصله خیلی کوتاه تمومش کردم. اون هم به عنوان کسی که زیاد اهل تموم کردن دوباره یه بازی نیست و شاید هر سال حداکثر یکی دو تا بازی باشه که بیشتر از یه بار تا آخرش میرم. وقتی وارد GoW میشی، نیازی نیست از قبل یادت باشه که برای زدن فلان حرکت باید چیکار کنی. تا دسته رو توی دستت میگیری، به صورت خودجوش (!) میدونی هر دکمه چیکار میکنه و خیلی سریع وارد فضای بازی میشی و حالش رو میبری. الآن من بخوام یه کم Ninja Gaiden بازی کنم، کلی طول میکشه تا همه مکانیزم های بازی دستم بیاد و یادم بیاد که هر دکمه و حرکت چه کاری انجام میده، ولی کافیه GoW رو اجرا کنم تا دو دقیقه بعدش وسط مبارزه با دشمن ها باشم و از تک تک ضربات Kratos لذت ببرم و خودم رو خالی کنم!
در نهایت هم من سبک اکشن رو مثل اکثر سبک های دیگه چیزی میدونم که باید همه بخش هاش دست به دست همدیگه بدن تا بازی خوبی از آب دربیاد. یعنی با این نظر مخالفم که بازی های اکشن تافته جدا بافته هستن و هرچقدر سیستم مبارزات پیشرفته تر باشه، اون بازی بهتره. :دی همون طور که در سبک های ریسینگ و FPS و ... هم بازی های زیادی هستن که سیستم های به شدت حرفه ای و خفنی دارن، ولی محبوبیت بازی های معروف این سبک ها رو ندارن. برای من هم تک تک بخش های GoW در کنار هم جمع میشن و اون رو تبدیل به یه بازی دوست داشتنی میکنن. گیم پلی عالی، اعتیادآور و به شدت جذاب، داستان جالب، تنوع بالا، گرافیک فوق العاده و البته حماسی بودن مبارزات با باس ها و ... مبارزاتی که شاید از دید حرفه ای خیلی هم پیچیده نباشن، ولی لذتی بهم میدن که توی کمتر بازی ای تجربه میکنم. شاید مبارزه با Poseidon رو بشه در جمله این طور خلاصه کرد که یه مشت اسب میان و میزنیم تو سرشون و بعدش هم به خدمت خود Poseidon میرسیم و یه بازیکن کم مهارت هم میتونه راحت تمومش کنه، ولی من عاشقش هستم! مبارزه با Cronos شاید نصفش QTE و چیزهای فرعی باشه که یه بچه 5 ساله هم میتونی دکمه بزنه و ردشون کنه، ولی 200 بار دیگه هم انجامش بدم سیر نمیشم و تجربه فوق العاده ای هست برام.
مختصر و مفید اینکه همون طور که دوست ندارم توی یه ریسینگ آرکید با رفتن توی بخش خاکی جاده بهم اخطار داده بشه یا با هر تصادف سنگین مجبور به ریست کردن مسابقه بشم، توی GoW هم دوست ندارم شاهد پیچیدگی های زیاد باشم و همین حالت ساده ولی با کیفیت رو ترجیح میدم. البته همین هم توی درجه سختی آخر زیاد آسون نیست و هرچند سختی ـش در حد یه سری بازی های دیگه نیست، ولی برای آدم مشکلات زیادی ایجاد میکنه.
البته اینا دلیل نمیشه که منتظر تغییرات زیاد توی نسخه بعدی GoW نباشم. بازی نیاز به تغییرات مختلفی داره تا خودش رو از نسخه های قبلی جدا کنه و اصلاً جالب نیست که دوباره شاهد یه گیم پلی عین نسخه های قبلی فقط با داستان جدید باشیم، ولی دوست دارم تغییرات جدید در راستای همین فضای قبلی باشه و یه دفعه نیان یه بازی دیگه تحویل بدن. :دی

یعنی من واقعاٌ درک نمی کنم چرا یه سری ایرادات گاو روش اسم سلیقه می خوره ؟

چون این ایرادات فقط از نظر تو و علی هست!:دی میبینی که اگه نگیم هیشکی جز شما دوتا، حداقل بیشتر بچه های همین سایت به مثابه مشت نمونه خروار مخالفن!

میدونی ایرادایی که شما میگیرید مثل چی میمونه؟ مثل این که من بگم مبارزات GoW رو دوست ندارم چون Skill Tree نداره! من باید بعد از اینکه هر دشمن رو شکست دادم Exp بگیرم، بیام جادو و سلاح هام رو ارتقا بدم، Lvl کریتوس رو ببرم بالا، آیتم های مختلف استفاده کنم و ... خلاصه بازی رو با توجه به یه ساختار RPG خیلی پیشرفته (نه این ورژن خیلی ساده ارتقا که الان هست) از نو تعریف کنم. شاید تو تئوری باحال هم بشه. یه آیتم بگیری و تو Lvl 10 با یه ضربه پوسایدن رو درجا بکشی (مثلا). اما خوب این ایراد نیست! این یه چیز دیگس. GoW ای که همه میشناسن نیست. دلیلی هم نداره همه از این گیم پلی که تو ذهن منه خوششون بیاد!

اما GoW درباری یه چیز دیگس. درباری لذت بردن از انتقامه! (حس شیرین انتقام به فجیع ترین شکل ممکن که در بخشش نیست!:دی) کریتوس یه شخصیت فوق عصبیه که تو همه سکانس ها، لحظات گیم پلی، حرف زدنش، حرکاتش، قیافش و حتی تک تک کانسپت آرت های بازی خشونت و عصبیت انتقام از سر و روش میباره. تا جایی که از لحظه شروع بازی کردن GoW ناخودآگاه این حس به ما هم منتقل میشه و با خودمون میگیم بزنیم دهن همه رو سرویس کنیم! و دقیقا به همین علت وقتی با به قول شما یه QTE ساده کله یه خدای خفن رو میکنیم یا اونه یکی رو از وسط جر میدیم دیگه کسی به این فکر نمیکنه که: "اوه پسر این که فقط یه QTE مسخره بود!" بلکه برعکس همه میگن: "دیدی چه بلایی سرش آوردم؟". جادوی بازی در اینه! من خودم وقتی دارم GoW بازی میکنم با خودم شروع میکنم به حرف زدن! (:دی) و دایم درباری بلاهایی که قراره سرشون بیارم نطق میکنم!:دی (البته همراه با فحش:دی) این چیزیه که دیزاینرها خواستن. انتقال صحیح و درست حس انتقام. و چون این اتفاق به لحاظ بصری به عالی ترین شکل ممکن میفته کاملا ارضا کننده هست. مثلا وقتی یه سنتور رو میگیری شکمشو جر میدی و دل و رودش میریزه بیرون انقدر این حرکت به لحاظ انیمیشن، خشونت و گرافیک عالیه که روحت ارامش پیدا میکنه! واقعا حس میکنی این خودتی که داری اساطیر رو به F میدی. من گاها شده انقدر جوگیر شدم که بعد از کشتن boss های بازی روی درجه هارد دسته رو انداختم زمین بهشون میدل فینگر دادم!:دی (به نظر من هیچ بازی جز NGII به انتقال این حس عظیم لذت حتی نزدیک هم نمیشه!) واقعا طراحی درست این چیزهایی که میگم کار هرکسی نیست! انقدر که کمتر کسی اصلا ریسک میکنه از GoW تقلید کنه!

در مقام مقایسه اینو بزارید کنار ریو هایابوسا خونسرد و آروم که همیشه متانت یه نینجا رو در خودش داره. ریو هم میخواد انتقام بگیره. انتقام خون عزیزان و قبیلشو. اما به خونسرد ترین شکل ممکن و اصلا چیزی برای انتقال به ما نداره! حتی صورتش رو نمیبینیم! در عوض تمرکز میکنه روی مهارت های زیاد یه نینجا. سرعت و تکنیک. مثلا ریو از کریتوس خیلی سریعتر میدوعه! انعطاف پذیر تره. بهتر مبارزه میکنه. میتونه کامبوهای عجیب غریب بزنه و یه دو جین نینجا دیگه رو سلاخی کنه. اما تو هیچ لحظه ای نه میخواد و نه میتونه که حس خشونت و انتقام کریتوس رو به ما بده. منظورم اینه که بازی ها ضمن داشتن ساختارهای کلی مشابه میتونن در عمل چقدر متفاوت باشن. قطعا اگه ما جای ریو و کریتوس رو عوض کنیم هر جفت این بازی ها میشن یه بازی نچسب بی سر و ته! پس واقعا دلیلی نداره اون چیزی که تو یه بازی بهترین بخش و نقطه قوتش هست تو یه بازی دیگه هم جواب بده و مثل یه فرمول اثر بخش عمل کنه! هر بازی ابزار خودش برای فان بودن رو داره. این خیلی مهمه و نباید فراموش بشه!

نظرشخصی در مورد نسخه جدید

در مورد GoW جدید من هم با آریا موافقم. قبلا هم گفتم. به نظر من GoW نیازمند تغییرات بزرگه. در همه سطوح و ابعاد. اول از همه داستان یا بهتره بگم پلات بازی. بازم تاکید میکنم. من فکر میکنم GoW جدید قبل از ورود خدایان جدید و یا تولید یه پیرنگ داستانی نو و تازه نیازمند یه انگیزه خوب و قدرتمند برای شروعه. این مجموعه از شماره اولش حول محور مبارزه با خدایان شکل نگرفته که الان نگران ورود ورژن های جدیدتر باشیم، بلکه حول انگیزه انتقام از خدایان متولد شده و دقیقا هر چیزی که شما بگید در راستای این هدف والا وارد بازی شده. از خشم کریتوس و خشونت زایدالوصفش بگیر تا ورود به قلمرو خدایان و جرواجر کردنشون. همه و همه ماحصل این غریزس! و گرفتن انتقام خون زن و دختر کریتوس در عین سادگی انقدر ملموس و باور پذیر هست که هر گیمری تو هر سنی بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه. اما الان دیگه این انتقام تموم شده. خود کریتوس هم آخر بازی اینو میگه. برای همین معتقدم شروع مجدد داستان خیلی مهم و سخت تر از ادامه دادن یا دولپ کردنشه. به چه علت کریتوس دوباره باید بیفته به جون اساطیر و قدم در راهی بزاره که تا الان هیچ بنی بشری حتی بهش فکر هم نکرده؟ فکر کردن به این مساله مهم ترین کاری هست که SM باید انجام بده. سرراست ترین جواب Reboot کردنه، و سخت ترینشون ادامه دادن. اما به هر صورت به نظر من خودشون به عنوان خالقین این مجموعه بهتر از هرکسی به این چالش ها واقفن و میدونن باید چیکار کنن.

مساله بعدی هم گیم پلی هست که الان همه انتظار داریم بهتر بشه. GoWIII گیم پلی خوبی داشت. سلاح های جدید رو وارد بازی کرد و سوییچ کردن بین همشون منجر به خلق داینمیک های فوقالعاده ای میشد. و GoW بعدی باید بازهم جلوتر بره. اول از همه هوش مصنوعی بهتر، دوم محیط های بزرگ تر، دشمن های عظیم الجثه و حماسی تر، انیمیشن های بیشتر و نرم تر، کلا حرکات جدید و ... کریتوس یا شخصیت مجهول بعدی (در صورت نبود کریتوس) باید خیلی چیزهای جدید برای رو کردن داشته باشه. منم کاملا یه بازی مدرن شده میخوام. و این تغییرات هیچ کدوم به معنی عوض شدن ساختار کلی گیم پلی نیست. بهتره همین سیستم بمونه اما از اساس نو نوار و بازسازی بشه.

@ Cloud Strife

ماکان کلیت حرفهات درسته ولی هیچ کدوم جواب سوال من نیست :دی

برات مثال هم زدم مثلاً یه کنسلینگ ساده قراره کجای بازی رو زیر و رو کنه که داخل بازی نیست ؟ :دی شاید به ظاهر ساده بیاد ولی مشکل خیلی بزرگیه توی مبارزات شلوغ ! :دی همچین چیزی نه به حس انتقام ضربه میزنه نه کریتوس رو میکنه ریو هایابوسا نه باقی چیزایی که از یه گاو انتظار داری :دی بحث اصلاً روی سرعت و عوض شدن ماهیت گیم پلی نیست ، بحث روی نبودن چیزاییه که یه سیستم مبارزات جامع از یه بازی HnS طلب میکنه و چیزای عجیب غریبی مثلاً از یه سیستم RPG اصن نمی خواهیم :دی

پ.ن: حالا باز خوبه سرِ ، سرور و سالار بودن NG و ریو هایابوسای عظیم توافق نظر داریم :دی

برات مثال هم زدم مثلاً یه کنسلینگ ساده قراره کجای بازی رو زیر و رو کنه که داخل بازی نیست ؟

یادت باشه مم خودم قبلا در مورد اضافه شدن کنسلینگ و ریکاوری تایم یه سری افاضات کرده بودم!:دی اما یه بحثی وجود داره. اول اینکه اضافه شدن همچین چیزی به اصطلاح Design Decision هست و اگه اضافه نکردن حتما دلایل خودشون رو دارن. یا دوست ندارن یا نمیشه یا سخت افزار نکشیده و ... حالا ایشالا GoW کامبتش پیشرفته تر بشه که قطعا میشه!:دی

یادت باشه مم خودم قبلا در مورد اضافه شدن کنسلینگ و ریکاوری تایم یه سری افاضات کرده بودم!:دی اما یه بحثی وجود داره. اول اینکه اضافه شدن همچین چیزی به اصطلاح Design Decision هست و اگه اضافه نکردن حتما دلایل خودشون رو دارن. یا دوست ندارن یا نمیشه یا سخت افزار نکشیده و ... حالا ایشالا GoW کامبتش پیشرفته تر بشه که قطعا میشه!:دی

هر چی که هست کمبود داره :دی حالا به هر دلایلی نشده یا نتونستن بالاخره نکته اینجاست که الان گیم پلی این دست کمبود های اساسی رو داره :دی چون برای کسی که علاقه داره از گیم پلی و روون بودن بازی لذت ببره و حرفه ای تر کار رو دنبال کنه همچین چیزایی مهمه ، اگر هم بخواهیم بگیم همچین قابلیت هایی بودنش ضرورتی نداره یا بدرد یگم پلی حرفه ای و این جور چیزا می خوره ، پس این جمله ای که میگید گاو همه نوع قشری رو راضی میکنه و عموم ازش لذت میبرن به کل اشتباه میشه چون اون یه قشری که بهش اشاره کردم رسماً گله مند باقی می مونن :دی

@Dinosaur

خوشحالم که مطلب رو خوندی و ازش خوشت اومد آریا :دی با توجه به بحث های قبلی تقریبا انتظار همچین مقایسه ای رو داشتم :دی

ببین آریا این مثالی که داری میزنی خیلی مناسب وضعیت فعلی GoW و سبک HnS نیست و خیلی با شرایط الان فرق داره. متاسفانه منم زیاد اهل ریسینگ نیستم و شاید درست نتونم این مورد رو توضیح بدم ولی خب اگر بخوام با همین مثال و مقایسه ات توی سبک ریسینگ پیش برم باید بگم که حرف من الان روی آرکید یا شبیه ساز بودن بازی نیست، من دارم در مورد مسائل خیلی پایه ای تر حرف میزنم.

درست میگی بازیای ریسینگ چند دسته هستند و هر کدوم بنا به سبکی که دارن و تجربه ای که میخوان ارائه کنند گیم پلی و استاندارد های متفاوتی رو توی بازیشون پیاده میکنند. مثلا همونطوری که گفتی بازیای شبیه ساز به بازیکن اجازه میدن که فقط تحت شرایط خاصی توی مسابقات شرکت کنند، ازش میخوان تا از ماشینای خاصی استفاده کنه، توی خاکی نره، فیزیک بازی روی وضعیت ماشین تاثیر میزاره و باید بازیکن حواسش به وضعیت لاستیک ها و سایر موارد باشه و.... در حالی که بازیای سبک آرکید دستش رو بازتر میزارن، ماشین رو خودش میتونه انتخاب کنه، فیزیک بازی خیلی بخشنده تره و اصلا اونقدر سخت گیر نیست، مسابقات هیجانی و با چاشنی تعقیب و گریز هستند و یه عالمه خصوصیات های دیگه که خودت بهتر از من میدونی. سبک اینجور بازیای ریسینگ با همدیگه فرق داره و هیچکس توقع نداره این مسائلی که بهشون اشاره کردم بین این دو زیرسبک یکی باشن، تا اینجاش درست. ولی همین بازیا هم با وجود این همه تفاوت یه سری تشابهات با همدیگه دارن، درسته؟ منظورم اینه که یه سری مسائل هست که به صورت عُرفی توی همه بازیای سبک رعایت میشه، درست؟

مثلا بازی ریسینگ چه آرکید باشه چه شبیه ساز یا حتی کارتینگ یا هر زیر سبک دیگه ای، همیشه موقع گاز دادن ریتم افزایش سرعت ماشین توی بازیهای سبک ریسینگ یکپارچه است، درسته؟ یعنی وقتی انگشتت رو میزاری روی دکمه گاز و شروع میکنی به فشار دادنش همیشه سرعت ماشین از 0 میرسه به 1، بعد 2، بعد 3 به همین صورت میره تا میرسه به 99 و 100 و بعد 101 و.... الا آخر. ممکنه بسته به سبک ریسینگی که داری بازی میکنی این ریتم سریعتر یا کندتر باشه(مثلا توی بازی آرکید خیلی سریعتر به سرعت نهایی برسی تا توی یه بازی شبیه ساز) ولی خب همیشه این ریتم افزایش سرعت به همین صورت پیوسته و یکپارچه است و توی همه بازیای سبک وجود داره، درست؟

خب حالا فرض کن یه بازی ریسینگ ساخته بشه که توش این مورد رو رعایت نکنند. یعنی وقتی انگشتت رو میزاری روی گاز افزایش سرعت به این صورت باشه، 0 بعد 15 بعد 30 بعد 45 و.... بعد دقیقا این مورد توی حرکت ماشین هم مشخص باشه و ماشینا به یه حالتی شبیه به Stop Motion حرکت کنند (که نشون بده پشت سر هم هی یهو داره شتاب میگیره) و بعد ترمز هم به همین صورت باشه، به نظرت این مورد (با توجه به اینکه مطمئنا یکی از سیستم های بازی بوده که خود سازنده ها طراحیش کردن) یکی از ایرادات بازی به حساب میاد یا نه؟

یا مثلا همه بازیهای ریسینگ بدون توجه به سبکشون وقتی ماشین از خیابون اصلی خارج میشه و توی خاکی میره هندلینگ ماشین تغییر میکنه (بسته به سبک میتونه تغییرات متفاوت و کم یا زیاد باشه ولی خب این تغییر توی همه ریسینگ ها وجود داره) حالا فرض کن توی یه ریسینگ سازنده سیستم ها رو جوری طراحی کنه که جابجا شدن بین خاکی و خیابون اصلی هیچ تفاوتی توی سرعت و هندلینگ ماشین ایجاد نکنه. حالا بگو ببینم با توجه به عُرف و استاندارد های سبک تو به عنوان یکی از هوادارای ریسینگ این مورد رو ایراد میبینی و دوست داری توی نسخه بعدی رفع بشه یا نه؟

همونطوری که گفتم من زیاد اهل سبک ریسینگ نیستم برای همین مثال هام یکم زیادی اغراق آمیزه و دقیقا نشون دهنده وضعیت GoW نیست ولی خب بهرحال فکر کنم تونستم منظورم رو برسونم. الان این مسائلی که توی پستم اشاره کردم خیلی پایه ای هستند و اکثرا چیزایی هستند که به صورت عُرف مانند تقریبا همه بازیای سبک رعایت میکنند. (از DMC و Bayo ـی کمبو محور گرفته تا NG و MGRR که اصلا کاری به کمبو سازی ندارن تا حتی بازیایی مثل KiD یا DSII که اصلا خیلی با بازیای دیگه متفاوت اند)

موضوع بعدی اون چیزیه که در مورد راحت بازی کردن GoW و اینکه نیازی نیست کلی سیستم جدید توش یاد بگیری گفتی :دی
هی وای من :دی آریا تو هم که باز Accessibility رو با داشتن یه گیم پلی تکامل یافته تر اشتباه گرفتی :دی بزار از همون مثالی که آخر مطلبم زدم استفاده کنم تا یکم این مورد رو بهتر توضیح بدم :دی الان همون مثال آخر مطلبم رو بردار بعد "بار"، "QTE های داینامیک" و باقی موارد رو بریز دور. عینا همون سیستم مبارزات GoW III رو بدون هیچ تغییری در نظر بگیر بعد فقط همون سیستم L1 = سرعت، R1 = قدرت رو بهش اضافه کن. دقیقا همون مبارزات GoW III فقط به اضافه همون یه سیستم. خب الان بگو ببینم اضافه شدن این یدونه سیستم جدید تاثیری روی لذت بردن تو از بازی میزاره و باعث کمتر شدن لذت تو از بازی میشه؟ یا اینکه صرفا یه لایه جدیدی به مبارزات اضافه میکنه و اختیارات بیشتری به بازیکن میده؟

الان همین یدونه سوال رو جواب بدی فکر کنم متوجه منظورم بشی :دی اضافه کردن سیستمای جدید (اگر درست انجام بشه) لذت بُردن هوادارای قدیمی رو کم نمیکنه و صرفا اختیارات جدیدی به بازیکن ها میده :دی همین :دی

آخرین ویرایش:
@Dinosaur

خوشحالم که مطلب رو خوندی و ازش خوشت اومد آریا :دی با توجه به بحث های قبلی تقریبا انتظار همچین مقایسه ای رو داشتم :دی

ببین آریا این مثالی که داری میزنی خیلی مناسب وضعیت فعلی GoW و سبک HnS نیست و خیلی با شرایط الان فرق داره. متاسفانه منم زیاد اهل ریسینگ نیستم و شاید درست نتونم این مورد رو توضیح بدم ولی خب اگر بخوام با همین مثال و مقایسه ات توی سبک ریسینگ پیش برم باید بگم که حرف من الان روی آرکید یا شبیه ساز بودن بازی نیست، من دارم در مورد مسائل خیلی پایه ای تر حرف میزنم.

درست میگی بازیای ریسینگ چند دسته هستند و هر کدوم بنا به سبکی که دارن و تجربه ای که میخوان ارائه کنند گیم پلی و استاندارد های متفاوتی رو توی بازیشون پیاده میکنند. مثلا همونطوری که گفتی بازیای شبیه ساز به بازیکن اجازه میدن که فقط تحت شرایط خاصی توی مسابقات شرکت کنند، ازش میخوان تا از ماشینای خاصی استفاده کنه، توی خاکی نره، فیزیک بازی روی وضعیت ماشین تاثیر میزاره و باید بازیکن حواسش به وضعیت لاستیک ها و سایر موارد باشه و.... در حالی که بازیای سبک آرکید دستش رو بازتر میزارن، ماشین رو خودش میتونه انتخاب کنه، فیزیک بازی خیلی بخشنده تره و اصلا اونقدر سخت گیر نیست، مسابقات هیجانی و با چاشنی تعقیب و گریز هستند و یه عالمه خصوصیات های دیگه که خودت بهتر از من میدونی. سبک اینجور بازیای ریسینگ با همدیگه فرق داره و هیچکس توقع نداره این مسائلی که بهشون اشاره کردم بین این دو زیرسبک یکی باشن، تا اینجاش درست. ولی همین بازیا هم با وجود این همه تفاوت یه سری تشابهات با همدیگه دارن، درسته؟ منظورم اینه که یه سری مسائل هست که به صورت عُرفی توی همه بازیای سبک رعایت میشه، درست؟

مثلا بازی ریسینگ چه آرکید باشه چه شبیه ساز یا حتی کارتینگ یا هر زیر سبک دیگه ای، همیشه موقع گاز دادن ریتم افزایش سرعت ماشین توی بازیهای سبک ریسینگ یکپارچه است، درسته؟ یعنی وقتی انگشتت رو میزاری روی دکمه گاز و شروع میکنی به فشار دادنش همیشه سرعت ماشین از 0 میرسه به 1، بعد 2، بعد 3 به همین صورت میره تا میرسه به 99 و 100 و بعد 101 و.... الا آخر. ممکنه بسته به سبک ریسینگی که داری بازی میکنی این ریتم سریعتر یا کندتر باشه(مثلا توی بازی آرکید خیلی سریعتر به سرعت نهایی برسی تا توی یه بازی شبیه ساز) ولی خب همیشه این ریتم افزایش سرعت به همین صورت پیوسته و یکپارچه است و توی همه بازیای سبک وجود داره، درست؟

خب حالا فرض کن یه بازی ریسینگ ساخته بشه که توش این مورد رو رعایت نکنند. یعنی وقتی انگشتت رو میزاری روی گاز افزایش سرعت به این صورت باشه، 0 بعد 15 بعد 30 بعد 45 و.... بعد دقیقا این مورد توی حرکت ماشین هم مشخص باشه و ماشینا به یه حالتی شبیه به Stop Motion حرکت کنند (که نشون بده پشت سر هم هی یهو داره شتاب میگیره) و بعد ترمز هم به همین صورت باشه، به نظرت این مورد (با توجه به اینکه مطمئنا یکی از سیستم های بازی بوده که خود سازنده ها طراحیش کردن) یکی از ایرادات بازی به حساب میاد یا نه؟

یا مثلا همه بازیهای ریسینگ بدون توجه به سبکشون وقتی ماشین از خیابون اصلی خارج میشه و توی خاکی میره هندلینگ ماشین تغییر میکنه (بسته به سبک میتونه تغییرات متفاوت و کم یا زیاد باشه ولی خب این تغییر توی همه ریسینگ ها وجود داره) حالا فرض کن توی یه ریسینگ سازنده سیستم ها رو جوری طراحی کنه که جابجا شدن بین خاکی و خیابون اصلی هیچ تفاوتی توی سرعت و هندلینگ ماشین ایجاد نکنه. حالا بگو ببینم با توجه به عُرف و استاندارد های سبک تو به عنوان یکی از هوادارای ریسینگ این مورد رو ایراد میبینی و دوست داری توی نسخه بعدی رفع بشه یا نه؟

همونطوری که گفتم من زیاد اهل سبک ریسینگ نیستم برای همین مثال هام یکم زیادی اغراق آمیزه و دقیقا نشون دهنده وضعیت GoW نیست ولی خب بهرحال فکر کنم تونستم منظورم رو برسونم. الان این مسائلی که توی پستم اشاره کردم خیلی پایه ای هستند و اکثرا چیزایی هستند که به صورت عُرف مانند تقریبا همه بازیای سبک رعایت میکنند. (از DMC و Bayo ـی کمبو محور گرفته تا NG و MGRR که اصلا کاری به کمبو سازی ندارن تا حتی بازیایی مثل KiD یا DSII که اصلا خیلی با بازیای دیگه متفاوت اند)

موضوع بعدی اون چیزیه که در مورد راحت بازی کردن GoW و اینکه نیازی نیست کلی سیستم جدید توش یاد بگیری گفتی :دی
هی وای من :دی آریا تو هم که باز Accessibility رو با داشتن یه گیم پلی تکامل یافته تر اشتباه گرفتی :دی بزار از همون مثالی که آخر مطلبم زدم استفاده کنم تا یکم این مورد رو بهتر توضیح بدم :دی الان همون مثال آخر مطلبم رو بردار بعد "بار"، "QTE های داینامیک" و باقی موارد رو بریز دور. عینا همون سیستم مبارزات GoW III رو بدون هیچ تغییری در نظر بگیر بعد فقط همون سیستم L1 = سرعت، R1 = قدرت رو بهش اضافه کن. دقیقا همون مبارزات GoW III فقط به اضافه همون یه سیستم. خب الان بگو ببینم اضافه شدن این یدونه سیستم جدید تاثیری روی لذت بردن تو از بازی میزاره و باعث کمتر شدن لذت تو از بازی میشه؟ یا اینکه صرفا یه لایه جدیدی به مبارزات اضافه میکنه و اختیارات بیشتری به بازیکن میده؟

الان همین یدونه سوال رو جواب بدی فکر کنم متوجه منظورم بشی :دی اضافه کردن سیستمای جدید (اگر درست انجام بشه) لذت بُردن هوادارای قدیمی رو کم نمیکنه و صرفا اختیارات جدیدی به بازیکن ها میده :دی همین :دی
با این تیکه آخر شدیداً موافقم و منم منظورم از تغییرات جدید توی گیم پلی یه همچین چیزهایی هست. :دی این مثالی که زدی، چیزی هست که هم تنوع بیشتری به بازی میده و کیفیتش رو بالاتر میبره و هم به هسته اصلی بازی آسیبی نمیزنه.
ولی باز با بقیه بحث ها مشکل دارم. مخصوصاً اون مثالی که در مورد افزایش سرعت ماشین زدی! :| شاید GoW یه سری کمبودها داشته باشه و با اضافه شدن ویژگی های بیشتر بهتر بشه، ولی دیگه نه در این حدی که شما تو سر بازی میزنین! :دی
من خیلی هم با این سبک بازی ها بیگانه نیستم و یه سری از بازی های معروف این سبک رو انجام دادم و کلی هم حال کردم. از NGها تا چند نسخه DMC و ... ولی با اینکه اون ها رو سخت تر و حرفه ای تر از GoW میدونم، مشکل عظیمی هم توی GoW نمیبینم و لذتی که از GoW میبرم بیشتر هست. :دی حالا یه سری تغییرات هم توش بدن چه بهتر، ولی همون طور که گفتم دوست ندارم بازی کلهم زیر و رو بشه و همین الآن هم به نظرم گیم پلی GoW خیلی خوبه. فقط مشکل اصلی تکراری شدنش بعد از این همه نسخه هست و نیاز به یه تغییر و تحول ملایم ولی قابل لمس داره. :دی

با این تیکه آخر شدیداً موافقم و منم منظورم از تغییرات جدید توی گیم پلی یه همچین چیزهایی هست. :دی این مثالی که زدی، چیزی هست که هم تنوع بیشتری به بازی میده و کیفیتش رو بالاتر میبره و هم به هسته اصلی بازی آسیبی نمیزنه.
ولی باز با بقیه بحث ها مشکل دارم. مخصوصاً اون مثالی که در مورد افزایش سرعت ماشین زدی! :| شاید GoW یه سری کمبودها داشته باشه و با اضافه شدن ویژگی های بیشتر بهتر بشه، ولی دیگه نه در این حدی که شما تو سر بازی میزنین! :دی
من خیلی هم با این سبک بازی ها بیگانه نیستم و یه سری از بازی های معروف این سبک رو انجام دادم و کلی هم حال کردم. از NGها تا چند نسخه DMC و ... ولی با اینکه اون ها رو سخت تر و حرفه ای تر از GoW میدونم، مشکل عظیمی هم توی GoW نمیبینم و لذتی که از GoW میبرم بیشتر هست. :دی حالا یه سری تغییرات هم توش بدن چه بهتر، ولی همون طور که گفتم دوست ندارم بازی کلهم زیر و رو بشه و همین الآن هم به نظرم گیم پلی GoW خیلی خوبه. فقط مشکل اصلی تکراری شدنش بعد از این همه نسخه هست و نیاز به یه تغییر و تحول ملایم ولی قابل لمس داره. :دی
خب پس اگه با اون بخش آخری موافقی فکر نکنم نظرمون خیلی با هم تفاوت داشته باشه :دی شاید این چیزایی که نوشتم اول کار خیلی وحشتناک به نظر بیان ولی باور کن اگر توی بازی اعمال بشن خود شماهایی که الان زیاد باهاشون موافق نیستید اول از همه باهاشون حال میکنید :دی

گفتم که مقایسه این دوتا سبک توی این شرایط زیاد جور نیست و منم زیاد اهل ریسینگ نیستم برای همین مثالم زیادی اغراق آمیز شد :دی تو همون مثال هندلینگ رو در نظر بگیر :-" با اون خط آخرت هم موافق نیستم :دی تغییرات ملایم میشه GoW:A که همه دیدیم گیم پلی اون چطور از آب در اومد.
علی یه سوال،
به نظرت این اشکالاتی که میگی (البته با این تعاریف تو نمیشه از اسم "اشکال" استفاده کرد)، توی LoS هم هست؟
والا خیلی وقته LoS نزدم علی برای همین درست سیستم مبارزاتش یادم نیست ولی اگه اشتباه نکنم یه سری از این موارد رو توی LoS هم حس میکردم. البته اونجا باز یادمه یکم بهتر بود وضعیت سیستم مبارزات حتی توی نسخه 2 یه سری چیزا مثل QTE رو هم اختیازی کردن (هرچند بجاش دشمنای سپری رو گذاشتن که در واقع معادل دشمنای آبی/قرمز DmC بودن :| )

والا خیلی وقته LoS نزدم علی برای همین درست سیستم مبارزاتش یادم نیست ولی اگه اشتباه نکنم یه سری از این موارد رو توی LoS هم حس میکردم. البته اونجا باز یادمه یکم بهتر بود وضعیت سیستم مبارزات حتی توی نسخه 2 یه سری چیزا مثل QTE رو هم اختیازی کردن (هرچند بجاش دشمنای سپری رو گذاشتن که در واقع معادل دشمنای آبی/قرمز DmC بودن :| )
آره QTE ها رو میشد توی آپشن خاموش کرد.
درسته که دشمنای سپر به دست داشت، اما گبریل هم Chaos Claws رو داشت. حتی اگر نمیخواستی ازش استفاده کنی هم یه آپگرید داشت که گبریل میپرید پشت حریف و از پشت ضربه بهش میزد.

به نظرم چیزی که علی میخواد بگه مثال بارزش LoS هست. LoS به نظرم ورژن تکمیل یافته گیم پلی GoW هست که هم هسته اصلی حفظ میشه و هم آپشن های زیاد تری در اختیار بازیکن میذاره. اگر GoW بعدی بتونه المان های استفاده شده توی LoS رو به کار بگیره، واقعا از نظر گیم پلی ارتقا پیدا میکنه.
حالا من دوباره دارم بازی رو نصب میکنم. اگر تونستم المان های بازی که GoW میتونه ازشون استفاده کنه رو توضیح میدم همینجا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or