بررسی سایت های معروف بازی های کامپیوتری

asheghangta

Loyal Member
با سلام.اول ببخشید که این تاپیکو اینجا میزارم آخه جای خوبی برای گذاشتنش پیدا نکردم فروم اینترنت که درمورد معرفی سایت نیست و واقعا ببخشید که در اینجا همچین چیزی رو میخونید:(
از مدیر ها هم عذر خواهی میکنم

Game Trailers

نام وبسایت:Game Trailers
آدرس:www.gametrailers.com
توضیحات:اولین سایت و بزرگترین سایت برای دسترسی به تریلر و ویدئو و موزیک های بازی های این وب است.یک وب گسترده که فقط کافی است عضو شوید و به تریلر ها دسترسی پیدا کنید قیافه قالب وب در حد خوبی است.البته خیلی از شایئات هم از این وب درست میشود:biggrin1:توجه به کاربران در حدی بوده است که برای مناطق اینترنت کم سرعت تریلر های خود را به صورت فایل های فلش به اشتراک گذاشته است.در کل وب خوبی است.صبر کنید:)ذوق زده نشوید برای دیدن تریلرها باید ابتدا فلش پلیر خود را آپگرید کنید یا فاش پلیر جدید نصب کنید:cool:

Game Spot
نام وبسایت:گیم اسپات
آدرس:www.gamespot.com
توضیحات:حتما نام گیم اسپات را شنیدید اولین وب ساایتی که برای اخبار بازی ها کنسول ها و شرکت ها و چیت کد و تریلر و...هرچیزی که به ذهنتان میرسد گیم اسپات میباشد.امتیاز دهی در این وب بینظیر است و هر خبری در گیم اسپات شنیدید شک نکنید که صحت دارد;)یکی از بزرگ ترین حسن های آن دسترسی به اطلاعات بدون عضویت است اگر مردد ماندید که بین دو بازی کدام بهتر است فقط کافی است بروید به این سایت و ببینید امتیاز کدام بازی بهتر است.یکی از بخش های سایت که جذاب است و کم ترین سایت هایی این قسمت را دارند اگر هم داشته باشند به این خوبی نیست,بخش Top Games است که خودم هم همیشه به این قسمت سر میزنم که در این بخش بهترین عناوین و رتبه ها و پلتفورم های بازی ها را میتونید ببینید:love:
قالب سایت هم در حد خوبی است این سایت واقعا پیشنهاد میشود;)

IGN
نام وب سایت:IGN
توضیحات:بی شک بزرگ ترین سایتی که نمایشگاه های معروف مخصوصا E3 رو ساپورت میکنه این وب است خبرنگاران این وب زیاد هستند و باعث میشوند آخرین اخبار را در این وب ببینید از لحاظ امتیاز دهی هم در رده خوبی است اما بخش چیت آن تمبل شده است:cheesygri
طراحی قالب خوب است اما برای دیدن تاریخ ریلیز شدنو از این جور چیزا لنگه ندارد عکس های بازی ها هم تقریبا اولین سایتی است که تصاویر رصمی را زود تر نشان می دهد.

My Gamer Card
نام وبسایت:My Gamer Card
آدرس:www.mygamercard.net
توضیحات:اگر کاربر XBOX LIVE هستید و از خودتان تعریف میکنید و دوستان میگن لاف نزن:mad:
شما میخوایید به آنان ثابت کنید سایت های زیادی است اما به نظر من این سایت بهتر است وشما یک کارت ایکس باکس لایو درست کنید و امتیازاتتان به نمایش گذاشته خواهد شد.:cool:

Next Gen Wars
نام وبسایت:Next Gen Wars
آدرس:www.nextgenwars.com
توضیحات:شاید شما از اون کنجکاو هایی هستید که بخواین آمار دونه دونه کنسول های نسل جدید رو بدونید فقط کافی است به این وب بروید آمار به روز از کمپانی های کنسول سازی یعنی Sony.Microsoft.Nitendo گرفته میشود و امکان دارد که شما بتونید لوگو ها رو باری امضایتان بزارید.

باز هم عذز خواهی میکنم از مدیران که این تاپیکو گذاشتم.تو رو خدا تاپیکو قفل نکنید.

شما هم اگر میتونید سایت ها رو معرفی کنین همینجا بگید.:love:;)

امتیاز ها رو خودت دادی دیگه ؟:biggrin1:
next Gen Wars
نام وبسایت:Next Gen Wars
آدرس:www.nextgenwars.com
توضیحات:شاید شما از اون کنجکاو هایی هستید که بخواین آمار دونه دونه کنسول های نسل جدید رو بدونید فقط کافی است به این وب بروید آمار به روز از کمپانی های کنسول سازی یعنی Sony.Microsoft.Nitendo گرفته میشود و امکان دارد که شما بتونید لوگو ها رو باری امضایتان بزارید.

من به این سایت 1 هم نمیدم .
Game Spot
نام وبسایت:گیم اسپات
آدرس:www.gamespot.com
توضیحات:حتما نام گیم اسپات را شنیدید اولین وب ساایتی که برای اخبار بازی ها کنسول ها و شرکت ها و چیت کد و تریلر و...هرچیزی که به ذهنتان میرسد گیم اسپات میباشد.امتیاز دهی در این وب بینظیر است و هر خبری در گیم اسپات شنیدید شک نکنید که صحت داردیکی از بزرگ ترین حسن های آن دسترسی به اطلاعات بدون عضویت است اگر مردد ماندید که بین دو بازی کدام بهتر است فقط کافی است بروید به این سایت و ببینید امتیاز کدام بازی بهتر است.یکی از بخش های سایت که جذاب است و کم ترین سایت هایی این قسمت را دارند اگر هم داشته باشند به این خوبی نیست,بخش Top Games است که خودم هم همیشه به این قسمت سر میزنم که در این بخش بهترین عناوین و رتبه ها و پلتفورم های بازی ها را میتونید ببینید
قالب سایت هم در حد خوبی است این سایت واقعا پیشنهاد میشود

اگه به این 10 نمیدی .

پس امتیاز 10 ماله کدوم سایت ؟

ذوق زده نشوید برای دیدن تریلرها باید ابتدا فلش پلیر خود را آپگرید کنید یا فاش پلیر جدید نصب کنید

البته Trailer ها رو دانلود هم میشه کرد .

در کل دستت درد نکنه .

ولی اگر تو تالار اینترنت میذاشتی بهتر بود . ;)

ممنون old-snake جان بله امتیازا رو خودم نوشتم در بعد درسته گیم اسپات بهتره اما دلیل نمیشه امتیاز کامل بگیره اگر همه امکانات سایت های دیگرو هم داشت مشد بهش 10 داد;)

من معمولاً خبرهای گیمها رو از سایتهایی میگیرم که تنها کاری که میکنن، نوشتن خبرها در صفحه اولشون هست! اینجوری معمولاً تمام اخبار و شایعه های مربوط به اومدن بازیها یا دموهاشون یا Patch هاشون، اخبار سخت افزار، لینک به اکثر Review های جدید گیمها و سخت افزار و... هر روز در دسترسم هست. برای این کار معمولاً این دو سایت رو هر روز چک میکنم:

www.BluesNews.com
http://ve3d.ign.com

سایت دوم همون سایت Voodoo Extreme هست که بعداً بخشی از IGN شد.

در مورد Forum بازی و اینا، یک سایت بسیار مناسب و شادمان وجود داره که چرخیدن توش یکی از لذت بخش ترین کارهاییه که میشه تو اینترنت انجام داد: www.ESReality.com
که منظور از ES همون Electronic Sports هست، ولی در واقع این سایت یه Community برای Quake بازهاست و مثلاً اگه بیای توش درباره CS بنویسی، تقریباً میشه گفت که اونقدر ملت بهت تیکه میندازن که خودت پشیمون میشی :biggrin1: شدیداً با Forum های این سایت حال میکنم و پر از سوژه خنده و مسخره بازیه، و این در حالیه که کسایی که میان اونجا خیلیهاشون حرفه ای و کار درست هستن.​

من معمولاً خبرهای گیمها رو از سایتهایی میگیرم که تنها کاری که میکنن، نوشتن خبرها در صفحه اولشون هست! اینجوری معمولاً تمام اخبار و شایعه های مربوط به اومدن بازیها یا دموهاشون یا Patch هاشون، اخبار سخت افزار، لینک به اکثر Review های جدید گیمها و سخت افزار و... هر روز در دسترسم هست. برای این کار معمولاً این دو سایت رو هر روز چک میکنم:

www.BluesNews.com
http://ve3d.ign.com

سایت دوم همون سایت Voodoo Extreme هست که بعداً بخشی از IGN شد.

در مورد Forum بازی و اینا، یک سایت بسیار مناسب و شادمان وجود داره که چرخیدن توش یکی از لذت بخش ترین کارهاییه که میشه تو اینترنت انجام داد: www.ESReality.com
که منظور از ES همون Electronic Sports هست، ولی در واقع این سایت یه Community برای Quake بازهاست و مثلاً اگه بیای توش درباره CS بنویسی، تقریباً میشه گفت که اونقدر ملت بهت تیکه میندازن که خودت پشیمون میشی :biggrin1: شدیداً با Forum های این سایت حال میکنم و پر از سوژه خنده و مسخره بازیه، و این در حالیه که کسایی که میان اونجا خیلیهاشون حرفه ای و کار درست هستن.​
به نظر من بهترین سایت خبری www.N4G.com هست .

اولا خیلی به روز هست و اینکه به خبر های داغ درجه میده . :biggrin1:

و ثانیا هم که منبع سایت ها رو مینویسه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or