بررسی بازیهای لانچ نسل هشتم

Terova

No Trolls
Gold User
وب سایت Sidequesting در اقدامی جالبی قبل از شروع نسل هشتم به بررسی بازی های پرداخته که بر روی سیستم های مختلف بازی در سال اول عرضه خواهند شد این بررسی که به غیر از کنسولهای PS4 و XBOX ONE کنسولهای دیگر و PC را نیز در بر میگیرد به ما نشان می دهد که برای انجام بازی دلحواه خود آیا احتیاج به خرید کنسول تازه ای داریم یا نه و اینکه کدوم سیستم امکان انجام بازی های بیشتر خصوصا بازی های انحصاری رو به ما می دهد

از بررسی 38 عنوانی که قرار است در لانچ نسل بعد عرضه شوند ما بازی های را می بینیم که بین کنسولهای نسل قبل و بعد به اشتراک گذاشته شده اند و شما با دارا بودن یکی از کنسولهای نسل قبل می توانید آن بازی ها را نیز تجربه کنید البته قطعا شاهد کیفیت کمتری خواهید بود بازی های مشترک شده با Wii U هم به همین صورت است البته شما تجربه استفاده از دسته منحصر به فرد این کنسول را بدست می اورید مثل بازی Just Danc این عناوین 21 عدد هستن که شما در صورت داشتن PS3 می توانید 19 بازی را تجربه کنید.

اما بازی های هم هستن که با PC مشترک شدن و بر عکس کنسولهای نسل قبل حتی امکان گرفتن کیفیتی به مراتب بالاتر از کنسولهای PS4 و XBOX ONE را نیز برای شما فراهم می اورند مثل BF4 که اگر طرفدار این بازی هستین و یک PC قدرتمند دارین احتیاج به خرید کنسولهای نسل بعد نیست. این بازی ها بر روی PC تعداد زیادی دارن و شما 18 عنوان از این 38 عنوان را می تواند بر روی PC نیز تجربه کنید

در آخر تنها 12 عنوان انحصاری برای کنسولهای نسل بعد باقی می ماند و این 12 عنوان که 8 تای آن برروی XBOX ONE و 4 تای آن بر روی PS4 عرضه می شوند باید ما را مجاب به خرید کنسولهای نسل بعد کنند.
در زیر لیست لیست این بازی ها قرار داده شده است بازی های که شما با داشتن قدرتمند ترین PC ها هم نمی توانید آن را تجربه کنید و اگر علاقه به این بازیها دارید تنها راه انجام آن خرید کنسولهای نسل بعد است.

32706019423824397921.jpg

Terovaفن بازی تا چه حد ؟؟؟ ترول در پستهات جواب نداد حالا چنگ انداختی به بخش اخبار ؟؟؟

اینا پشمن ؟؟

Infamous Second Son
The Order 1886
mediamolecul
Deep Down

بازم BTS گرافیکش روی PS3 شاختره . PS4 که با خودش فقط رقابت میکنه

حالا کاری با بقیه ی حرفات ندارم ولی اینایی که لیست کردی لانچ تایتل نیستن !

جوری میگید ناتی داگ و سانتا هنوز بازی نساختن انگار الان تمام استدیوهای ماکرو همین اول بازیاشونو اعلام کردن و دیگه سالای بعد ماکرو استدیویی نداره که واسش انحصاری بسازه در حالی که هنوز 343 اپیک و black tusk و microsoft vancouver و چنتا از استدیوهای دیگه ی انحصاری سازه ماکرو موندن که یا کارو شروع نکردن یا تازه استارت ساخت بازیاشونو زدن
اون چیزی که تا الان معلوم شده اینه که ماکرو تو شروع نسل تو بخش انحصاری خیلی موفقتر و جلوتر از سونیه هم حمایت استدیوهای مولتی ساز فوق العاده و بی نظیری مثل اپیک و کرایتکو داره و هم اینکه چنتا استدیوی جدید فقط و فقط برای ساختن انحصاری برای X1 تاسیس کرده احتمال اینکه تو این نسل از نظر انحصاریای بزرگ ورق به سمت ماکرو برگرده خیلی زیاده

Terovaفن بازی تا چه حد ؟؟؟ ترول در پستهات جواب نداد حالا چنگ انداختی به بخش اخبار ؟؟؟

اینا پشمن ؟؟

Infamous Second Son
The Order 1886
mediamolecul
Deep Down

بازم BTS گرافیکش روی PS3 شاختره . PS4 که با خودش فقط رقابت میکنه

اولا اجترام خودتو نگاه دار

دوما اینای که میگی لانچ نیستن این خبر در مورد بازی های لانچ هست

رهرو آن نیست گهی تند و گه آهسته رود رهرو آن است که پیوسته و دائم برود!
بازی های تاپ سه به سه هست یعنی کیلزون و نک و درایو کلاب از یه طرف و فورتزا و رایز و دد رایزینگ 3 هم از اون طرف
دلتون رو به باقی بازی ها خوش نکنید!
سونی نسل هفتم هم تو بخش انحصاری خیلی کم و آروم شرو شد و لی در طول نسل تفاوت به قدری زیاد شد که آدم خجالت می کشه مقایسه کنه!

دوست عزیز DC یک بازی آنلاین سطحی هست چه جوری میتونه با فورتزا 5 رقابت کنه.؟ GT5 حدود 6 سال ساختش طول کشید نتونست با فورتزا رقابت کنه..!
Knack هم یک بازی AAA نیست و طبیعتا هیچکس اون رو در مقابل یک بازی AAA قرار نمی ده که متاسفانه شما این کار میکنید در وصف این بازی هم IGN بسیار انتقاد کرده بود ازش و گفته بود باید برای PS3 عرضه می شده

عزیزان و مایکرو دوستان یه توصیه از من:
لطفا و خواهشا سطح انتظارتونو از بازی Ryse پایین بیارید.
به نظر من هیچ امیدی بهش نیست.

دوست عزیز DC یک بازی آنلاین سطحی هست چه جوری میتونه با فورتزا 5 رقابت کنه.؟

راستش به نظر من این یکم بی انصافیه که بگیم سطحی هستش! مکانیزم های آنلاین بازی واقعا قوی هستش.

GT5 حدود 6 سال ساختش طول کشید نتونست با فورتزا رقابت کنه..!

به نظر من که ربطی به زمانی که برای ساختنش گذاشته شده نداره! اگه به سال بود الآن Duke Nukem forever باید بهترین بازی کل دوران میشد!

Knack هم یک بازی AAA نیست و طبیعتا هیچکس اون رو در مقابل یک بازی AAA قرار نمی ده که متاسفانه شما این کار میکنید در وصف این بازی هم IGN بسیار انتقاد کرده بود ازش و گفته بود باید برای PS3 عرضه می شده

من به knack خیلی امید ندارم ولی این دلیل نمیشه که بازی بی ارزشی باشه. knack برای ps4 مثل crash برای ps1 یا rachet & clank برای ps2 میمونه. و موقعی هم که عرضه بشه همتون میبینین که میترکونه!:d

لانچ یه روزه

کنسول تا ده سال پیشته

تجربه این نسل رو معیار قرار بدین نه تعداد تریلرها رو. همه چی مشخصه . پشتیبانی حرف اول رو میزنه نه از کنسول نسل فعلی زدن و واسه بعدی تریلر جمع کردن

تو بعضی تاپیکا که به ضررشون باشه گرافیک همه چیز نمیشه اما تو تاپیکایی که به نفع اونا باشه گرافیک حرف اول رو میزنه :d

درسته که رایز از لحاظ گیمپلی تا حالا چیزی برای ارائه نداشته . ( کیمپلیش خیلی شبیه بازیهای سطح پایینی مثل troy بوده تا حالا ! )
ولی گرافیک بازی و ویژگیهای بصری بازی باعث میشه ، خیلیها دوست نداشته باشن از دستش بدن . یه جورایی همین گرافیکش می تونه بار کل بازیو به دوش بکشه .

درسته که رایز از لحاظ گیمپلی تا حالا چیزی برای ارائه نداشته . ( کیمپلیش خیلی شبیه بازیهای سطح پایینی مثل troy بوده تا حالا ! )
ولی گرافیک بازی و ویژگیهای بصری بازی باعث میشه ، خیلیها دوست نداشته باشن از دستش بدن . یه جورایی همین گرافیکش می تونه بار کل بازیو به دوش بکشه .
شاید برای شما گرافیک در اولویت باشد ولی بیشتر دوستان گیم پلی،داستان و حتی موسیقی را در اولویت میبینند.
اتفاقا در یک بازی تنها دو خصیصه میتواند بار مشکلات یک بازی را بر دوش بکشد:
گیم پلی یا داستان خوب.
جوری میگید ناتی داگ و سانتا هنوز بازی نساختن انگار الان تمام استدیوهای ماکرو همین اول بازیاشونو اعلام کردن و دیگه سالای بعد ماکرو استدیویی نداره که واسش انحصاری بسازه در حالی که هنوز 343 اپیک و black tusk و microsoft vancouver و چنتا از استدیوهای دیگه ی انحصاری سازه ماکرو موندن که یا کارو شروع نکردن یا تازه استارت ساخت بازیاشونو زدن
اون چیزی که تا الان معلوم شده اینه که ماکرو تو شروع نسل تو بخش انحصاری خیلی موفقتر و جلوتر از سونیه هم حمایت استدیوهای مولتی ساز فوق العاده و بی نظیری مثل اپیک و کرایتکو داره و هم اینکه چنتا استدیوی جدید فقط و فقط برای ساختن انحصاری برای X1 تاسیس کرده احتمال اینکه تو این نسل از نظر انحصاریای بزرگ ورق به سمت ماکرو برگرده خیلی زیاده
همانا شما در گمراهی آشکار به سر میبرید..........:d

البته چندتا عنوان مثل lococycle و crimson dragon فکر نکنم فیزیکی باشن- البته عناوین خوبی به نظر میرسن. در کل لیست بدی نیست به عنوان عناوین انحصاری که روی PC قادر به تجربشون نخواهیم بود. فورتزا و کیلزون به نظرم بهترین ها هستن چون به دو تا استودیو امتحان پس داده تعلق دارن. Ryse و درایو کلاب هم در رده بعدی

الان planet side 2 با اون همه عظمت و دنیای بزرگ که داره رو ps4 میاد پشمک هست؟ warframe و black light و dc universe online و war thunder هم کلا حساب نشدن!!!! لابد اینا بازی نیستن ولی powerstar golf و fighter within بازی محسوب میشن. لول

شاید برای شما گرافیک در اولویت باشد ولی بیشتر دوستان گیم پلی،داستان و حتی موسیقی را در اولویت میبینند.
اتفاقا در یک بازی تنها دو خصیصه میتواند بار مشکلات یک بازی را بر دوش بکشد:
گیم پلی یا داستان خوب.

همانا شما در گمراهی آشکار به سر میبرید..........:d
من خودم گرافیک برام اولویت نیست . هرچند دوست دارم در کنار یه گیمپلی خوب و کامل و داستان عالی گرافیک خوب هم ببینم . اما اون حرفو بر اساس کامنتهای دوستان ایکس باکس فن توی این چند وقت اخیر زدم . خوب خیلیها از گرافیک بازی به وجد اومدن و فقط راجع به گرافیکش صحبت می کنن و مایل به خرید این بازی هستند . در هرصورت گرافیک می تونه برای خیلیها عاملی باشه برای خرید این بازی .
در مورد گرافیک هم باید بگم که بازی مثل کرایسیس ثابت کرده که گرافیک به تنهایی می تونه بار مشکلاتی مثل هوش مصنوعی وحشتناک و داستان سطحی و گیمپلی نامتوازن و به دوش بکشه .

به نظر من بحث اصلی 1-ترجیح انحصاری های یک کنسول نسبت به دیگری 2-قدرت برتر گرافیکی یک کنسول در بازی های مولتی3-قیمت4-انلاین
در قسمت اول من به شخصه انحصاری های پلی 4 رو ترجیح میدهم با اینکه انحصاری های ایکس باکس هم برایم جذابیت دارند در قسمت دوم و سوم هم که اصلا حرفی نیست در قسمت انلاین هم هر دوکنسول پولی هستند و من پول مفت ندارم! که مثلا سالی 350 تومن پول تو حلقوم این مرفهین بی درد:dبریزم پس هر وقت قصد خرید کنم اولویت با پلی 4 هستش

همون ryse به اندازه جمیع بازی های لانچ ps گرافیک داره!

افرین
شما به تنهایی موفق به اثبات این موضوع شدید, تبریک میگم, امیدوارم 2015 2016 همو ببینیم:d
اولا اجترام خودتو نگاه دار

دوما اینای که میگی لانچ نیستن این خبر در مورد بازی های لانچ هست

دوست عزیز DC یک بازی آنلاین سطحی هست چه جوری میتونه با فورتزا 5 رقابت کنه.؟ GT5 حدود 6 سال ساختش طول کشید نتونست با فورتزا رقابت کنه..!

14174145337280869764.jpg

من قبول دارم که dc رقیب forza نیست ولی پای جی تی رو این وسط باز نکنید کی گفته جی تی رقیب فورزا نیست این دو بازی هر دو همیشه رقیب بوده وهستند و هز کدام طرفدارهای خودشان را دارند من هر دویشان را تا خرخره! بازی کردم هردویشان عالی هستند ولی من جی تی رو بیشتر دوست دارم چون با واقعیت انطباق بیشتری دارد و گرافیک ماشینها(به جز استانداردها) بالاتر است کسی که بتواند در جی تی استاد شود شانس این را دارد که بتواند در سطح بین المللی professional racer شود lucas ordanez این مسئله را بخوبی اثبات کرد! فورزا 5 در e3 بسیار خوش درخشید ولی بعد از اخرین demo که ارائه داد شک و شبهه زیادی نسبت به گرافیک واقعی بازی ایجاد کرد که امیدوارم واقعی نباشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or