بررسی اسلحه های deus ex

amirhosein s.a

کاربر سایت
در این تاپیک بررسی اسلحه های این سری میپردازیم
[FONT=&quot]در اینجا به بررسی اسلحه ها میپردازم [/FONT][FONT=&quot]
deus ex hr
[/FONT][FONT=&quot]peps [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
nh0hoa58fs7vj6ownht.png

[FONT=&quot]مقداری بزرگتر از یک تپانچه .این اسلحه گلوله ندارد بلکه حاله ایی از انرژی جمع شده است.این اسلحه با برد نزدیک کشنده است.این اسلحه با برخورد اجسام نوعی پلاسما تولید میکند .این اسلحه بر روی سلول های عصبی تاثثیر میگزارد .این اسلحه امواج الکترومغناطیسی دارد.در بازی این اسلحه را در انفجار های نزدیک ونابودی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]دست جمعی یا نابودی ربات ها بکارتان میاید.در ضمن این سلاح سلاح کشنده نیست!!! فقط جریان الکتریکی تاثثیر دارد[/FONT][FONT=&quot].
[/FONT][FONT=&quot]رده[/FONT][FONT=&quot]:[/FONT][FONT=&quot]Non-lethal, short-ranged
[/FONT][FONT=&quot]صدمه و[/FONT][FONT=&quot]damage:Guaranteed knock down on hit
[/FONT][FONT=&quot]طبقه بندی آتش تفنگ[/FONT][FONT=&quot]:N/A; must be reloaded after each shot. Charges for a moment before firing
[/FONT][FONT=&quot]مستندسازی و ثبت اختراع [/FONT][FONT=&quot]([/FONT][FONT=&quot]حداکثر):1[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]مهمات[/FONT][FONT=&quot] :[/FONT][FONT=&quot]PEPS Energy Pack[/FONT][FONT=&quot]
Inventory size:[/FONT][FONT=&quot]8 [/FONT][FONT=&quot]اسلات موجودی [/FONT][FONT=&quot](4x2)
[/FONT][FONT=&quot]قیمت:750[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]revoler[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
viewer.php
[/URL][/IMG]
[FONT=&quot] 357 [/FONT][FONT=&quot]تا مگانوم هفت تیر دارد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]AD - TECH Ltd[/FONT][FONT=&quot]طراح این تفنگ بوده است.درواقع این اسلحه همان هفت تیر است.سیلندر و سیستم کارتیج ترکیبی سرعت تیر اسلحه را بالا برده است[/FONT][FONT=&quot].telescoped[/FONT][FONT=&quot]مهماتی است که برای اسلحه در نظر گرفته شده است.این اسلحه دارای قوی ترین اسلحه های دولتی در بازی است که برای وزارت دولت در بازی قابلیت انفجار دارد.اسلحه سنگین وزن ولی کار آمد است[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]دشمنان قدرت مند را با شتابی که دارد خیلی راحت میکشد.با اپگرت حتی [/FONT][FONT=&quot]50-60[/FONT][FONT=&quot]هم[/FONT][FONT=&quot] damage [/FONT][FONT=&quot]وارد خواهید کرد به دشمنان[/FONT][FONT=&quot] .[/FONT][FONT=&quot]تا جایی میرسد که حتی با یک تیر دشمنان را نابود خواهید کرد.این اسلحه خشاب زیادی ندارد .وباید به موقع استفاده بکنید[/FONT][FONT=&quot].
[/FONT][FONT=&quot]رده[/FONT][FONT=&quot]:[/FONT][FONT=&quot]Handgun

[/FONT][FONT=&quot]درجه[/FONT][FONT=&quot] damage:5
[/FONT][FONT=&quot]حداکثر اسلحه:5[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]سرعت ریلود:5[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]مهمات[/FONT][FONT=&quot]:[/FONT][FONT=&quot].357 Magnum Special[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]Inventory size:3*2
[/FONT][FONT=&quot]اپگرتها[/FONT][FONT=&quot]:[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 195, align: right"]
[TR]
[TD="width: 50%"][/TD]
[TD="width: 50%"]
[FONT=&quot]1 explosive rounds
1 rate of fire
3 reload speed
3 damage output
2 ammo capacity[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[h=1]tranquilizer rifle
s01hu4dg1k6s9tbxql2x.png

تسلیحات Ostravia (MAOاین اسلحه را ابداع کرد .یک نوع سلاح غیر کشنده در واقع این نوعی sniperبیهوش کننده است .البته مقداری باگ در برخورد تیر وجود داشت .این اسلحه قابلیت شلیک فقط یک تیر را دارد .تیر اسلحه توسط هوای فشرده در یک بطری نگه داری میشود. دیازپام، phencyclidine، کتامین و مرفین جزو ترکیبات اسلحه هستند .که بر بی هوشی دشمنان تاثییر دارند .اثر تیر بعد از چند لحظه بر دشمن دیده میشود .تیر زدن با این اسلحه نیاز به فکر وهوش دقیق گیمر است.
رده : Non-lethal
مهمات: Tranquilizer darts
Inventory size: 12 inventory slots (6x2)
آپگرتها: 1 target leading
1 laser sight
reload speed
Huntsman Silverback
yjpu92er1ptesxv2zw2l.png

این شات گان قابلیت شلیک پشت هم دارد که نیاز به ارتقا دارد.ساچمه های دوبشکه ای دارد .با آپگرت همچنین میتوانید سرعت شلیک اسلحه را بالا ببرید .حالت شلیک رگباری هم جزو آپگرتها است. تفنگ ساچمهای فوق العاده قدرتمند دارد .در مقابل زره های دشمن زیاد موثر نیست.
رده: Shotgun
ثبت اختراع ومیانگین: 2
مهمات: Shotgun cartridges

Machine pistol
dqje26s90710dh1im75.jpg

Stasiuk این تفنگ را طراحی کرده است. یک تفنگ دستی رگبار ویوزی مانند. تپانچه ماشین تاکتیکی 18اتوماتیک .از آهن استاندارد طراحی کرده اند این تفنگ را . قدرت بیشتری توقف از گلوله 9mm مرسوم است.در این تفنگ گلوله ها گسترده تر است.دریافت لیزر ومواردی دیگر جزو آپگرت ها است.
رده: Submachine gun
damage: 1 (3)
میانگین شلیک: 7 (10)
مهات: 9x19mm
آپگرت: 1 laser sight
1 silencer
1 target-seeking system
2 damage output
3 rate of fire
4 ammo capacity

Crossbow
xpfh696hwxgqw68bh3e.jpg
[/h] [h=1]یک نوع تیر کمان که شرکت Stasiukان را ساخته است.4قرقره به آن متصل شده است.از پلی کربنات ساخته شده .تقریبا تیر ومهمات در محیط از این وسیله کم دیده میشود .این سلاح توسط روسیه تولید شده است.این سلاح کاملا مخفی است .و در زمان گیم پلی مخفی بازی به کارتان میاید .
میانگین:1
مهمات: Crossbow arrows
Inventory size: 5x2
قیمت : 2000
لطفا از اسپم خودداری کنید وبه جای اعتبار را جای گزین کنید
امیرحسین شریف نژاد[/h]

من اینارو اصلا تو بازی استفاده نکردم :|. همش دستم کلت بود و یه تفنگ دیگه :دی.
اینارو کجا میدادن؟
آخرای بازی فهمیدم یه اسلحه هست پلاسمائیه :دی.

من زیاد از این بازی خوشم نیومد، تا اینجای بازی که رفتم یعنی چهار مرحله اصلا از اسلحه استفاده نکردم، همه شو پنهانی رفتم و اچیومنت گوست هم گرفتم البته ! حالا شاید یک کم هم با تیر اندازی امتحانش کنم ولی کلا آدم توی بازیش سرگردون میشه ، حس خوبی ندارم در مورد بازیش به هیچ وجه.

من زیاد از این بازی خوشم نیومد، تا اینجای بازی که رفتم یعنی چهار مرحله اصلا از اسلحه استفاده نکردم، همه شو پنهانی رفتم و اچیومنت گوست هم گرفتم البته ! حالا شاید یک کم هم با تیر اندازی امتحانش کنم ولی کلا آدم توی بازیش سرگردون میشه ، حس خوبی ندارم در مورد بازیش به هیچ وجه.
بازی عموما نیاز به آپگرت augها داره تا لذت بخش شه

---------- نوشته در 09:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:11 AM ارسال شده بود ----------

ممنون.
من فقط باTranquilizer و assault کار می‌کنم.

ولی‌ نمیدونمTranquilizer مشکلش چیه بعضا هر چه قدر میزنم چیزیش نمی‌شه.:|
باسه منم اینجوری شد یه باگ داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or