بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

من همون Abdolreza.Z هستم
اخراج شده بودم مجبور شدم اون رو بسازم

اینجا :
connectadvance004.jpg

Manual رو انتخاب کن، بعد IP و DNS رو دستی میزاری !

More Info :
http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/connectadvance.html

اقا قضیه این dns چیه من وقتی میخواستم کارای نتوورک رو بکنم اینارو زدم اتوماتیک ولی اوکی شد و مشکلی هم ندارم اون nat هم ماله من رو 1 هست الان باید برم دستکاریش کنم یا سری که درد نمیکنه دستمال نبندم؟:d

DNS اینها رو بزارید :
8.8.8.8
8.8.4.4
جفتش برای Google هست ... !!!

دلیل : سرعتش بیشتر هست ... نسبت به قبلی که دادم !!!
من این کارارو انجام ندادم
رفتم DSL Router و Restore Defualt زدم
الان هیچ مشکلی ندارم. هر روز بازی میکنم
البته NET قطع شد
باید دستی درستش کرد

اقا قضیه این dns چیه من وقتی میخواستم کارای نتوورک رو بکنم اینارو زدم اتوماتیک ولی اوکی شد و مشکلی هم ندارم اون nat هم ماله من رو 1 هست الان باید برم دستکاریش کنم یا سری که درد نمیکنه دستمال نبندم؟:d
اره دقیقا همین طوره بهتر که باهاش ور نری به غوله خودت سری که درد نمیکنه دستمال نبند:d

سلام---من رد دد رو وقتي بازي ميكنم درايو همش فعاله و يه صداي ناجوري مياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بقيه بازيها فقط موقع لود شدن اين صدارو دارن اما اين بازي طول بازي همش صدا ميده و فقط وقتي واسه چند ثانيه يه جا واسميسي صداي بلوري قطع ميشه---حالا اگه مشكل داره ببرم بازيشو پس بدم---آكبند نبود ولي خيلي تميزه---

آخرین ویرایش:
سلام---من رد دد رو وقتي بازي ميكنم درايو همش فعاله و يه صداي ناجوري مياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بقيه بازيها فقط موقع لود شدن اين صدارو دارن اما اين بازي طول بازي همش صدا ميده و فقط وقتي واسه چند ثانيه يه جا واسميسي صداي بلوري قطع ميشه---حالا اگه مشكل داره ببرم بازيشو پس بدم---آكبند نبود ولي خيلي تميزه---
نه بابا ماله خودشه
آخه رد دد از اون بازي هاي OPEN WORLD هستش و كلا پردازشو از رو دسيك اجرا ميكنه و در واقع لودينگ نداره
در كل اگه بد نگفته باشم .....
تو GTA هم همين طوره و ديسك يكسره كار ميكنه و كاريش هم نميشه بكني
پس وقتي بازي ميكني گاه گداري يه استراحت يه كنسولت بده
موفق باشي و خوش بگذره

سلام.

بچه ها یه مشکل عجیب واسه PS3 من پیش اومده که کامل توضیح میدم بهتون :

3روز پیش وقتی رفتم سراغ PS3 تا بازی کنم دیدم بازی رو نمیشناسه (بازی از قبل توی دستگاه بود).

دراوردم بعد دوباره گذاشتم دیدم بازم نمیشناسه. خلاصه کلی باهاش سروکله زدم اما هرچی BR میذاشتم توش نمیشناخت.
فکر کردم لنزش تعطیل شده. رفتم سراغ یه DVD فیلم. وقتی گذاشتم در کمال تعجب دیدم که DVD رو شناخت.

بعد از تمام این کارها بازی رو در اوردم دستگاه رو خاموش کردم و روشن کردم و وقتی بازی رو گذاشتم بازی رو شناخت و بدون هیچ مشکلی بازی اجرا شد.

اما حالا بشنوید اصل ماجرا که بعد از این اتفاقات رخ داد : :(

الان مشکلات زیر برای دستگاهم بوجود اومده.

1- دستگاه وقتی بازی توش هست موقع روشن شدن بازی رو نمیشناسه.
2- وقتی می خوام خاموش کنم به هیچ وجه مثل آدم خاموش نمیشه. یعنی باید از پشت دستگاه رو خاموش کنم. البته بعضی وقت ها خاموش میشه.
3- زمان روشن شدن بعضی وقت ها روی Please Wait میمونه و هنگ میکنه.
4- وقتی توی بازی هستم و دکمه PS یا همون دکمه وسط رو میزنم دستگاه کاملا هنگ میکنه.

تا الان این مشکلات مشاهده شده.

یعنی PS3 رو ندازم دور .... میترسم به مرور زمان بترکه با این اوضاع

سلام.

بچه ها یه مشکل عجیب واسه PS3 من پیش اومده که کامل توضیح میدم بهتون :

3روز پیش وقتی رفتم سراغ PS3 تا بازی کنم دیدم بازی رو نمیشناسه (بازی از قبل توی دستگاه بود).

دراوردم بعد دوباره گذاشتم دیدم بازم نمیشناسه. خلاصه کلی باهاش سروکله زدم اما هرچی BR میذاشتم توش نمیشناخت.
فکر کردم لنزش تعطیل شده. رفتم سراغ یه DVD فیلم. وقتی گذاشتم در کمال تعجب دیدم که DVD رو شناخت.

بعد از تمام این کارها بازی رو در اوردم دستگاه رو خاموش کردم و روشن کردم و وقتی بازی رو گذاشتم بازی رو شناخت و بدون هیچ مشکلی بازی اجرا شد.

اما حالا بشنوید اصل ماجرا که بعد از این اتفاقات رخ داد : :(

الان مشکلات زیر برای دستگاهم بوجود اومده.

1- دستگاه وقتی بازی توش هست موقع روشن شدن بازی رو نمیشناسه.
2- وقتی می خوام خاموش کنم به هیچ وجه مثل آدم خاموش نمیشه. یعنی باید از پشت دستگاه رو خاموش کنم. البته بعضی وقت ها خاموش میشه.
3- زمان روشن شدن بعضی وقت ها روی Please Wait میمونه و هنگ میکنه.
4- وقتی توی بازی هستم و دکمه PS یا همون دکمه وسط رو میزنم دستگاه کاملا هنگ میکنه.

تا الان این مشکلات مشاهده شده.

یعنی PS3 رو ندازم دور .... میترسم به مرور زمان بترکه با این اوضاع

برو تو Recovery از اونجا انجام بده ... احتمالا درست میشه .

اینم آموزشش :

1. Turn off Playstation®3.
2. Hold The power button down; The system will turn on and turn off once again.
3. Once the System has been shutdown, re-press you finger until you hear 2 consecutive beeps
4. When you hear the 2 beeps take finger off power button.
5. You will be promted to plug in your controller via usb and then hit the PS button
6. The Recovery menu will pop up.

جاهای مهمش رو قرمز کردم که مشکل زبان داشتی گیر نکنی !

سلام
خیلی وقت پیش دستگاه من هنگ کرد و با دکمه لمسی هم خاموش نشد مجبور شدم با پاور پشتش خاموش کنم هادشو عوض کردم تنظیماتشو تمام و کمال ریسیت کردم.
حالا دکمه لمسیش برای روشن شدن کار میکنه ولی هیچ وقت خاموش نمیشه فقط تا حالا دوبار دیدم خاموش شد با دکمه پاور.من با دسته خاموش میکنم همیشه ولی برای وقتی که موقع لود بازهای کپی صفحه سیاه شه یا احیانا هنگ کنه مجبورم دکمه پشت پاور و بزنم
کل دنیای فروم خارجی ها و ایرانیها رو گشتم کسی نمیدونست.
چیکار کنم؟
اگه همیشه بزنیم با دکمه پشت دستگاه احتمال خرابی خیلی میره بالا.برای همین میخوام حتما درستش کنم برای موقعی که گیر کرد دستگاه.

واسه من هم چند بار هنگ كرد---به خاطر فايله خرابي كه كپي ميكردم!!!اين جور مواقع 1 دقيقه بزار به حالت خودش اگه درست نشد پاور لمسي رو بزن--البته چند ثانيه طول ميكشه عمل كنه---
ولي سعي كن هنگ نكنه------فايل خراب كه كپي كني هنگ ميكنه---
من هم با دسته خاموش ميكنم---مهم اينه كه موقع روشن شدن با پاور لمسي روشن شه---صحيحش اينه كه با دسته يا ريموت خاموش شه---

آقا یه PLASTATION 3 - Fat - HDD 60 هست وقتی باهاش بازی می کنم خیلی فنش دور میگیره و صدای وحشتناکی میده یعنی کاملا مشخصه از صدایی که باید بده بیشتره ؟ دلیلش چی می تونه باشه ؟ گرد و خاک ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or