بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

دستگاه روشن میشه چراغ هارد کار میکنه جراغ سبز دستگاه روشنه ولی نو سیگنال میمونه و بوت نمیشه

نگاه کن شما دستگاهتون از تلوزیون معمولی انداختین روی HD یا نه ! منظوورم اینه که ممکنه باید تصویرتون رو بندازید روی HD ؟؟؟
اما اگر دستگاهتون وی حالت ریکاوری نرفت ..... و نمیره میشه گفت دستگاهتون برک شده ........

سلام به دوستان عزيز.
من يه كنسول فت دارم كه دچار مشكل اورهيت شده و چند ثانيه اول كه روشن ميشه چند تا چراغ زرد چشمك زن ميزنه و بعد درست ميشه.
اگر خمير سيليكون اش رو عوض كنم درست ميشه؟
با تشكر

سلام
نه این 3 که دیگه درست بشون نیست بهتره که دیگه هزنه ایی صرفش نکنی چون اگر هم درست بشه تا 3 تا 6 ماه بیشتر بهت کار نمیده .....

سلام بر شما

اولا هم نباید اینکاری میکردید که دستگاه رو باز کنید چطور بگم بادی اینکارو خیلی با دقت انجام بدی بعضی از دوستان هم بودن که ردست روی سی پیو و گرافیک دقت خرج نکردند بدتر شده بهتر نشده !!!!!
الان شما اولا چرا هنوز روی ریباگ قدیمی موندید بهتره که به کاستوم فرمور بالا اپدیت کنی , دوما داخل خود دستگاه ایریس میتونی فن رو کنترل کنی و بهتره کنترل فن رو روی پی لود بزاری که موقعه ایی دما رفت بالا اتوماتیک سرعت فن رو زیاد کنه به احتمال زیاد شما تنظیم فن رو داخل ایریس دستکاری کردی ......
خوی برای صفحه مشکی نشدن بازی اصلا ربطی نداره مولتیمن چی باشه شما باید داخل مولتیمن موقعه ایی روی بازی رفتید دکمه ی مربع رو بزنید و تنظیمات بازی رو انجام بدید که تیک های bid mirror رو تیک اکسترنالو اینترنال بسته به از کدوم هارد استفاده میکنی بزنی .....
حالا فرق rex با cex اینه که رکس برای دستگاه های هست که کاستومشون CEX هست و به اصطلاح تمام کسانی ک الان دارن با این فرمور استفاده میکنند و دکس برای دستگاه های اولیه ی کپی خور هست که کلا ما باین خیلی کم کار داریم یا اصلا نداریم .....

سلام
ولا اره دست زدن به لنز مشکل ساز میشه اما من احتمال میدم دستگاه افتاده باشه .......

سلام
شما برید روی حالت ریکاوری تا بتونید اینکارها رو انجام بدید ....

درود
وارد حالت ریکاوری بشید و ریبولد دیتا بیس رو بزنید ببینید جواب میگیرید ...

منم مشکل رفیقمونو دارم رفتم تو قسمت ریکاوری زدم ریبولد دیتا بیس ولی مشکلم حل نشد

نگاه کن شما دستگاهتون از تلوزیون معمولی انداختین روی HD یا نه ! منظوورم اینه که ممکنه باید تصویرتون رو بندازید روی HD ؟؟؟
اما اگر دستگاهتون وی حالت ریکاوری نرفت ..... و نمیره میشه گفت دستگاهتون برک شده ........
چطور باید از حلت بریک درش آورد مرسی دوست عزیز

دوست عزيز، برك شده يعني سوخته!يعني نميشه واسش كاري كرد.

دوستان عزيز، من دستگاه ام داغ مي كرد و خمير سيليكون اش رو عوض كردم (يه خميري كه دم دست بود زدم).ولي هيچ تاثيري نداشت و باز هم داغ مي كنه و پيغام اورهيت ميده!
مشكل از چي مي تونه باشه؟! ممكنه از هارد اش باشه؟چون خودم يه هارد 500 واسش گذاشتم.

Last edited by a moderator:

خوب بازم میگم اگر به حالت ریکاوری نره یکبار برای اطمینان ببنید نمیره ...... هارد رو هم در بیارید و این دفعه بدون هارد امتحان کنید .....
کار شما نیست باید ببرید برای تعمیر کار ......

دوستان عزيز، من دستگاه ام داغ مي كرد و خمير سيليكون اش رو عوض كردم (يه خميري كه دم دست بود زدم).ولي هيچ تاثيري نداشت و باز هم داغ مي كنه و پيغام اورهيت ميده!
مشكل از چي مي تونه باشه؟! ممكنه از هارد اش باشه؟چون خودم يه هارد 500 واسش گذاشتم.

هیچ موقعه نباید اینکارو بکنید همین گذاشتن خمیر قلغ داره باید تازه خمیر مرغوب باشه .....
نه از هارد نیست شما وارد مولتیمن بشید و در شاخه ی ستینگ نشان دهنده ی دما رو فعال کنید ببنید دماتون چقدر هست .....؟؟؟
فن بالا میره یا نه ؟
کاستومتون چی هست؟

خوب بازم میگم اگر به حالت ریکاوری نره یکبار برای اطمینان ببنید نمیره ...... هارد رو هم در بیارید و این دفعه بدون هارد امتحان کنید .....

هیچ موقعه نباید اینکارو بکنید همین گذاشتن خمیر قلغ داره باید تازه خمیر مرغوب باشه .....
نه از هارد نیست شما وارد مولتیمن بشید و در شاخه ی ستینگ نشان دهنده ی دما رو فعال کنید ببنید دماتون چقدر هست .....؟؟؟
فن بالا میره یا نه ؟
کاستومتون چی هست؟
موقعي كه خودش پيغام اور هيت رو نشنون داد قبلش دما رو هم نشون داد ، يكي كه ٨٥ بود ، راستيش رو نديدم، سريع رفت.
آخرين بار كه قبل از اينكه خميرش رو عوض كنم(خميرش خيلي آبكي بود!!!!) ، آره فنش رفت بالا ولي بعد از عوض كردن خمير پيغام اورهيت اومد ولي فنش نرفت بالا!
كاستوم هم فكر كنم حدود يك ماه پيش از همين جا جديدترين رو نصب كردم كه فكر كنم حبيب بود (ورژن دقيقش رو يادم نيست!).
در ضمن از وقتي كه دوباره بستمش، دكمه هاي تاچ اش كار نميكنه و بايد از روي خود برد روشن اش كنم!!!يعني چي شده؟!
ممنون از پاسخ تون.

فن بالا میره یا نه ؟
کاستومتون چی هست؟
یکی رو تو تهران معرفی کن مرسی

موقعي كه خودش پيغام اور هيت رو نشنون داد قبلش دما رو هم نشون داد ، يكي كه ٨٥ بود ، راستيش رو نديدم، سريع رفت.
آخرين بار كه قبل از اينكه خميرش رو عوض كنم(خميرش خيلي آبكي بود!!!!) ، آره فنش رفت بالا ولي بعد از عوض كردن خمير پيغام اورهيت اومد ولي فنش نرفت بالا!
كاستوم هم فكر كنم حدود يك ماه پيش از همين جا جديدترين رو نصب كردم كه فكر كنم حبيب بود (ورژن دقيقش رو يادم نيست!).
در ضمن از وقتي كه دوباره بستمش، دكمه هاي تاچ اش كار نميكنه و بايد از روي خود برد روشن اش كنم!!!يعني چي شده؟!
ممنون از پاسخ تون.

سلام
ولا چی بگم شما اگر میتونید کاستومتون رو تغیر بدید ببنید این اور هیت درست میشه یا نه...
اما این عوض کردن خمیر کار دستتون داده باید با دقت این کارو انجام میدادید ....
ببنید سیم فلتش مشکل پیدا نکرده .....!!
یکبار دیگه دستگاه رو باز کنید و خمیر سلیکن مرغوب بذارید و با استفاده حتما از فیلم اموزشی اینکارو بکنید ....

یکی رو تو تهران معرفی کن مرسی

نه حقیقتا نمیشناسم ....
من اهواز هستم ....

سلام
ولا چی بگم شما اگر میتونید کاستومتون رو تغیر بدید ببنید این اور هیت درست میشه یا نه...
اما این عوض کردن خمیر کار دستتون داده باید با دقت این کارو انجام میدادید ....
ببنید سیم فلتش مشکل پیدا نکرده .....!!
یکبار دیگه دستگاه رو باز کنید و خمیر سلیکن مرغوب بذارید و با استفاده حتما از فیلم اموزشی اینکارو بکنید ....

نه حقیقتا نمیشناسم ....
من اهواز هستم ....
شايد هم به قول شما مشكل از فريمور باشه.چون به طرز عجيبي قبل از اينكه خمير رو عوض كنم و بعدش توي بازي بلك آپس ، دقيقا همون جاهاي قبلي صداش قطع و وصل شد و دقيقا جاي قبلي پيغام اور هيت داد!!!!!مگه ميشه كه با عوض كردن خمير سيليكون هيچ فرقي نكنه و تازه مگه ميشه در حالت عادي دقيقا جاي دفعه قبل صدا قطع و وصل بشه و دقيقا جاي قبلي پيغام رو بده؟! (خيلي گوشش بازه!!)
ممنون از جوابتون.

شايد هم به قول شما مشكل از فريمور باشه.چون به طرز عجيبي قبل از اينكه خمير رو عوض كنم و بعدش توي بازي بلك آپس ، دقيقا همون جاهاي قبلي صداش قطع و وصل شد و دقيقا جاي قبلي پيغام اور هيت داد!!!!!مگه ميشه كه با عوض كردن خمير سيليكون هيچ فرقي نكنه و تازه مگه ميشه در حالت عادي دقيقا جاي دفعه قبل صدا قطع و وصل بشه و دقيقا جاي قبلي پيغام رو بده؟! (خيلي گوشش بازه!!)
ممنون از جوابتون.

خواهش میکنم حالا شما این فرمور رو عوض کنید ببینید درست میشه یا نه .....
اگر بازم اینطور شد دستگاه شما به اصطلاح نیاز به اور هیت داره ....

خواهش میکنم حالا شما این فرمور رو عوض کنید ببینید درست میشه یا نه .....
اگر بازم اینطور شد دستگاه شما به اصطلاح نیاز به اور هیت داره ....
ميشه بگيد كه تياز به اورهيت داشتن بعنب چي؟و چي كارش ميشه كرد؟
با تشكر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or