بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

آقا من تا PS3 رو روشن میکنم خاموش میشه و چراغ قرمزش چشمک میزنه. دقیقا چه مرگشه؟ وسط لود TLoU اینجوری شد!
ببین تو منو ریکاوری میتونی بری؟ کافی کنسول که خاموش هست دستت رو روی دکمه پاور بگیری و بزاری که 3 تا بوق بزنه و بعد دستت رو بردا ببین منو لود میشه یا نه؟ اگر منو بالا اومده بهترین گزینه Restore کردن هست.
کنسولت کپی خوره یا نه؟

ببین تو منو ریکاوری میتونی بری؟ کافی کنسول که خاموش هست دستت رو روی دکمه پاور بگیری و بزاری که 3 تا بوق بزنه و بعد دستت رو بردا ببین منو لود میشه یا نه؟ اگر منو بالا اومده بهترین گزینه Restore کردن هست.
کنسولت کپی خوره یا نه؟

نه کنسولم کپی خور نیست. دستم رو هم که نگه میدارم هیچی نمیشه. سریع روشن میشه وبعد دوباره همین داستان! انگار هاردش از بیخ نموده شده!

نه کنسولم کپی خور نیست. دستم رو هم که نگه میدارم هیچی نمیشه. سریع روشن میشه وبعد دوباره همین داستان! انگار هاردش از بیخ نموده شده!
خوب یه کار دیگه هم بکن هارد کنسول رو در بیار کار سختی هم نیست.بعد از دراوردن هارد ببین منو ریکاوری بوت میشه یا نه اگر نه که احتمال زیاد مشکل از سخت افزار هست (احتمال اور هیت شدن CPU و GPU و موارد مرتبط باهاش مثل ازبین رفتن خمیر سیلیکون یا ... هست).
هاردش قبلا صدا میداد یا مثلا دور فن کنسول غیر عادی بالا میرفت؟ (بر اساس صداشون منظورم هست).
فقط یه نکته از درست بودن انجام رفتن به منو ریکاوری اول 100% مطمئن شو بعد برو سراغ هارد.

سلام من دستگاه fat 80gig دارم .چند روز پیش متوجه شدم صدای فن دستگاه به طرز عجیبی زیاد شده و اگر سکوت باشه که دیگه خییییلی زیاده . من کلی صبر کردم و تست کردم هیچ جای دستگاه اصلا غیر عادی داغ نشده بود من همه جارو چک کردم و همه چیز نرمال بود ولی صدای فن درست نمیشه .:wallbash:
مشکل از چیه ؟ چرا اینجوری شده ؟ بهترین راه حل چیه ؟
ممنون از راهنمایی

سلام من دستگاه fat 80gig دارم .چند روز پیش متوجه شدم صدای فن دستگاه به طرز عجیبی زیاد شده و اگر سکوت باشه که دیگه خییییلی زیاده . من کلی صبر کردم و تست کردم هیچ جای دستگاه اصلا غیر عادی داغ نشده بود من همه جارو چک کردم و همه چیز نرمال بود ولی صدای فن درست نمیشه .:wallbash:
ممنون از راهنمایی

سلام.احتمالا ایراد از ای سی فن هست.
به خاطر اینکه زیاد به دستگاه فشار اوردی. سعی کن جای کنسولتو سرد نگه داری

فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk

هاردش قبلا صدا میداد یا مثلا دور فن کنسول غیر عادی بالا میرفت؟ (بر اساس صداشون منظورم هست).

دقیقا هم هاردش خیلی تق تق میکرد و کند لود میکرد، هم فنش صدای زیادی تولید میکرد!

سوال اول اینکه منو ریکاوری دقیقا چه مدلی میشه رفت توش؟ همینکه دستت رو روی پاور نگه داری؟ چون با این تکنیک که اصلا نشد!

سوال دوم اینکه هارد رو چجوری در بیارم؟:دی

دوستان این دسته من زود خراب میشه یعنی قاطی میکنه هر 2 ماه یه بار یهو واسه خودش جهت میگیره L1 L2 میزنه کلا انگار ویروس میگیره راهی هست خوودم بتونم تعمیرش کنم میبرمش طرف 30 دقیقه روش کار میکنه میاد میگه 30 تومن 2 ماه هم خدایی کار نمیکنه :( دوباره اینجوری میشه !!!!!!!!!!! میبرم میگه باهاش لطیف بر خورد کن :|

من یه سوپراسلیم 500 گیگ دست دوم خریدم، ازکجا باید بدونم که مشکل بیش ازحد گرم شدن داره یا نه؟ از چراغ زرد شدنش میترسم خیلی

ببین حین اجرای بازی دستگاه داغ میکنه یا نه صدای فن زیاد و غیر عادی میشه یا نه

ببین حین اجرای بازی دستگاه داغ میکنه یا نه صدای فن زیاد و غیر عادی میشه یا نهفرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk
وقتی فیفا 14 دانلودی (دیجیتال) بازی میکنم بی صداست کامل کنسول، فن به آرومی کار میکنه و پشت کنسول یه گرمای خیلی خفیف داره، یعنی خوبه اوضاعش؟ ازکجا دقیقا باید فهمید که قبلا باز شده یانه؟ اصلا دلیلی واسه باز کردن این کنسول توسط صاحب قبلیش هست؟

وقتی فیفا 14 دانلودی (دیجیتال) بازی میکنم بی صداست کامل کنسول، فن به آرومی کار میکنه و پشت کنسول یه گرمای خیلی خفیف داره، یعنی خوبه اوضاعش؟ ازکجا دقیقا باید فهمید که قبلا باز شده یانه؟ اصلا دلیلی واسه باز کردن این کنسول توسط صاحب قبلیش هست؟

ببین برچسب های پلمپ باز(کنده) شده یا نه.
در ضمن چندتا بازی مختلف تست کن چون مثلا godofwar. Lastof us, gta

دوستان PS3 ـو از طریق کابل HDMI به مانیتور LG w2261vp زدم اما هیچ تصویری نمیاد (صفحه سیاه ـه) کابل HDMI تست کردم سالم بود، چیکار باید بکنم؟

وقتی دستگاه خاموش دست رو بذار روی پاور بعد یه صدای بیپ روشن شدن میشنوی همینطور دست رو نگه دار تا صدای بیپ دوم رو شنیدی دست رو وردار الان دستگاه شما بروی hd رفت..............
برو با خیال راحت بازی کن:d

- - -ویرایش - - -

ممنون از راهنمایی

داخل مواتیمن ببین دای کنسولت چقدره؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or