بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام دوستان برای کنسولم دیروز یه مشکل پیش اومده اگر میشه راهنمایی کنید
دیروز من بنا به آموزش زیر
اتصال به psn برای CFW بار دیگر امکان پذیر شد

اسپوفر نصب کردم بعد هم فایلهای سرت رو جایگزین کردم تا اینجا مشکلی نبود اما وقتی رفتم
اسپوفر رو disable کردم دستگاه که reset شد دیگه دستگاه تصویر نداد یعنی دستگاه روشن میشه ولی مانیتور هیچ سیگنالی نمیگیره
وقتی میرم به منوی ریکاوری تصویر داره اما هر گزینه ای رو تو منو انتخاب میکنم همچین که yes میزنم میره مرحله ی بعد تصویر هم دوباره میره
هم با 3 فیش امتحان کردم هم HDMI با 3 فیش منوی ریکاوری هم نشون نمیده حتی
چیکار کنم ؟ دستگاه به فنا رفت؟
هارد دستگاهو با کامپیوتر فرمت کنم درست نمیشه؟

کسی نیست کمک کنه؟

درود
من PS3 ـم بعد از 20 دقیقه بازی کردن فن هاش یهو با سرعت خیلی زیادی شروع به کار کردن میکنن و صداش به حدی هست که اصلا نمیشه بازی کرد :دی بدنه کنسول و هوایی که از پشت کنسول بیرون میاد رو چک کردم به نظرم دماش معمولی میاد، جایی هم که کنسول را گذاشتم از نظر تهویه مشکلی نداره. وقتی هم بر می گردم تو داشبورد بازم فرقی نمیکنه و فن ها همینجوری کار می کنند. کنسول هم قدیمی و 40 گیگ هست، قراره بترکه ایشالا؟ :دی اگه مشکلش از گرما باشه راهی هست بشه چند ماه دیگه ازش کار کشید تا TLoU و GoW و اینا رو بشه ردیف کرد باهاش؟ بعدش ترکید هم دیگه مشکلی نیست :دی

آخرین ویرایش:
درود
من PS3 ـم بعد از 20 دقیقه بازی کردن فن هاش یهو با سرعت خیلی زیادی شروع به کار کردن میکنن و صداش به حدی هست که اصلا نمیشه بازی کرد :دی بدنه کنسول و هوایی که از پشت کنسول بیرون میاد رو چک کردم به نظرم دماش معمولی میاد، جایی هم که کنسول را گذاشتم از نظر تهویه مشکلی نداره. وقتی هم بر می گردم تو داشبورد بازم فرقی نمیکنه و فن ها همینجوری کار می کنند. کنسول هم قدیمی و 40 گیگ هست، قراره بترکه ایشالا؟ :دی اگه مشکلش از گرما باشه راهی هست بشه چند ماه دیگه ازش کار کشید تا TLoU و GoW و اینا رو بشه ردیف کرد باهاش؟ بعدش ترکید هم دیگه مشکلی نیست :دی
همونطور که گفتین قراره بترکه و بهتره تا نترکیده بفروششیش اسلیم بگیری چون دیگه یهو وسط آنچارتد 3 بترکه و همه چی بره رو هوا خیلی اعصابت خورد میشه
راهی هم نداره ممکنه 1 ساعت دیگه ممکنه 1 هفته ممکنه 1 ماه ممکنه 1 سال دیگه بترکه

همونطور که گفتین قراره بترکه و بهتره تا نترکیده بفروششیش اسلیم بگیری چون دیگه یهو وسط آنچارتد 3 بترکه و همه چی بره رو هوا خیلی اعصابت خورد میشه
راهی هم نداره ممکنه 1 ساعت دیگه ممکنه 1 هفته ممکنه 1 ماه ممکنه 1 سال دیگه بترکه
فقط یه سوال :دی الان کنسول حدود 1 ساعت روشن بود و کار می کرد و مشکلی از نظر خاموش شدن یا پیغام خطا دادن نداشت، همین امروز هم اینجوری شد. راهی نیست بشه دور فنش رو ثابت کرد؟ حالا اینکه داره میترکه، به کسی هم که نمیشه فروختش، حداقل تا وقتی سالمه موقع بازی کردن صداش رو اعصاب نباشه :دی

فقط یه سوال :دی الان کنسول حدود 1 ساعت روشن بود و کار می کرد و مشکلی از نظر خاموش شدن یا پیغام خطا دادن نداشت، همین امروز هم اینجوری شد. راهی نیست بشه دور فنش رو ثابت کرد؟ حالا اینکه داره میترکه، به کسی هم که نمیشه فروختش، حداقل تا وقتی سالمه موقع بازی کردن صداش رو اعصاب نباشه :دی
چرا فروختنش میشه فروخت بالاخره هستن کسایی که بخوان اوراقش کنن و قطعاتشو بردارن
ولی راهی نداره میدونی ضاهرش اینجوریه که هیچ مشکلی نداره ولی یهو میترکه به نظرم حض احتیاط کمتر ازش کار بکش تا عوضش کنی
خواستی کنسول جدید بگیر data transfer بزن بعد اینو رد کن بره

سلام
دوستان من احساس میکنم وایرلس PS3ـم خراب شده !!! یعنی یه دفه قطع میشه اون چراغ وایرلسش هم دیگه روشن نمیشه ! فک کنم دلیل این که نمیتونستم آنلاین بازی کنم هم همین بوده ! الان با لن وصل کردم خیلی عالی داره کار میکنه ! این وایرلسش قابل تعمیر هست ؟!

سلام
دوستان من احساس میکنم وایرلس PS3ـم خراب شده !!! یعنی یه دفه قطع میشه اون چراغ وایرلسش هم دیگه روشن نمیشه ! فک کنم دلیل این که نمیتونستم آنلاین بازی کنم هم همین بوده ! الان با لن وصل کردم خیلی عالی داره کار میکنه ! این وایرلسش قابل تعمیر هست ؟!

آره از روی یه کنسول مشابهشو بر میدارن و با این عوض میکنن خواستی بفرستش برات ok کنمش

دوستان یه ps3 دارم blueray رامش بعد از این که کپی خورش کردم بازی ها رو فقط برا 2 دقیقه میخونه و مورد دار شده
درست بشو نیست؟
اگر بخوام عوضش کنم چیکار کنم ؟ یه رام از روی یه کنسول دیگه بردارم بندازم روش حله؟

دوستان یه ps3 دارم blueray رامش بعد از این که کپی خورش کردم بازی ها رو فقط برا 2 دقیقه میخونه و مورد دار شده
درست بشو نیست؟
اگر بخوام عوضش کنم چیکار کنم ؟ یه رام از روی یه کنسول دیگه بردارم بندازم روش حله؟

درایو رو عوض کنید حله مشکلتون حل میشه فقط همون مدل کنسولتون بگیرید یا به دوستان تو سایت بگید براتون تهیه کنن

---------- نوشته در 12:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 AM ارسال شده بود ----------

کار که میکنه ولی یه دفه خاموش میشه چراغش تا خاموش روشن نکنی دستگاه رو درست نمیشه !

خب این قاطی کرده ولی محض اطمینان پیگیری کن ببین اینترنتت قطع و وصل نمیشه؟

درایو رو عوض کنید حله مشکلتون حل میشه فقط همون مدل کنسولتون بگیرید یا به دوستان تو سایت بگید براتون تهیه کنن
یعنی اگر ps3 خودم phat 40 gig باشه برای 80 گیگ بهش نمیخوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or