بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

با سلام بنده یک مشکل در تصویر ps3 دارم ! ps3 اسلیم هست در تصویر پیکسل ها از نزدیک نگاه کنی بافت خیلی کم کیفیتی دارن و تصویر رو که از نزدیک نیگاه کنی به صورت موج موج دیده میشه! مثلا تو بازی مستقیم به نور نیگاه کنی نور پخش میشه تو صفحه و موج موج میشه و کیفیت اطراف نور خیلی پایینه !HDMI رو عوض کردم توفیقی نکرد و تلویزیون رو عوض کردم بازم فرق نکرد ! با کابل سه فیشه گذاشتم بازم اینطوری بود!
من یک x360 جاسپر هم داشتم تصویرش همینجوری که میگم شده بود ! ممکنه به این تلوزیونه که میزنم HDMI رو GPU کنسول ها تاثیر بذاره یعنی شاید پورتش خراب بوده زده360 وPS3 رو هم خراب کرده باشه ! /:)
این مشکل خیلی عجیبه باید چکار کنم ! PS3 هم آکبند آکبند بوده !

با عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز
یه سئوال از خدمتتون داشتم:
من دستگاه پلی استیشن رو تازه خریدم و مدل اسلیم 160 گیگ هستش،ورژن نهایی مولتی من هم روش نصب هستش و از طریق اون بازیها رو اجرا میکنم، من تا به حال چند تا بازی توش انجام دادم، بازی ها بعضی هاش تو هارد اکسترنال ریختم و بعضی ها رو که حتماً باید از هارد خود دستگاه اجرا بشن تو هارد دستگاه ریختم .
اما تو بازی UNCHARTED 1,2,3 بعضی وقتها دستگاه فریز میشه و کلاً هنگ میکنه و باید دستگاه رو ریست کنم!بارها این اتفاق افتاده! GOD OF WAR رو یه چند ساعتی بازی کردم و تا به حال اصلاً هنگ نکرده!
از فروشنده دستگاه که پرسیدم گفت این مشکل از بازی های کپی هستش و بعضی بازیها این مشکل رو دارن و این اتفاق طبیعی هستش!
آیا دوستان عزیز این قضیه رو تایید میکنن که این مشکل طبیعی هستش یا این نشان از ایراد دار بودن دستگاه هستش؟ در صورتی که GOD OF WAR هم گیر کنه نتیجه چیه؟
با تشکر فراوان

سلام..
من امروز داشتم متال گیر سالید بازی میکردم و وسط بازی یهو بازی فیریز شد و درایو شرو به صدا کردن کرد (مثل اینکه داره تلاش میکنه دیسک رو بخوونه).. بعد چند لحظه که دیدم هیچ تغییری صورت نمیگیره دیسک رو در اووردم و بعد دوباره وارد دستگاه کردمش ولی درایو یه صدا مثل صدای ایجکت میده و دیسک رو نمیخوونه.. دوباره امتحان کردم و دیسک دیگه هم گذاشتم ولی باز همونطوره.. وقتی دیسک رو توی دستگاه میذارم درایو صدای ایجکت میده و دیسک لود نمیشه و توی منو هیچ آیکونی نشون داده نمیشه..
به نظرتون چه اتفاقی برای دستگاه اسلیم من افتاده و چطوری میشه درستش کرد؟! لطفا اگه ممکنه اطلاعات کاملی در مورد حل این مشکل به من بدید..

سلام..
من امروز داشتم متال گیر سالید بازی میکردم و وسط بازی یهو بازی فیریز شد و درایو شرو به صدا کردن کرد (مثل اینکه داره تلاش میکنه دیسک رو بخوونه).. بعد چند لحظه که دیدم هیچ تغییری صورت نمیگیره دیسک رو در اووردم و بعد دوباره وارد دستگاه کردمش ولی درایو یه صدا مثل صدای ایجکت میده و دیسک رو نمیخوونه.. دوباره امتحان کردم و دیسک دیگه هم گذاشتم ولی باز همونطوره.. وقتی دیسک رو توی دستگاه میذارم درایو صدای ایجکت میده و دیسک لود نمیشه و توی منو هیچ آیکونی نشون داده نمیشه..
به نظرتون چه اتفاقی برای دستگاه اسلیم من افتاده و چطوری میشه درستش کرد؟! لطفا اگه ممکنه اطلاعات کاملی در مورد حل این مشکل به من بدید..

مشکلتون ممکنه یا از خرابی موتور درایو کنسولتون باشه یا از لنز دستگاهتون باید برده بشه بره به تعمیرکار داده بشه ببینه مشکلش چیه و بعد اقدام به تعویض اون قطعه یا درایو کنه

ا عرض سلام مجدد
دوستان عزیز میشه این سئوال بنده رو جواب بدین
من دستگاه پلی استیشن رو تازه خریدم و مدل اسلیم 160 گیگ هستش،ورژن نهایی مولتی من هم روش نصب هستش و از طریق اون بازیها رو اجرا میکنم، من تا به حال چند تا بازی توش انجام دادم، بازی ها بعضی هاش تو هارد اکسترنال ریختم و بعضی ها رو که حتماً باید از هارد خود دستگاه اجرا بشن تو هارد دستگاه ریختم .
اما تو بازی UNCHARTED 1,2,3 بعضی وقتها دستگاه فریز میشه و کلاً هنگ میکنه و باید دستگاه رو ریست کنم!بارها این اتفاق افتاده! GOD OF WAR رو یه چند ساعتی بازی کردم و تا به حال اصلاً هنگ نکرده!
از فروشنده دستگاه که پرسیدم گفت این مشکل از بازی های کپی هستش و بعضی بازیها این مشکل رو دارن و این اتفاق طبیعی هستش!
آیا دوستان عزیز این قضیه رو تایید میکنن که این مشکل طبیعی هستش یا این نشان از ایراد دار بودن دستگاه هستش؟ در صورتی که GOD OF WAR هم گیر کنه نتیجه چیه؟
با تشکر فراوان

ا عرض سلام مجدد
دوستان عزیز میشه این سئوال بنده رو جواب بدین
با تشکر فراوان

کلا وقتی کنسول ps3 رو هک میکنید پایداری دستگاه و بازی های توش پایین میاد و ممکنه هنگ و فریز کنه از نظر تکنیکی برای دستگاه خوب نیست ولی چون هر کاری میشه با کنسول هک شده کرد فکر نکنم مشکلی براتون پیش بیاد

دوستان من یک مشکلی دارم
وقتی دستگاه رو روشن میکنم اول چراغ سبز روشن میشه پشت بندش ابی روشن میشه و باز پشت بندش زرد و بعد قرمز چشمک میزنه و کلا دستگاه روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید

دوستان من یک مشکلی دارم
وقتی دستگاه رو روشن میکنم اول چراغ سبز روشن میشه پشت بندش ابی روشن میشه و باز پشت بندش زرد و بعد قرمز چشمک میزنه و کلا دستگاه روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید

PS3YLODFIX.jpg

images

دستگاه ps3 fat شما دچار خرابی چراغ چشمکزن مرگ زرد شده
آموزش Fix کردن Yellow Light Of Death

آخرین ویرایش:
دوست عزیز مطمینید از چراغ زرد هست ؟
و اگر من با استفاده از روش شما درستش کنم امکانش هست دوباره همین مشکل براش پیش بیاد

بله دوست عزیز
این روش من نیست بلکه معرفیش کردم
در خارج از ایران در صورت داشتن گارانتی یک دستگاه نو میدادند
مثل روز اول نمیشه و ممکنه بعد از چندین ماه دوباره همین مشکل براش پیش بیاد
اگر در کار تعمیر وارد هستی ارزش چند بار درست کردنش دارد اگرنه یک دستگاه جدید اسلیم بخری بهتره

سلام
من وقتی کنسولم رو روشن می کنم بعد 2 3 ثانیه جراغ سبزش میشه زرد بعد سریع قرمز میشه و چشمک میزنه
بعد باید از پشت خاموش روشن کنم تا چراغ قرمزش ثابت بشه
بعد که دوباره روشن می کنم همون طوری میشه
ps3 من fat هست
مدل 80 gig
مشکل از کجاش می تونه باشه؟
حداکثر هزینش احتمال میدین چقدر بشه؟
ممنون

سلام
من وقتی کنسولم رو روشن می کنم بعد 2 3 ثانیه جراغ سبزش میشه زرد بعد سریع قرمز میشه و چشمک میزنه
بعد باید از پشت خاموش روشن کنم تا چراغ قرمزش ثابت بشه
بعد که دوباره روشن می کنم همون طوری میشه
ps3 من fat هست
مدل 80 gig
مشکل از کجاش می تونه باشه؟
حداکثر هزینش احتمال میدین چقدر بشه؟
ممنون
مشکل شما اینه !
http://forum.bazicenter.com/thread21872/

سلام من یه فت 60 گیگ دارم الان 6 ماه بود باهاش بازی نکردم الان میخام بازی کنم دیسک بازی رو میزارم تو دستگاه اون دایره گوشه تصویر میچرخه ولی بعد از چند ثانیه که باید بازی بیاد هیچی نمیاد در حالی که فیلم بلوری میاره دستگاه هم اپدیت 4 هست باید چیکار کنم کسی میدونه مشکل چیه

سلام من یه فت 60 گیگ دارم الان 6 ماه بود باهاش بازی نکردم الان میخام بازی کنم دیسک بازی رو میزارم تو دستگاه اون دایره گوشه تصویر میچرخه ولی بعد از چند ثانیه که باید بازی بیاد هیچی نمیاد در حالی که فیلم بلوری میاره دستگاه هم اپدیت 4 هست باید چیکار کنم کسی میدونه مشکل چیه

کنسول فت من هم دقیقا همین مشکل رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or