برخورد و انتقاد شدید Ninja Theory سازنده عنوان Heavenly Sword از PGR4

rezaigi2004

کاربر سایت
پس از پخش تریلر جدید عنوان PGR4 که تصاویر آن را در همین انجمن مشاهده کردید حال یکی از مسئولین ارشد Ninja Theory اعلام کرده: "آن تریلر های به نمایش در آمده از عنوان PGR4 به واقع realtime نیستند و تکنیک motion blur به کار رفته ترکیب چند انیمیشن و فرم رت هنری هست که ساختگی میباشد"

در جواب از Bizzare studios اعلام شد: " It’s all in-game " همش بازی تو بازی هم وجود خواهد داشت!

NinjaTheory_Logo.jpg

آخرین ویرایش:
خب به چی ربط داره؟ اگه مشکل فضا نبود مرض نداشتن که بکننش 30 فریم!

امين بيخيال اخه خودت داري رو اين حرفت فكر ميكني ؟!!
مثل اينه كه بگي نان هم گرونتر بشه و هم كوچيكتر !:laughing:
فريم بازي مگه فضا لازم داره كه حجم بگيره . يا اگه منظورت گرافيك هست بازم اشتباهه .
بازي سازها اگه مشكل فضا داشته باشند ميزنن رو دو تا dvd نه اينكه فريم بازي را كم كنن به چيزي كه اصلا ربطي به فضا گرفتن نداره .

تا فردا برام میفرستی!:biggrin1::biggrin1:

دارم فكر ميكنم :biggrin1:

امين بيخيال اخه خودت داري رو اين حرفت فكر ميكني ؟!!
مثل اينه كه بگي نان هم گرونتر بشه و هم كوچيكتر !:laughing:
فريم بازي مگه فضا لازم داره كه حجم بگيره . يا اگه منظورت گرافيك هست بازم اشتباهه .
بازي سازها اگه مشكل فضا داشته باشند ميزنن رو دو تا dvd نه اينكه فريم بازي را كم كنن به چيزي كه اصلا ربطي به فضا گرفتن نداره .

خب فرخ جون افزایش گرافیک رابطه ی مستقیم با فریم ریت داره!!
ببین خب به نظرت اگه مشکلی ندارن چرا بازی رو روی 60 فریم نمیدن بیرون و کردنش 30 فریم؟!

دارم فكر ميكنم :biggrin1:

فکر نکن,مجبوری:biggrin1:

سلام اقا من يچيزي بگم قول ميديد دعوا راه نندازيد ومن نزنيد بگيد جيرخور sony اقا ما هنوز توي كف بازيgt5 :eek: عجب گرافيكي ايا pgr4 به اون گرافيك ميرسه؟

خب فرخ جون افزایش گرافیک رابطه ی مستقیم با فریم ریت داره!!

مثل اينكه نميخواي قبول كني !
گرافيك ربط به فريم بازي داره اين چه ربطي داره فريم به حجم dvd مربوط باشه . فريم بازي مربوط به قدرت سخت افزاري كنسول ميشه .
تا حالا فكر كنم چندين بار برات قسمت شده در pc بازي خوب اجرا نشه و مجبور بشي كه aa يا رزوليشن بازي را پايين بياري تا فريم بهتري بدست بياري .
الان بازي سازها در مورد pgr4 اينطوري گفتن كه اگه بخواييم تا فريم 60 را بدست بياريم مجبور هستيم تا كمي از ويژگي هاي گرافيكي بازي را كم كنيم . الان بازي سازها ميخوان تمام جزئيات گرافيكي بازي را داشته باشند اين خبر را دادند كه بازي در 30 فريم اجرا ميشه .
حالا تو اين حجم dvd را از كجاش دراوردي من نميدونم .

يه مثال خيلي واضح برات ميزنم . الان تو وقتي دوندگي ميكني سرعت دويدنت به قدرت پاهات مربوط هست يا اينكه به معدت كه چقدر غذا ميخوري؟ :laughing::laughing:

درضمن 10 بار گفتم با من بحث نكن :biggrin1:

ببین خب به نظرت اگه مشکلی ندارن چرا بازی رو روی 60 فریم نمیدن بیرون و کردنش 30 فریم؟!

خيلي ساده به علت كم اوردن سخت افزار كنسول xbox360 !!! البته نه اينكه قدرتش بيشتر از اينها نميتونه باشه بلكه بازي سازها تا اين حد تونستن قدرت بكشن ازش بيرون .

اينم بار 11 با من بحث نكن :cheesygri

فکر نکن,مجبوری:biggrin1:

داري تحديدم ميكني :biggrin1:

من بعد این قضیه رفتم و یه چند تا ویدیو از گیم پلی این بازی دان کردمو دیدم که باید بگم از همه نظر (گرافیک,بافت,جزئیات,سبک فریم و ...) با این ویدیوی جدید یکی بود! سرعت فریم هم خوب و قابل قبول بود. این ویدیوی جدید هم فکر میکنم انیمیشن ماشینها از پیش تعیین شده بود.
در مورد گرافیک این بازی باید خدمتتون عرض کنم که زیباترین و بهترین گرافیک رو در سبک ریسینگ تا به الان تو این بازی دیدم که از همه نظر کامل و بی نقص بوده ! رفلکس آب روی جاده و باران به واقع شگفت انگیزه! شبیه سازی شهر ها هم که به بهترین شکل انجام شده که نشون میده تیم سازنده سر این موضوع چقدر دقت به خرج داده و وقت صرف این کار کرده! واقعآ جای تحسین داره.
من که از همین حالا تا ریلیز این بازی ثانیه شماری میکنم:love:

امین جون حجم و نرخ فریم به هم ربط نداره;). کلی بازی هست که با گرافیک وحشتناک دارن رو 30 فریم اجرا میشن به هیچ کسی هم برنخورده تازه بهترین بازی سال 2006 هم شد.

پ.ن. پیدا کنید پرتقال فروش را :biggrin1:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or