برخورداری FIFA 14 از Ignite Engine در کنسولهای نسل بعد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

طبق اطلاعیه EA عنوان FIFA 14 بر روی XBOX ONE و PS4 از Ignite Engine جدید استفاده خواهد کرد اما نکته قابل توجه عدم برخورداری نسخه PC از این انجین است.
شاید این خبر برای علاقه مندان FIFA روی PC خبری ناامید کننده باشد اما با توجه به این که در سالهای اخیر نیز این عنوان روی PC از یک سری قابلیتهای کمتری نسبت به کنسولها برخوردار بود چندان دور از انتظار نبود.هر چند در چند نسخه مانند FIFA 12 نیز همه چیز برابر بود.در جریان کنفرانس دیروز مایکروسافت نماینده EA یعنی Andrew Wilson گفت Ignite Engine باعث پیشرفت زیاد FIFA و دیگر عناوین ورزشی EA دربسیاری از زمینه ها خواهد شد,مثلا درجه هوشیاری در حد انسان برای تیمها یا انیمیشنهایی با گستردگی ده برابر.
به هرحال چیزی که مشخص است نسخه PC و کنسولهای حال حاضر از این قابلیتها بی بهره هستند.عنوان FIFA 14 ماه پیش برای PS3 و XBox 360 و PC و حالا نیز برای XBOX ONE و PS4 معرفی شد,فعلا خبری از نسخه WiiU نیست.

منبع

با این حساب ما تا نوامبر یا دسامبر فیفا نداریم؟ مطمنی؟

اینطور که معلومه نسخه کنسول های فعلی همون آخرای سپتامبر یا اوایل اکتبر میاد ، برای اون نسل هم دسامبر میاد که واقعاً خیلی احمقانه هست این موضوع !)x

مهر ماه کجا ! دی کجا !!

با این حساب ما تا نوامبر یا دسامبر فیفا نداریم؟ مطمنی؟
نسخه این نسلیش که دارم میگم سپتامبر میاد :دی
اینطور که معلومه نسخه کنسول های فعلی همون آخرای سپتامبر یا اوایل اکتبر میاد ، برای اون نسل هم دسامبر میاد که واقعاً خیلی احمقانه هست این موضوع !)x

مهر ماه کجا ! دی کجا !!
خب وقتی هنوز کنسولش نیومده نمیشه فیفا بیاد براش که :دی
تازه زمان XBOX & PS3 اتفافی که افتاد این بود که اصلاً براشون فیفا تو سال اول نیومده ، FIFA 14 داره الآن حال میده بعد از ریلیزشون میاد :دی

نسخه این نسلیش که دارم میگم سپتامبر میاد :دی
خب وقتی هنوز کنسولش نیومده نمیشه فیفا بیاد براش که :دی
تازه زمان XBOX & PS3 اتفافی که افتاد این بود که اصلاً براشون فیفا تو سال اول نیومده ، FIFA 14 داره الآن حال میده بعد از ریلیزشون میاد :دی

میدونم کنسول نیست بازیش هم بدرد نمیخوره

منظورم این هست که این همه تبلیغ می کنن ولی کو کنسولش :d یه بدی هم که داره من بیچاره از FIFA.NFL.UFC خوشم میاد ! فکر کنم باید برم دزدی:d

راستی اینا همه لانچ تایتل هستن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or