برخورداری FIFA 14 از Ignite Engine در کنسولهای نسل بعد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

طبق اطلاعیه EA عنوان FIFA 14 بر روی XBOX ONE و PS4 از Ignite Engine جدید استفاده خواهد کرد اما نکته قابل توجه عدم برخورداری نسخه PC از این انجین است.
شاید این خبر برای علاقه مندان FIFA روی PC خبری ناامید کننده باشد اما با توجه به این که در سالهای اخیر نیز این عنوان روی PC از یک سری قابلیتهای کمتری نسبت به کنسولها برخوردار بود چندان دور از انتظار نبود.هر چند در چند نسخه مانند FIFA 12 نیز همه چیز برابر بود.در جریان کنفرانس دیروز مایکروسافت نماینده EA یعنی Andrew Wilson گفت Ignite Engine باعث پیشرفت زیاد FIFA و دیگر عناوین ورزشی EA دربسیاری از زمینه ها خواهد شد,مثلا درجه هوشیاری در حد انسان برای تیمها یا انیمیشنهایی با گستردگی ده برابر.
به هرحال چیزی که مشخص است نسخه PC و کنسولهای حال حاضر از این قابلیتها بی بهره هستند.عنوان FIFA 14 ماه پیش برای PS3 و XBox 360 و PC و حالا نیز برای XBOX ONE و PS4 معرفی شد,فعلا خبری از نسخه WiiU نیست.

منبع

حرکتشون از لحاظ اقتصادی عاقلانست.میدونید بخاطر همین فیفا چندین هزار نفر میرن کنسول جدید میگیرن؟ احتمال زیاد لانچ تایتل هم هست و با اضافات و اینا و بصورت باندل عرضه میشه.

بابا کارشون اقتصادیه
اولا نسخه pc یه دو ماهی زودتر از نسل بعد میاد خوب باید یه برتری اون نسخه داشته باشه که برن سراغ اون نسخه و گر نه که همه قاچاقیشو میگیرن حالشو میبرن
در ثانی من تا حالا چهره هیچکدوم از بازیکنان رو ندیدم همش tele بازی کردم تو فوتبال فقط گیمپلی مهمه و بس
نکته بعدی هم اینه که مایکروسافت در مورد اینکه pc رو هم به پلتفرمهاش اضاف کنه به نظر میاد حسابی فکر کرده
و افتاده حسابی بابت گیم از pc پول در اره
این از عرضه همزمان کینکت 2 معلومه و همینطور ساختار ویندوز 8 رو روی اکس باکس پیدا کردن و همینطور عنوان کردن این که در ویندوز به گیم بیشتر اهمیت میدن
که باعث میشه انحصاریهای xbox به سمت pc هم کم کم برن
مخصوصا انحصاریهای کینکتش

دیگه از این به بعد داستان همینه
از این به بعد هر کی بازی کامل میخواد باید بره رو کنسول نسل جدید :|

طبیعتا نسل حاضر محدودیت های خیلی خیلی زیادی نسبت به نسل جدید داره ولی شما شک نکنید اگه بتونن این انجین رو روی نسل قدیم هم استفاده کنن ۱ درصد هم این کارو نمیکنن همونطور که رو PC استفاده نمیکنن ! یجورایی میدونید چیه ؟ زوریه ... ! منی که از FIFA 2000 تا FIFA 13 رو PC بازی کردم دیگه الان حس میکنم مجبورم برم رو کنسول دیگه !‌ حالا با این وضعیت ارز و داستان هایی که خوب میدونید فقط خدا کمکمون کنه :(

دوستان برای من یه سوالی پیش اومد؟!

تاریخ عرضه فیفا همیشه ماه مهر هست یعنی چهار ماه دیگه ولی اینطور که گفته شده کنسول های نسل بعدی اخر ۲۰۱۳ وارد بازار میشن(اگر درست گفته گفته باشم)
خوب اینطور یه فاصله ۳ ۴ ماهِ وجود داره اگر بخوایم فیفا رو روی کنسول جدید بازی کنیم! درسته ؟

دوستان برای من یه سوالی پیش اومد؟!

تاریخ عرضه فیفا همیشه ماه مهر هست یعنی چهار ماه دیگه ولی اینطور که گفته شده کنسول های نسل بعدی اخر ۲۰۱۳ وارد بازار میشن(اگر درست گفته گفته باشم)
خوب اینطور یه فاصله ۳ ۴ ماهِ وجود داره اگر بخوایم فیفا رو روی کنسول جدید بازی کنیم! درسته ؟
درسته:دی
اگه اشتباه نکنم قراره FIFA 14 تو 24 سپتامبر بیاد ولی کنسول های نسل بعد (درست که نمیشه تاریخ داد) از نوامبر به بعد میان !!
این بازی هایی که 2 نسلی هستن و قبل از عرضه ی کنسول ها میان تاریخ اومدنشون با تاریخ اومدن کنسول های نسل بعد سِت میشه :دی تقریباً با همون 3-4 ماهی تاخیر میاد

درسته:دی
اگه اشتباه نکنم قراره FIFA 14 تو 24 سپتامبر بیاد ولی کنسول های نسل بعد (درست که نمیشه تاریخ داد) از نوامبر به بعد میان !!
این بازی هایی که 2 نسلی هستن و قبل از عرضه ی کنسول ها میان تاریخ اومدنشون با تاریخ اومدن کنسول های نسل بعد سِت میشه :دی تقریباً با همون 3-4 ماهی تاخیر میاد

با این حساب ما تا نوامبر یا دسامبر فیفا نداریم؟ مطمنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or