برتری های XBOX ONE در مقابل PS4

از برتری های XBOX ONE رضایت دارید..؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    272
همه چیز که گرافیک بالاتر نیست! شما یک کنسول رو میخرین و میخواین یک عمر ازش لذت ببرین شما کنسول رو برای گرافیک های خیلی خیلی بالا نخریدید چونکه اگر اینطور باشه باید میرفتی یک پی سی قدرتمند جمع میکردی!

ما که وان رو خریدیم و از خریدش راضی هستیم امیدوارم این جو ضد ایکس باکس وان تموم بشه و کمی مردم در مورد کنسول تامل کنن و معنی کنسول رو درک کنن!بعضی ها کنسول رو تا حالا به چشم ندیدن هی دارن در مورد گرافیکش میگن :))
اره کاملاموافقم اصلانبایدبحث گرافیک روبین کنسول هاپیش کشیدبه خاطر محدودیت های کنسولی
چونکه همونطورکه همه میدوننداگه معیاربرتری فقط گرافیک بالاترمی بودکه دراونصورتpcهمه چیزرونابودمیکردوچیزی ازکنسول هاباقی نمیموند!
چیزی که باعث میشه کنسول هاباقی بمونندوطرفدارداشته باشند خصوصیات منحصربه فردکنسول هاوداشتن عناوین انحصاری ودراخرقیمت مناسب هستش که برای اجرای بی دردسربازی هامورداستفاده قرارمیگیرند

اره کاملاموافقم اصلانبایدبحث گرافیک روبین کنسول هاپیش کشیدبه خاطر محدودیت های کنسولی
چونکه همونطورکه همه میدوننداگه معیاربرتری فقط گرافیک بالاترمی بودکه دراونصورتpcهمه چیزرونابودمیکردوچیزی ازکنسول هاباقی نمیموند!
چیزی که باعث میشه کنسول هاباقی بمونندوطرفدارداشته باشند خصوصیات منحصربه فردکنسول هاوداشتن عناوین انحصاری ودراخرقیمت مناسب هستش که برای اجرای بی دردسربازی هامورداستفاده قرارمیگیرند
اگه قرار نیست گرافیک دوتا کنسول با هم مقایسه بشه پس چی باید با هم مقایسه بشه؟ شاید به نظر شما کنسولی بهتره که بشه روش w.e.c.h.a.t نصب کرد یا جلوش بالا پایین پرید و بال بال زد (خداییش کینکت کار_ دیگه ای هم میکنه؟) یا با کنسول درد و دل کرد !!!

یکم تاپیک مسخره ای هستش....90% برتری هایی که شما نام بردی یا وجود خارجی ندارن یا یه جوری گفته شدن انگار کنسول رقیب با ماست کار میکنه!
بقیه مزیت هایی که (حداقل نگیم به عنوان مزیت ولی کلا وجود خارجی حداقل دارن) توی نظر افراد مختلف فرق میکنه، به نظر من کینکت یه چیز به شدت مسخره و N00b ی هستش(درست مثل Move پلی استیشن و Nanchuck کنسول قبلی نینتندو) این دستگاه ها واسه جذب بچه ها طراحی شده نه گیمر Core همونطور که تو کمتر گیم درست درمونی ازش بهره برده شده.
Skype هم که نمی تونه مزیت حساب باشه، چون من با کامپیوتر هم اسکایپ نمی کنم! بعد گیمر های بدبخت یعنی هیچ چیز دیگه توی خونه ندارن که بخوان از کنسول این کارهارو بکشن....من کنسولم رو فقط واسه گیم بازی کردن میخوام، اینکه ماهواره بگیره(که کلا تلوزیون تماشا نمی کنم من) و یا اینکه بشه باهاش وصل شد به Facebook (LOL) به عنوان مزیت شناخته بشن خنده داره....برای این جنگولک بازیها یه PC که هیچی این گوشی اندروید یه ملیون سال پیش خودم هم اینکارارو میکنه.
:bighug:
من یه عمره دارم این حرف ر میزنم که 360 و وان کلا رنج سنیش برا بچه های 12 ساله و دختر بچه ها هست و live هم یه اماری داده بود که 50% کارکناش دختر هستند و دختر هم که میدونید کلا از دم تا دم نوب هستند فرض کن یه دختر داره بازی fps بازی میکنه:d

من یه عمره دارم این حرف ر میزنم که 360 و وان کلا رنج سنیش برا بچه های 12 ساله و دختر بچه ها هست و live هم یه اماری داده بود که 50% کارکناش دختر هستند و دختر هم که میدونید کلا از دم تا دم نوب هستند فرض کن یه دختر داره بازی fps بازی میکنه:d
یعنی شما میگی GeOW و Alan Wake و Halo برای بچه های 12 ساله و دختر بچه ها انحصاری شده؟

خنده دار ترین حرفی که تو این چند وقت شنیدم همین حرف شما بود
بعد توهین نباشه ولی به نظره خودتون الان حرف شما نوب گونه نبود؟!!!
مگه مثلا پی اس 3 با طلا درست شده یا خیلی با 360 فرق میکنه؟
پس با این حساب موو هم بچه بازی و به درده بچه های 4.5 ساله میخوره؟!
این قسمت از حرف دوستمون رو هم فک کنم ندیدید؟!!!!
به نظر من کینکت یه چیز به شدت مسخره و N00b ی هستش(درست مثل Move پلی استیشن و Nanchuck کنسول قبلی نینتندو)

آخرین ویرایش:
خنده دار ترین حرفی که تو این چند وقت شنیدم همین حرف شما بود
بعد توهین نباشه ولی به نظره خودتون الان حرف شما نوب گونه نبود؟!!!
مگه مثلا پی اس 3 با طلا درست شده یا خیلی با 360 فرق میکنه؟
پس با این حساب موو هم بچه بازی و به درده بچه های 4.5 ساله میخوره؟!
این قسمت از حرف دوستمون رو هم فک کنم ندیدید؟!!!!
خوب موو یه قطعی اصلی برا ps نبود اصلا خدایی خیلی کم ازش استفاده کرد (اون استفاده هاشم برای این بود که یه کاری کرده باشه ) ولی کینکت که خودش ر تو وان به عنوان قطعی اصلی جا کرده و مایکر کلی برنامه باهاش داره فرق داره برا همین میگم

اگه قرار نیست گرافیک دوتا کنسول با هم مقایسه بشه پس چی باید با هم مقایسه بشه؟ شاید به نظر شما کنسولی بهتره که بشه روش w.e.c.h.a.t نصب کرد یا جلوش بالا پایین پرید و بال بال زد (خداییش کینکت کار_ دیگه ای هم میکنه؟) یا با کنسول درد و دل کرد !!!

به نظرم کنسول هاروبایدبراساس عناوین انحصاری وخصوصیات منحصربه فردشون بایدمقایسه کردنه براساس فقط گرافیک!
چونکه اگه به خاطر گرافیک بخوایم کنسول هارومقایسه کنیم ویکیشوبخریم خب یه pcمیخریم دیگه که قویتره....
پس میمونه عناوین انحصاری که نظیرشونمیشه جایی پیداکرد
مثلا خیلیامیرن به خاطر اخرینمون پلی3میخرن حتی اعتراف میکنم خودم هم وسوسه شدم یدونه بخرم!
ولی خب کینکت هرچندسرگرم کننده وجالب بودامانتونست واسه خرید360اشتیاقی ایجادکنه همینطورموو برای سونی

به نظرم کنسول هاروبایدبراساس عناوین انحصاری وخصوصیات منحصربه فردشون بایدمقایسه کردنه براساس فقط گرافیک!
چونکه اگه به خاطر گرافیک بخوایم کنسول هارومقایسه کنیم ویکیشوبخریم خب یه pcمیخریم دیگه که قویتره....
پس میمونه عناوین انحصاری که نظیرشونمیشه جایی پیداکرد
مثلا خیلیامیرن به خاطر اخرینمون پلی3میخرن حتی اعتراف میکنم خودم هم وسوسه شدم یدونه بخرم!
ولی خب کینکت هرچندسرگرم کننده وجالب بودامانتونست واسه خرید360اشتیاقی ایجادکنه همینطورموو برای سونی
هم عناوین انحصاری و هم گرافیک و هم کنترلر و .... همه و همه باید برای انتخاب یه کنسول در نظر گرفته بشن. اما نظر شما هم درسته و اگر فقط گرافیک مد نظر باشه همون PC کفایت میکنه

۵.اصلا وقتی دسته سونی رو بگیری دستت بشینی پشت یک TV HD بالای ۴۰ اینچ اونقت جیگر آدم حال میاد ...
خوب من هم همین وضع رو دارم. ولی بجای دسنه ی سونی دسته Xbox360 میگیرم دستم. :|: انشاالله از شر این Xbox خلاص میشم میرم سمت PS3ـی یا PS4ـی چیزی. مخصوصا اگه بخوان مورتال کمبت جدید بزنن واسه PS4 یا Xone من باید برم سمت PS4 چون با دسته ی Xone نمیشه بازی های سبک Fighitng پلی کرد. درکل پی اس ۴ فعلاً بهتر از XboxOne ظاهر شده.

خوب من هم همین وضع رو دارم. ولی بجای دسنه ی سونی دسته Xbox360 میگیرم دستم. :|: انشاالله از شر این Xbox خلاص میشم میرم سمت PS3ـی یا PS4ـی چیزی. مخصوصا اگه بخوان مورتال کمبت جدید بزنن واسه PS4 یا Xone من باید برم سمت PS4 چون با دسته ی Xone نمیشه بازی های سبک Fighitng پلی کرد. درکل پی اس ۴ فعلاً بهتر از XboxOne ظاهر شده.
مشکل دسته Xbox 360 مربوط به D-pad بود.دسته Xbox One مشکل D-pad حل شده

حالا در این حد هم نمی گم که کل کنسول مال بچه هاست، من اشاره ام به کینکت و بقیه وسایل بی ربط بازی کردن هست که سونی و نینتندو هم کم تولید نکردنشون ولی مایکروسافت خیلی دیگه شورش رو در آورده با زور چپون کردن کینکت به ملت.
اتفاقا راجع به N00b بودن دختر ها هم بگم اشتباه میکنی، من دوست دخترم گیمر هستش و یه همین چند وقت پیش رفتیم پیش یکی از دوستان که Xbox One گرفته بود و warrior something (اسمش رو یادم نمیاد) رو گذاشت به ما قابلیت های کینکت رو نشون بده برگشت به پسره گفت: خجالت نمی کشی عین کلاغ چک و پر میزنی(اصطلاح رشتی) جلوی تلوزیون خرس گنده؟

کارکناش؟ تو با این طرز صخبت کردن و جمله بندی فکر کنم 12 سالت بیشتر نیست و بهتره خودت و هم سن های خودتو مسخره نکنی :laughing:

حالا در این حد هم نمی گم که کل کنسول مال بچه هاست، من اشاره ام به کینکت و بقیه وسایل بی ربط بازی کردن هست که سونی و نینتندو هم کم تولید نکردنشون ولی مایکروسافت خیلی دیگه شورش رو در آورده با زور چپون کردن کینکت به ملت.
اتفاقا راجع به N00b بودن دختر ها هم بگم اشتباه میکنی، من دوست دخترم گیمر هستش و یه همین چند وقت پیش رفتیم پیش یکی از دوستان که Xbox One گرفته بود و warrior something (اسمش رو یادم نمیاد) رو گذاشت به ما قابلیت های کینکت رو نشون بده برگشت به پسره گفت: خجالت نمی کشی عین کلاغ چک و پر میزنی(اصطلاح رشتی) جلوی تلوزیون خرس گنده؟

دوست دخترگیمرداری؟ایول..
خدابه ماهم یه دوست دخترگیمربده بریم فیفا بزنیم باهاش!
والبته 100درصدشکستش بدیم ...آی بخندیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or