برترین های سال 1390 از نگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
sigpic32676_4.gif.jpg

سال 1390 هم به پایان رسید و طبق عادت هر ساله سایت بازی سنتر مفتخر است تا شما را با انتخاب برترین های سال 1390 همراه کند.

این انتخاب ها با تلاش و زحمت یکماهه تیم سایت ایجاد شده و جا داره از تک تک کسانی که برای این کار وقت گذاشتند تشکر کنیم. امیدواریم تا مورد پسند شما عزیزان قرار بگیره.
پ.ن: لازم به ذکر هست که کاربران همانند سال گذشته می توانند در نظر سنجی هر بخش شرکت کنند و رای های خود رو به ثبت برسونن. در پایان برترین های سال از دید کاربران بازی سنتر نیز نمایش داده خواهد شد. پس با شرکت در نظر سنجی، برترین های خود را با ما در میان بگذارید.

نتیجه نهایی سایت بازی سنتر و نظرسنجی یوزرها:
بهترین بازی Remake/Remaster
بی سی: Halo Anniversary
یوزر: Halo Anniversary

بهترین اتمسفر
بی سی: Batman Arkham City
یوزر: Batman Arkham City

بهترین Boos Fight
بی سی: Dark Souls

بهترین بازی Motion Control
بی سی: The Legend of Zelda: Skysward Sword
یوزر: Dance Central 2

بهترین شخصیت جدید
بی سی: Portal 2 - Wheatley
یوزر: L.A Noire -- Cole Phelps

بهترین بازی که هیچ کس بازی نکرد
بی سی: Dark Souls
یوزر: Rayman Origins

ناامید کننده ترین بازی سال
بی سی: Rage
یوزر: Duke Nukem Forever

بهترین صدا و افکت های صوتی
بی سی: Battle filed 3
یوزر: Battle field 3

بهترین Co-Op
بی سی: Portal 2
یوزر: Gears of War 3

بهترین بازی شاد و مفرح
بی سی: Rayman Origins

اعتیاد آورترین بازی
بی سی: Skyrim
یوزر: Skyrim

بهترین بازی Downloadable Only
بی سی: Journey
یوزر: Journey

بدترین بازی سال
بی سی: Duke Nukem Forever
یوزر: Duke Nukem Forever

بیشترین پیشرفت
یوزر: Mortal Kombat

بهترین مکانیزم خلاقانه
بی سی: L.A Noire
یوزر: L.A Noire

بهترین صداپیشگی
یوزر: Uncharted 3

بهترین مولتی پلیر رقابتی
بی سی: Battle field 3
یوزر: Battle field 3

بهترین موسیقی

بهترین داستان
بی سی: Mass Effect 3
یوزر: Mass effect 3

بهترین گرافیک هنری

بهترین گرافیک تکنیکی PC
بی سی: Crysis 2
یوزر: Crysis 2

بهترین گرافیک تکنیکی کنسول
بی سی: Uncharted 3

بهترین عنوان جدید
بی سی: Journey
یوزر: L.A Noire

بهترین استودیو
بی سی: VALVE
یوزر: Naughty Dog

بهترین بازی استراتژی
بی سی: Anno 2070
یوزر: Anno 2070

بهترین بازی Rythm/Music
بی سی: Dance Central 2
یوزر: Dance Central 2

بهترین Fighting
بی سی: Mortal Kombat
یوزر: Mortal Kombat

بهترین بازی Racing/Driving
بی سی: Forza Motor Sport 4
یوزر: Forza Motor Sport 4

بهترین بازی Sport
بی سی: FIFA 12
یوزر: FIFA 12

بهترین بازی پلتفرمر

بهترین بازی Puzzle
یوزر: Portal 2

بهترین Shooter
بی سی: Gears of War 3

بهترین بازی Action/Adventure
بی سی: Batman Arkham City

بهترین بازی RPG

بهترین بازی 3DS
بی سی: Resident Evil Revelation
یوزر: Resident Evil Revelation

بهترین بازی Wii
بی سی: The Legend of Zelda: The Skyward Sky
یوزر: The Legend of Zelda: The Skyward Sky

بهترین بازی PS Vita
بی سی: Uncharted Golden Abyss
یوزر: Uncharted Golden Abyss

بهترین بازی Xbox 360
بی سی: Mass Effect 3

بهترین بازی PlayStation 3
بی سی: Uncharted 3

بهترین بازی PC

.:* بهترین بازی سال 1390 *:.

آخرین ویرایش:
من یه چیز در مورد NBA 2K12 بگم، که لااقل جایزه ی بهترین بازی ورزشی حقش بود و همه ی نقد ها و نمره ها هم همینو نشون میده (البته من از جو عمومی بازیسنتر هم همچین انتظاری ندارم، چون بالاخره کسایی که بعدا میان میگن چرا FIFA رو انتخاب نکردین خیلی بیشترن تا سایر بازیای اسپورت)، مثل پارسال که FIFA 11 که بیشتر شبیه یه شوخی بی مزه در دنیای شبیه سازی بود رو بهترین بازی Sport کردین! لااقل تو بخش بهترین اتمسفر میتونستین نامزدش کنین !!!!!! بدون هیچ اغراقی، به عنوان کسی که اکثر بازیای NBA رو زنده میبینم، خیلی وقتا نمیتونم NBA 2K12 رو با واقعیت یک بازی پخش مستقیم NBA از همدیگه تفکیک کنم این حداقل هایی بود که باید در حق این بازی میکردین که نکردین، پس هیچ ربطی به فن بودن من در مورد NBA 2K نداره یه بحث دیگه که به نظرم نمیشه ازش گذشت... آقا ما قبول داریم Rage اصلا نا امید کننده ترین بازی کل دوران صنعت بازی سازی ولی چرا میاین توی چهار بخش نامزدش میکنین ؟؟؟! (بهترین گرافیک تکنیکی کنسول و PC و بهترین عنوان جدید و بهترین شوتر) وقتی یه بازی توی چهار بخش نامزد جایزه بشه دیگه با منطق عقلی جور در نمیاد که توی لیست ناامید کننده ها و امثالهم باشه! مثل شاهکار پارسالتون که Alan Wake رو توی 8 بخش نامزد جایزه کرده بودین، و همچنین توی بخش ناامید کننده ترین بازی سال !!! :| مثل این میمونه که آما بیایم یگیم چون فیلم War Horse توی 6 بخش نامزد آکادمی شده بود ولی هیچ جایزه ای نبرد، ناامید کننده ترین فیلم ساله! همچین حرکتهایی که میزنین آدم بیشتر به تاثیر جوِ داده شده در قالب تاپیک و وبلاگ ها حتی روی کاربرای حرفه ای سایت پی میبره.
مرسی از زحمتاتون عزیزان و دوستان خوبم، چون میدونم آدمای انتقاد پذیری هستین این حرفا رو زدم :d
100 درصد حرف های جنــاب کیان تایید میشه.. ما هم دل داریم ..!! اگر fifa 11 واقعا انقلابی بود fifa 12 بیش تر تکامل بود. و نشون داد ،که این انجین جدید خیلی جای کار داره جای کار زیاد داره،، و هنوز ناقصه به نظرم چون مشکلات ریز و باگ های زیادی داشت بازی. ولی naba2k12 انقلاب بود تو سبکش.

من یه چیز در مورد NBA 2K12 بگم، که لااقل جایزه ی بهترین بازی ورزشی حقش بود و همه ی نقد ها و نمره ها هم همینو نشون میده
اگه به نقد و نمره باشه که نمرات Fifa 12 بالاتر از NBA 2K12 هست، حداقل تو GR که من الان نگاه کردم بیشتر بود :دی
آقا ما قبول داریم Rage اصلا نا امید کننده ترین بازی کل دوران صنعت بازی سازی
ولی چرا میاین توی چهار بخش نامزدش میکنین ؟؟؟! (بهترین گرافیک تکنیکی کنسول و PC و بهترین عنوان جدید و بهترین شوتر) وقتی یه بازی توی چهار بخش نامزد جایزه بشه دیگه با منطق عقلی جور در نمیاد که توی لیست ناامید کننده ها و امثالهم باشه!
مفهوم ناامید کننده یعنی از اون چیزی که ابتدا انتظارش رو داشتیم خیلی پایین تره. اصلا ناامید کننده به معنی ضعیف یا بد نیست. یه مثال خیلی واضح میزنم، سایت GS سال 2004 بازی Halo 2 رو تو لیست ناامید کننده ترین بازی سال قرار داده بود و همزمان همین بازی رو تو لیست بهترین های سال هم قرار داد. البته از این مثال ها زیاده، فقط این الان تو ذهنم اومد گفتم :دی
وای وای نمره حالا مهم شد
biggrin1.gif
! تغییر از فیفا 10 شروع شد و الان دائم در حال تکمیل شدنه ( در حالی که 12 به نظرم افت داشت. بازی وقتی کوچکترین لذتی بهت نده چه فایده ای داره ؟ ).
نسبت تغییر و پیشرفت 2k به فیفا شاید چیزی مثل 10 برابر اینا باشه. البته کلا از تمام مراجع گیمینگ توقعی نمیره که NBA 2K هارو به اندازه فیفا و کلا ورزش فوتبال تجربه کنن و بخوان انتخابش کنن
biggrin1.gif
. اصولا اگه بخوایم فقط به بازی و اینا نگاه کنیم NBA 2K11 میتونه بازی ورزشی این نسل باشه.
باو من که نگفتم نمره مهمه :| دوستمون گفت نقدها و نمره ها نوشن میدن NBA 2K12 بهتره، منم صرفا گفتم اینجوری نیست و نمره هاشون یکی هست تقریبا :دی

آخرین ویرایش:
اگه به نقد و نمره باشه که نمرات Fifa 12 بالاتر از NBA 2K12 هست، حداقل تو GR که من الان نگاه کردم بیشتر بود :biggrin1:
وای وای نمره حالا مهم شد :دی! تغییر از فیفا 10 شروع شد و الان دائم در حال تکمیل شدنه ( در حالی که 12 به نظرم افت داشت. بازی وقتی کوچکترین لذتی بهت نده چه فایده ای داره ؟ ).
نسبت تغییر و پیشرفت 2k به فیفا شاید چیزی مثل 10 برابر اینا باشه. البته کلا از تمام مراجع گیمینگ توقعی نمیره که NBA 2K هارو به اندازه فیفا و کلا ورزش فوتبال تجربه کنن و بخوان انتخابش کنن :دی. اصولا اگه بخوایم فقط به بازی و اینا نگاه کنیم NBA 2K11 میتونه بازی ورزشی این نسل باشه.

اگه به نقد و نمره باشه که نمرات Fifa 12 بالاتر از NBA 2K12 هست، حداقل تو GR که من الان نگاه کردم بیشتر بود :دی
تا خود مراسم VGA که ما جلو بودیم ! :d دیگه بعد از اون چک نکردم
ولی به خدا تنها دلیل این نمرات عیر منطقی که همه ی سایتها به Fifa میدن همین محبوبیت فوتباله، و گر نه کی باورش میشه Fifa نمره ـش بشه 9/10
آخرین شاهکارشون رو هم که دیدین، اومدن سیستم فیزیک و برخورد بازیکنا رو دست کاری کردن، صحنه های اکشن و ژانگولر تحویلمون میدن، دمشون گرم، ولی همین سیستم تو بازی خطا ساز شده! یعتی یه خیلی از برخوردها نباید اتفاق بیفته و به خاطر این سیستم اتفاق میفته، ولی خیلی هاشون واقعا خطا هستن ولی واسه داوری تعریف نشدن که داور خطا بگیره! الان هم همین موضوع رو اعصاب همه ی ملت داره راه میره

مفهوم ناامید کننده یعنی از اون چیزی که ابتدا انتظارش رو داشتیم خیلی پایین تره. اصلا ناامید کننده به معنی ضعیف یا بد نیست. یه مثال خیلی واضح میزنم، سایت GS سال 2004 بازی Halo 2 رو تو لیست ناامید کننده ترین بازی سال قرار داده بود و همزمان همین بازی رو تو لیست بهترین های سال هم قرار داد. البته از این مثال ها زیاده، فقط این الان تو ذهنم اومد گفتم :دی
Rage توی حوضه ی کاری کارمک که همون گرافیک بود هایپ شده بود، که تو اون بخش انتظارات رو برآورده کرد، اگه شماها تو بخش های دیگه خود جوش هایپ شدین، بیابین منبع هایپ را ... :d

از همون اولین انتخاب تا چیزی که تا الآن دیدم ، فقط یک اشتباه تو انتخاب بوده و اون هم قسمت بهترین بازی Sport !
حتی فکرش رو هم نمیکردم که NBA 2K12 انتخاب نشه :|

Rage توی حوضه ی کاری کارمک که همون گرافیک بود هایپ شده بود، که تو اون بخش انتظارات رو برآورده کرد، اگه شماها تو بخش های دیگه خود جوش هایپ شدین، بیابین منبع هایپ را ... :d
همون توضیحاتی که در مورد دلیل انتخاب Rage نوشته شده خیلی خوب این قضیه رو توضیح میده :دی
خیلی ها هنوز هم اولین اسکرین شات های منتشر شده از Rage را به یاد دارند،جزییات مثال زدنی و وعده های جان کارمک همه باعث شدند تا از اولین روزهای معرفی انتظارات از اثر بعدی خالق Quake به شدت بالا بروند، نمایش های خوب بازی پیش از انتشار آن نیز همه را برای تجربه یک شاهکار آماده می کردند اما با انتشار Rage مشخص شد بازی با آن عنوان بی نقص فاصله زیادی دارد، داستان ضعیف در کنار پایانی گنگ و نا امید کننده به همراه برخی مشکلات فنی باعث شدند تا Rage آن شاهکار وعده داده شده نباشد، البته باید گفت Rage به هیچ وجه بازی بدی نیست بلکه یک شوتر بسیار روان و لذت بخش است که متاسفانه نسبت به انتظارات ما از خالق شوتر های اول شخص و پدر Doom ضعیف عمل کرد و از نظر سایت بازی سنتر نا امید کننده ترین بازی سال لقب گرفت.

اقا برای این بخش شوتر TPS و FPS رو جدا میکردین بهتر نبود؟یا معمولا همین جوری انتخاب میشن؟

اقا برای این بخش شوتر TPS و FPS رو جدا میکردین بهتر نبود؟یا معمولا همین جوری انتخاب میشن؟

اگه تعداد TPS ها زیاد باشه احتمالا جدا میکنیم ، ولی امسال غیر از GeOW بازی قابل توجهی نبود ...

بهترین بازی شوتر Gears Of War 3 ؟ جدی؟ :دی؟
یعنی خدایی BF3 و Syndicate خوب نبودن؟ :دی؟

Syndicate !!!!!!!!!!!
گریز کلا یک سر گردن بالاتر بود خوب معلوم هست اول می شه
دقیقن چیش بالاتر بود؟ :دی؟
به مدت 6 سال یه گیم پلی تکراری رو به خوردمون داد؟ :دی؟
بازSyndicate یه فضاسازی و یه گیم پلی جدیدتر و جذاب تری داشت :دی.
یعنی شدیدن منتظر بودم بشه بهترین شوتر، اصلن G.O.W 3 رو دیدم کپ کردم :|.

دقیقن چیش بالاتر بود؟ :دی؟
به مدت 6 سال یه گیم پلی تکراری رو به خوردمون داد؟ :دی؟
بازSyndicate یه فضاسازی و یه گیم پلی جدیدتر و جذاب تری داشت :دی.
یعنی شدیدن منتظر بودم بشه بهترین شوتر، اصلن G.O.W 3 رو دیدم کپ کردم :|.

میثم این Syndicate چی داشت اخه باز بتل بگی یک چیزی خدایش داشت ولی این Syndicate هر جوری با خودم دست پنجه میزنم چطوری انتخابش می کنم موندم :d

میثم این Syndicate چی داشت اخه باز بتل بگی یک چیزی خدایش داشت ولی این Syndicate هر جوری با خودم دست پنجه میزنم چطوری انتخابش می کنم موندم :d
من آنلاینش رو بازی نکردم نمیدونم ولی سینگلش، کاملن یه تجربه جدید برای من بود. یک فضاسازی و اتمسفر بازی فوق العاده قشنگ بود، دوم گیم پلی بازی با اینکه یه روند تکراری بود ولی اینقدر بهینه شده و قشنگ از آب در اومده بود که اصلن حس تکراری توی طول بازی نمیداد و بازی طوری بود که اصلن ازش خسته نمیشدی.

Gears of war 3 بازی ای بود که من تا مرحله آخرش رفتم بعد ولش کردم یه هفته پیش میخواستم LT3 بریزم به زور اینکه دیگه دوباره بازی رو نخرم رفتم تمومش کردم.
BF3 هم عالی بود میتونست بهترین شوتر بشه ولی خب تو سینگل بازی خیلی خوب کار نکرده بود خدایی :دی.

پ.ن : یه درصد شک ندارم اگر همین Syndicate رو از لحاظ اسمی جاشون با G.O.W3 عوض میکردن خیلیا نظرشون متفاوت از اینی بود که الان بود. G.O.W 3 فقط نون اسم این سری و یادگار Gears Of War one رو خورد.

یعنی فقط ساز مخالف بزن
خب من فقط برام سوال پیش میاد، نپرسم یعنی؟ :دی؟
همه انتخاب هاشون رو قبول دارم ولی درباره گیرز 3 من نتونستم درک کنم :دی.
بزنید منو :|.

آخرین ویرایش:
میثم حداقل اگر میخوای انتقاد بکنی اسم یک بازی رو ببر که شوترش واقعا خوب باشه نه بیایی دوتا بازی متوسط رو نام ببری..

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or