G 'God Of Game' کاربر سایت Jan 20, 2010 #124 سلام به همه ی دوستای عزیز اهل xbox360 من فردا میخوام یه 360 بگیرم میخوام بدونم به جز resident evil 5 - gears of war 1 - assassins 1&2 چون همشونو بازی کردم چه بازی هایی بگیرم که اندازه این بازیها گرافیک عالی و زیبا باشه و کلا خیلی حال بده
سلام به همه ی دوستای عزیز اهل xbox360 من فردا میخوام یه 360 بگیرم میخوام بدونم به جز resident evil 5 - gears of war 1 - assassins 1&2 چون همشونو بازی کردم چه بازی هایی بگیرم که اندازه این بازیها گرافیک عالی و زیبا باشه و کلا خیلی حال بده
m-uncharted کاربر سایت Jan 20, 2010 #125 بهترین بازی x360 یه دونه بیشتر نیست اونم forza motorspot 3 هستش
B behjaf کاربر سایت Jan 23, 2010 #130 نوشته شده توسط sdr: خب معلومه دیگه فقط G*y Tony بیشتر... خب خب خب شما نفر اولید میگید این بازی بهترینه ؟ دلیل ؟؟
نوشته شده توسط sdr: خب معلومه دیگه فقط G*y Tony بیشتر... خب خب خب شما نفر اولید میگید این بازی بهترینه ؟ دلیل ؟؟
amirsaman2 کاربر سایت Jan 23, 2010 #132 بهترين بازي انحصاريش: GEAR 2 بهترين بازي مولتي پلتفرمش : Mw 1,2 متاسفانه وضعيت تعداد بازيهاي انحصاري X360 در مقابل PS3 خيلي بده اميدوارم وضعيتش امسال بهتر بشه
بهترين بازي انحصاريش: GEAR 2 بهترين بازي مولتي پلتفرمش : Mw 1,2 متاسفانه وضعيت تعداد بازيهاي انحصاري X360 در مقابل PS3 خيلي بده اميدوارم وضعيتش امسال بهتر بشه
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Jan 23, 2010 #133 بهترین بازیهاش سری HALO-GeOW-M E من اینا رو واقعا خیلی میپسندم -بازیهای بزرگ دیگه ای هم هست -که فعلا اینا رو عشقه
بهترین بازیهاش سری HALO-GeOW-M E من اینا رو واقعا خیلی میپسندم -بازیهای بزرگ دیگه ای هم هست -که فعلا اینا رو عشقه
E evil4 کاربر سایت Jan 24, 2010 #135 الحق و انصاف این مدرن 2 و گیرز 2 خدایی بودن و عجوبه. اویل هم بد نبود نسبتا درسته اویل سابق نبود اما همچنان اویله واس من خاطرس
الحق و انصاف این مدرن 2 و گیرز 2 خدایی بودن و عجوبه. اویل هم بد نبود نسبتا درسته اویل سابق نبود اما همچنان اویله واس من خاطرس