برترین بازی Xbox 360 از نظر گرافیک

• Thread starter Thread starter csbbs
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا به نظر شما ها انقدر گرافیک Bioshock خوب بود ؟
به نظر من خوب كه نبود هيچي عالي هم بود ، سبك گرافيكي بازي خودش يه نو آوري بود گرافيك نيمه كارتوني و زيبا با محيط و جو بازي كاملا هم خواني داشت ، و زيبا ترين جلوه هاي آبي كه تا حالا من ديدم
همون ابتدا كه بازي اومده بود افرادي به گرافيك بازي حساسيت داشتند:biggrin1: ولي اكثرا پسنديدند

با سلام

من بازیهای زیر رو از لحاظ گرافیکی در حال حاضر برتر می دونم .البته به نظر من این یک جور نظر سنجی شخصی که اگر بر حسب موتورهای گرافیکی مختلف انجام میشد نتیجه گیری بهتری داشت.

1- Gears of war
2-Call of duty 4
3-Assassin`s Creed
4-Ghost recon :Advanture warfare 2

و بازی که در آینده نزدیک به نظر من همه رو حیرت زده میکنه بازی Alone in dark خواهد بود .البته از rainbow6 vegas 2 هم نباید غافل شد.

موفق باشید
فریدون

gears of war
pgr4
mass effect

فكر كنم اينا بهترين بودن ديگه البته dirt هم عالي بود اما عمرا به پاي pgr4 نمي رسه و بيشتر با حقه سعي شده بود گرافيك رو بهتر نشون بده

نميشه حالا جاي 3 تا بكنيم 6 تا ؟
خب Gears Of War مطمئنا گرافيك خوبي داشت ولي ديگه يك سال و گذشته ازش و من جاش رو ميدم به يك بازي ديگه :biggrin1:
Assassin`s Creed
ميگم دليل ها رو هم بگيم خوبه ها!؟
دلايل من ::arrowd:
طراحي عالي محيط ، طراحي شخصيت هاي خوبي ، وجود چهره هاي مختلف در بين مردم ، وجود اسب ها با نژاد هاي مختلف ، طراحي خوبه لباس ها ، بافت ها در بازي عالي بودند.
بدي هاش :
باگ هاي زياد در بازي ، افكت آب چندان خوب نبود
2 - Call Of Duty 4
خوب :
جلوه عالي خون ، بافت هاي عالي ، طراحي صورت شخصيت ها ، طراحي خوب سلاح ها ، طراحي خوب محيط طراحي عالي جلوه هايي مانند آتش و انفجار ها
بد :
طراحي نچندان خوب آب ، طراحي بد علف ها و كلا گياهان ، آسمان چندان خوب كار نشده بود.
3 - GRAW 2
خوب :
جلوه هاي عالي انفجار ، طراحي عاليه وسايل نقليه و محيط ، طراحي عالي دشمن ها و افراد خودي ، نور پردازي فوق العاده.
بد :
ندارد

باز دوباره lost planet داره یادتون میره نمی دونم چرا تو هر نظر سنجی lost planet نیست:mad:
1. lost planet
2.assassins creed
3.cod4
البته می شه graw2 رو به جای cod4 گذاشت چون cod4مرحله های توی روسیه و.. گرافیکش پایین بود مثلا گرافیک علف ها و بوته ها و زمین توی این مراحل ولی توی مرحله های عرب ها فوق العاده بود ولی graw2 یکدست بود شایدم چون اکثر مراحلش توی مکانهای خاکی و کوه و... بود:biggrin1:
dmc4 م خیلی خوب بود video هاش ولی مراحلش مخصوصا 6 7 مرحله اول و مراحل جنگل زیاد چنگی به دل نمی زد و یه بازی کامل از نظر گرافیک بهش نمیشه گفت
dirt هم خوب بود یعنی نور پردازی ایش عالی بود ولی ساخت گرافیکی اجزا زیاد نه مثل درخت و بوته و... ولی خاک و غبار و اینا خیلی خوب بود
gears of war هم چون قدیمی بود نذاشتم
نمی دونم چرا همیشه توی بازی ها خاک و کوه و ... خیلی بهتر ساخته میشه مثل cod4 و graw2 یا همین dirt توی مراحل مسابقه توی خاک. کسی می دونه:confused:

اعلام نتایج

خوب - پس از رای گیری مجدد نتایج سری دوم را اعلام می کنم :

تعداد رای ها : 88

نتایج :
1 -GEARS OF WAR = 18
2 - CALL OF DUTY 4 = 15
3 - BIOSHOCK = 14
4 - ASSASSIN'S CREED = 13
5 - MASS EFFECT = 8
6 - DiRT = 6
7 - HALO 3 = 4
7 - GHOST RECON AW2 = 4
8 - THE DARKNESS = 3
8 - DEVIL MAY CRY = 3

در حال حاضررتبه اول را Gears of War در اخطیار دارد وCall of Duty 4 رتبه دوم وBioshock رتبه سوم را در اختیار دارند.

قابل توجه تمامی دوستان : هر بازی باید حد اقل 3 رای بیاورد تا نامش در جدول ثبت شود.

توجه : از این به بعد حق دادن 3 رای به 6 رای افزایش یافت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or