برترین بازی های 2010 از دیدگاه CVG

ДядsЙ

کاربر سایت
درود

sitelogo_cvg.gif

مجله و وب سایت بریتانیایی ِ شناخته شده ی CVG یا همان Computer and Videogames ده بازی برتر امسال را انتخاب کرده که این انتخاب ها را در زیر می بینید:

10
STARCRAFT II: WINGS OF LIBERTY
screenshot_231884_thumb300.jpg

9
ROCK BAND 3
screenshot_239258_thumb300.jpg

8
FIFA 11
screenshot_236994_thumb300.jpg

7
CASTLEVANIA: LORDS OF SHADOW
screenshot_238509_thumb300.jpg

6
ASSASSIN'S CREED: BROTHERHOOD
screenshot_241843_thumb300.jpg
5
Mass Effect 2
screenshot_234921_thumb300.jpg

4
HALO REACH
screenshot_237579_thumb300.jpg

3
CALL OF DUTY: BLACK OPS
screenshot_242143_thumb300.jpg
2
SUPER MARIO GALAXY 2
screenshot_240482_thumb300.jpg

1
RED DEAD REDEMPTION
screenshot_231712_thumb300.jpg

پ.ن: دوستان عزیز چون سایتش فیــــلـــتره عکس های بازی ها به طور عادی نمایش داده نمیشن و باید از ....... استفاده کنید.

نظرتون رو راجع به این انتخاب ها بیان کنید.

• Like
Reactions: God_of_game
قصد توهین ندارم ولی GOW به درد کسانی مخوره که میخوان چندتا موجود افسانه و خدا رو تیکه پاره کنن بدون فکر اونم با فشردن دو سه تا دکمه
متاسفانه من از این نوع گیمر ها نیستم و دوست دارم معماهای پیچیده جلو روم گذاشته شه تا چند تا دکمه که با فشردنشون کریتوس پدر طرف رو در میاره
البته اگه تستش نکردی بهت توصیه میکنم که حتما اینکارو بکنی چون GOW مثل یه فیلم سینمایی خفن با اکشنهای عالیه و ارزشش خیلی بیشتر از چنین توصیفیه!هر چند که شماره سوم نسبت به شماره های قبلی اسونتر شده بود ولی با اینحال خیلی سینمایی تر بود. ولی من شخصا castlevania رو از بعضی جهات نسبت به gow3 ترجیح میدم.مثلا داستان GOW اصلا برای من خوشایند نیست،سوای از اینکه کلا داستان خیلی بیخودی داره این سری..
در مجموع اصلا با انتخاباشون حال نکردم. کسی که black ops رو تو این ردیف قرار میده بعد اصلا بازیهایی مثل GOW رو نمیبینه، معلومه که خیلی گیمر بیخودیه.

بازیهای انتخابیش خوبه! ولی ترتیبش مشکل داره به نظر من.(رتبه اول هم لیاقتشو داره البته...)
شد یه مجله ای یا سایتی لیستی بده نگین خله؟!:دی

آخرین ویرایش:
بهترین بازی که شکی توش نیست :d همه جا باید همین انتخاب بشه :d ولی بقیه ی لیست یه خورده ... !
قصد توهین ندارم ولی GOW به درد کسانی مخوره که میخوان چندتا موجود افسانه و خدا رو تیکه پاره کنن بدون فکر اونم با فشردن دو سه تا دکمه
متاسفانه من از این نوع گیمر ها نیستم و دوست دارم معماهای پیچیده جلو روم گذاشته شه تا چند تا دکمه که با فشردنشون کریتوس پدر طرف رو در میاره
پس گیم اسپات توهم زده بود که می گفت معماهاش چندان سخت نبوده ! عـجب !

داستان GOW اصلا برای من خوشایند نیست،سوای از اینکه کلا داستان خیلی بیخودی داره این سری..

25120105493179183989.jpg

خدا رحم کرد فقط گفتم از داستانش خوشم نمیاد وگرنه الان عکس خودتو مینداختی اینجا که درحال گاز گرفتن اواتار منه!
من اصولا از داستانهایی با مضمون عقاید فراماسونری و انسان محور و یا شطان پرستی فلسفی خوشم نمیاد .حالا اگه این مسائل رو با چیزای دیگه مثل خشونت وحشتناک قاطی کنی ،آشی از اب درمیاد که برا من یکی قابل حضم نیست.عقاید سازنده های این بازی و نحوه روایت داستان GOW هم از این سری قرار داره...

• Like
Reactions: ДядsЙ
همان طور که شما طبق نظز شخصیتون میگین شایستگیش رو ندارند به نظرم بنده هم یکسری از بازی هایی که نام بردم میتونند جایگزین یکسری از بازی های بالا بشند.
اول که GT5 رفت برا سال دیگه :دی بعدم شما این بازیهای که نام بردی میانگین نمرهاشون به 8.8 به زور میرسه باید یه بازیهایی گذاشت که امتیازی بالا باشند بازم میگم لیستش اگه GOW میذاشت داخل و یکم بازیها رو جا به جا میکرد حل بود ولی با رتبه اول بدجور موافقم:دی ولی امسال میدونم یه سایتی مثل GS بازی Mario رو میکنه بازی سال:دی میگی نه ببین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or