برترین بازی های 2010 از دیدگاه CVG

ДядsЙ

کاربر سایت
درود

sitelogo_cvg.gif

مجله و وب سایت بریتانیایی ِ شناخته شده ی CVG یا همان Computer and Videogames ده بازی برتر امسال را انتخاب کرده که این انتخاب ها را در زیر می بینید:

10
STARCRAFT II: WINGS OF LIBERTY
screenshot_231884_thumb300.jpg

9
ROCK BAND 3
screenshot_239258_thumb300.jpg

8
FIFA 11
screenshot_236994_thumb300.jpg

7
CASTLEVANIA: LORDS OF SHADOW
screenshot_238509_thumb300.jpg

6
ASSASSIN'S CREED: BROTHERHOOD
screenshot_241843_thumb300.jpg
5
Mass Effect 2
screenshot_234921_thumb300.jpg

4
HALO REACH
screenshot_237579_thumb300.jpg

3
CALL OF DUTY: BLACK OPS
screenshot_242143_thumb300.jpg
2
SUPER MARIO GALAXY 2
screenshot_240482_thumb300.jpg

1
RED DEAD REDEMPTION
screenshot_231712_thumb300.jpg

پ.ن: دوستان عزیز چون سایتش فیــــلـــتره عکس های بازی ها به طور عادی نمایش داده نمیشن و باید از ....... استفاده کنید.

نظرتون رو راجع به این انتخاب ها بیان کنید.

• Like
Reactions: God_of_game
دوستان بحث نکنید چون بی فایدست. هریک این عناوین: SC:C , FF XIII , GOW III , GT5 , AW , BC2 , HR , Fable III به راحتی می تونند جای بعضی از عناوین این لیست بنشینند.

بدبختی اینکه ترتیب همین عناوینی که هم گذاشته درست نیست! ME 2 و پنجم!:-o

من که پلاتش کردم !
حالا چی ؟ نظر شخصیمم اینه که LoS به از GOW III هست ...نظر اون دوستمونم همین بوده ، نظر خیلی های دیگه هم هر که دو عنوان ور Milk کردن هم همین بوده ...
ضمنا" میانگین نکشید بیرون خواهشا" ... میانگین BO چنده که تو لیست بهنرینهای VGA هم هست ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
بر چه مبنایی ؟

BO بالاتر از Reach؟بیخیال...
خیلی ها =360 فن ها
بله امتیازات فقط برای فلان بازی مهم بود ،الان بحث سلیقه ست.:))
خدا وکیلی منم که واسه GoW 3 رفتم PS 3 خریدمم بهتر بودن Castlevaniaرو تایید می کنم.البته خوب این نظر منه و دوست داشتن یه بازی مثل دوست داشتن تیم فوتبال 100% به سلیقه ربط داره.

خیلی ها =360 فن ها
قصد توهین ندارم ولی GOW به درد کسانی مخوره که میخوان چندتا موجود افسانه و خدا رو تیکه پاره کنن بدون فکر اونم با فشردن دو سه تا دکمه
متاسفانه من از این نوع گیمر ها نیستم و دوست دارم معماهای پیچیده جلو روم گذاشته شه تا چند تا دکمه که با فشردنشون کریتوس پدر طرف رو در میاره

بر چه مبنایی ؟

انتخاب بهترین های سال کلا یه حرکت حسی از طرف هییت داوری هستش:d
مثلا اگه بنا باشه بر حسب امتیاز بهترین عناوین سال رو انتخاب کنیم پس چرا تو لیست بهترین بازی سال vga اصلا نامی از super mario نیستش؟؟؟
یا مثلا چرا cod که امتیازش از halo کمتر اینجا از اون بالاتر؟؟؟؟

در نتیجه نمیشه امتیاز رو ملاک قرار داد(از دید کسایی که این لیست رو آماده کردن)........ .

ولی من اگه جای اینا بودم حداقل GOW 3 رو تو لیست قرار میدادم....چون طرفدرای زیادی داره و بازی عالی هم بود....... .

به نظر خیلی ها Castlevania از GOW خیلی بهتره هم سختیش هم معماهاش

حالا چی ؟ نظر شخصیمم اینه که LoS به از GOW III هست ...نظر اون دوستمونم همین بوده ، نظر خیلی های دیگه هم هر که دو عنوان ور Milk کردن هم همین بوده ...
ضمنا" میانگین نکشید بیرون خواهشا" ... میانگین BO چنده که تو لیست بهنرینهای VGA هم هست ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
ولی فک نمیکنم قرار گرفتن C:LoS توی لیست اینچنین خنده زا(!) باشه ...
آهان تو این جور مواقع میشه نظر شخصی و ...منتقدها و نمراتم میشن پپه!
جالبه که یه بازی سوپر تقلیدی مثل Castlevania بهتر از GOW III میشه در حالی که 10 نمره اختلاف نمره دارن!:))
بازی باکلاسی مثل ونکوییش خیلی منطقی تره حضورش تا کسلوانیا!

نه که HR , sc ,aw ,gow3,gt5 جزو آشغال های امسال بودن اصلا جای در لیست ندارن :)

همیشه این لیست ها یه جای کارشون میلنگه برای مثال RB چی بود که بخواد بالا تر از بازی های مثل HR ,AW ,GOW3 , SC قرار بگیره ؟

دوستان بحث نکنید چون بی فایدست. هریک این عناوین: SC:C , FF XIII , GOW III , GT5 , AW , BC2 , HR , Fable III به راحتی می تونند جای بعضی از عناوین این لیست بنشینند.

بدبختی اینکه ترتیب همین عناوینی که هم گذاشته درست نیست! ME 2 و پنجم!:-o
دوست عزیز بیشتر این عناوینی که نام بردید در حد GoTY نیستن با اینکه بازی های خوبی هستن. مثلا کسی انتظار نداره Fable III, AW, FF XIII, GT5 توی لیست برترین بازی های امسال باشن.
ولی خودم موافقم که باید GoW III میبوده توی این لیست.
کلا نمیشه ایراد گرفت به اینجور لیست ها چون نظر و سلیقه ی شخصی اونایی هست که تهیه میکنن این لیست ها رو و ممکنه نظرشون خیلی با نظر ما تفاوت داشته باشه.

آهان تو این جور مواقع میشه نظر شخصی و ...منتقدها و نمراتم میشن پپه!
جالبه که یه بازی سوپر تقلیدی مثل Castlevania بهتر از GOW III میشه در حالی که 10 نمره اختلاف نمره دارن!:))
بازی باکلاسی مثل ونکوییش خیلی منطقی تره حضورش تا کسلوانیا!
یه سر به تاپیکه GT 5 بزنین تا متوجه بشین نظر منتقدین یعنی چی.نمیدونم چرا همیشه واسه بازی انحصاریای PS 3 این بحثا میشه؟

به نظر منم لیست بدی نیست،ولی خوب در کل انتخاب بهترین ها اونم این قدر کلی کار جالبی نیس.
انتخاب های اول و دوم دور از انتظار نبودن،ولی از دو به بعد به نظرم کاملا سلیقه ای انتخاب شدن.

ME2 & Reach باید جزء 3 تای اول میبودن البته ازون SMG2 هم نمیشه گذشت CastleVania هم میتونست توی 5 تای اول باشه
نظرات بنده در مورد این لیست بود :d

عقده ای شدیم یه بار بیایم توی تاپیک لیست بهترین ها تو هر زمینه ای و ببینیم همه به خصوص سونی فن ها ابراز رضایت میکنن
یکی میگه GOW III کو یکی میگه GT5 کو یکی میگه SC چی شد یکی میگه اصلا لیستش بدرد نمیخوره چرا چون اون بازی مورد علاقش در لیست حضور ندارن ایشون!!!
تا 5 صفحه دیگه این میخواد بگه این خوبه اون یکی بگه نه خیر این خوبه
به نظر بنده این لیست نسبت به خیلی لیست های دیگه که تو این چند وقت دیدیم برتری داره فقط تو ترتیب یکم ایراد داره مثلا BO یکم زیادی بالاـه و StarCraft 2 زیادی پایینه وگر نه (بیشتر) بازی لایق در سال بوده تو این لیست هست

لیست نسبتا خوبه . فقط جای starcraft خیلی بد هستش!! 10 ؟!
یه مشکل دیگه هم بودن کسلوانیا و AC:BH هستش . جفت بازیها عالی هستن ولی مشکل اینه که این 2 رو باهم گذاشته ولی GOD OF WAR رو نذاشته !
ممنون آرش

دوست عزیز بیشتر این عناوینی که نام بردید در حد GoTY نیستن با اینکه بازی های خوبی هستن. مثلا کسی انتظار نداره Fable III, AW, FF XIII, GT5 توی لیست برترین بازی های امسال باشن.
ولی خودم موافقم که باید GoW III میبوده توی این لیست.
کلا نمیشه ایراد گرفت به اینجور لیست ها چون نظر و سلیقه ی شخصی اونایی هست که تهیه میکنن این لیست ها رو و ممکنه نظرشون خیلی با نظر ما تفاوت داشته باشه.

همان طور که شما طبق نظز شخصیتون میگین شایستگیش رو ندارند به نظرم بنده هم یکسری از بازی هایی که نام بردم میتونند جایگزین یکسری از بازی های بالا بشند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or