برای حضور ارتش های فرا زمینی در E3 رای دهید

• Thread starter Thread starter kkkz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

kkkz

کاربر سایت
شاید این بهترین خبری باشد که تا کنون در صنعت گیم ایران منتشر شده است. مسئولان بر گزاری نمایشگاه E3 امسال در نظر دارند 10 بازی مستقل را به این نمایشگاه دعوت کنند که یکی از این گزینه ها عنوان فوق العاده زیبای ارتش های فرا زمینی می باشد. البته حضور این بازی در مایشگاه بستگی به رای شما زیزان دارد پس از لینک زیر و طبق دستور العمل زیر به این بازی رای دهید تا این عنوان بتواند نام ایران را در بزرگترین رویداد دنیای گیم منتشر کند :

راهنمای رای :

۱-پس از وارد شدن به صفحه ی رای گیری بر روی VOTE کلیک کنید.

لینک رای =
http://indiescrashe3.com/nomination/56A103D1-92B6-55F6-268B-EC79259DBEAE
۲-سپس ایمیل خود را وارد کرده و کلمات درخواستی را وارد کنید.

۳-پس از باز کردن ایمیل بر روی جمله ی Click Here for Confirm کلیک کنید.

لینک رای بازی شبگرد

لینک رای زمان جنگ 2

---------- نوشته در 10:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 AM ارسال شده بود ----------

سعی کنید فقط با یک ایمیل رای بدید زیرا ممکن است شناسه شما رو نشخصیص بدن و بعد از آن از لیست نظر سنجی حذف شویم

====================================================================================
دوستان به بازی تراتئون هم رای بدید..این ادامه نسخه عصر پهلوانان میباشد
لینک رای برای بازی http://indiescrashe3.com/nomination/...B-F401E23310FA

آخرین ویرایش:
اون بازیی که اوله شبیه amnesia هست اون دومی شبیه قارچ خور
با مزه هستن
هیچ کدوم شوتر نیستن ولی ما فقط بلدیم بریم تقلید مطلق از کلاف و مکس و ...

درود بر دوستان عزیز
من که رای دادم
نه به خاطر حمایت الکی و کورکورانه
بلکه چون یکی از بهترین و قدیمی ترین دوستانم 1سال شب و روز بدون هیچ حمایتی فقط و فقط از روی عشق روی این بازی زمان گذاشت (نیما)
و واقعا خبر دارم که صبح از ساعت 8 تا 9 شب بی وقفه کار میکردن
تمام هزینه هاش رو هم حتی از جیب خودشون دادن
صمیمانه امیدوارم این بازی بره تا شاید دلخوشی ای باشه برای نیما بقیه همکاراش

درود بر دوستان عزیز
من که رای دادم
نه به خاطر حمایت الکی و کورکورانه
بلکه چون یکی از بهترین و قدیمی ترین دوستانم 1سال شب و روز بدون هیچ حمایتی فقط و فقط از روی عشق روی این بازی زمان گذاشت (نیما)
و واقعا خبر دارم که صبح از ساعت 8 تا 9 شب بی وقفه کار میکردن
تمام هزینه هاش رو هم حتی از جیب خودشون دادن
صمیمانه امیدوارم این بازی بره تا شاید دلخوشی ای باشه برای نیما بقیه همکاراش
ببخشید دوست عزیز این بازی زمان Start پروژه اش کی بوده و آیا این دوست شما می دونه چقدر هزینه شده برای ساخت این بازی؟
شما می گید الکی و کورکورانه نبوده فقط چون رفیقم توش بوده بهش رای دادم.اصلا این نوع گزنیش بازی برای اینکه در نمایشگاه شرکت کنند اشتباه است بخاطر حق خیلی از کسانی که بیشتر از این صحبت ها زحمت کشیدن به خاطر نداشتن دوستان خوبی مثل شما از بین می ره.یعنی به نظر شما اون بازی که در ربته اول قرار داره کارکنانش دوره هم جمع می دن برای پیک نیک اگر یک وقت از استراحت و تفریح خسته میشدن مثلان یک خط کد می نوشتن؟یعنی باید به اندازه زحمتی که یک تیم بازی سازی می کشه بهشون Vote داد؟کیفیت،نوع Gameplay و داستان و.......... اصلا معیار نیست؟

آخرین ویرایش:
دوستان این عنواینی که جز این 10 تای اوله چندان جالب نیستند(از روی تصاویر و اطلاعات)که شما ها میگید بازی های ایران آبروی کشور رو میبره..

دوستان تاپیک آپدیت شد و بازی های ایرانی دیگری هم در لبست قرار گرفت

---------- نوشته در 10:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:52 AM ارسال شده بود ----------

معرفی زمان جنگ 2:

استودیو اپیدمیک که در سال ۱۳۹۰ ماد ایرانی زمان جنگ را برای بازی کرایسیس منتشر کرد و یکی از نامزدهای برترین ماد سال دنیا از سایت moddb شده بود و هم اکنون در حال کار بر روی اولین بازی مستقل خود با نام Wartime 2 با موتور گرافیکی CryEngine 3 هستند نیز در این رای گیری شرکت کرده تا شانس خود را برای حضور در مراسم E3 امتحان کند

تصاویری از بازی:

gamefa.com/go.php?http://gamefa.com/wp-content/uploads/2013/01/Wartime-2-Screenshot.jpg

http://gamefa.com/wp-content/uploads/2013/01/Wartime-2-Screenshot-5.jpg

http://gamefa.com/wp-content/uploads/2013/01/Wartime-2-Screenshot-4.jpg

http://gamefa.com/wp-content/uploads/2013/01/Wartime-2-Screenshot-3.jpg

من که اصلا دوست ندارم بریم. :| دلایلش هم خیلی زیاده که نمیشه گفت.

من هم دقیقا می خواستم بگم دوست ندارم بره و امیدوارم نره اما گفتم بی خیال الان روح پاک آریایی و عرق ملی یک سری ها می زنه بالا
اگه دقت کنید این بازیا قرار به عنوان بازیهای Indie اونجا شرکت کنن
دقت کنید INDIE

اگه دقت کنید این بازیا قرار به عنوان بازیهای Indie اونجا شرکت کنن
دقت کنید INDIE

هر مضخرفی رو که نمی شه به اسم indie داد به خورد ملت :d

تنها بازی ایرانی ای که می شد اسم بازی indie رو روش گذاشت سیاره میترا بود که اصلا معلوم نشد از آخر این بازی رو کی ساخته ادامش چی شد و ..

هر مضخرفی رو که نمی شه به اسم indie داد به خورد ملت :d

تنها بازی ایرانی ای که می شد اسم بازی indie رو روش گذاشت سیاره میترا بود که اصلا معلوم نشد از آخر این بازی رو کی ساخته ادامش چی شد و ..

سیاره میترا ساخته شرکت رسانا گیمر بود..که برای شرکت در این نمایشگاه با بازی تراتئون ثبت نام کرده که متاسفانه رای هاش بسیار کمه..

آقا ash@ash لطفا ملایمت تر ....
شاید سطح کار تمام این بازی ها که از سمت ایران میره بسیار پایین باشه اما واقعا روش زحمت کشیده شده حالا کم یا زیاد.
اما سوال مهم این است که --->آیا واقعا این همه زحمت در جهت درست بوده و آیا انقدر کافی هست که بتوانند نظر Gamer های تمام کشور ها را جلب کنه؟!
به نظر من -جواب سوال خیر است.
متاسفانه بزرگ ترین مشکلی که ایران داره از نظر من در ساخت بازی این است که بازی را برای بچه ها باسن پایین و ایرانی می سازه.در حالی که Game یک صنعت جهانی است و باید اساس کار برای کل دنیا باشه.اولین نکته و مهمترین نکته این است که Base بازی باید با زبان ENG باشه.هیچ جای دنیا فارسی صحبت نمی کنند و هیچ کس هم علاقه ای نداره یاد بگیره اما اکثر جاها ENG صحبت می کنند.
برنامه نویسی کاره سخت است.بخصوصی اگر بخواهی اصولی این کار را انجام بدی(90% برنامه نویس های ایران هردنبیلی کار می کنند و متاسفانه سواد کافی نداره و براساس تجربه ضعیف کار می کنند و نه اصول علمی - توهین به کسی نباشه منظورم به همه نیست اکثریت جامعه را دارم می گم)برنامه نویسی در مورد Game یا Game Develope بسیار کار مشکلی است.تمام بازی سازان ایرانی هم از موتورهای آماده استفاده می کنند یعنی با حداقل علم Programming.ایجاد نوآوری وکارخلاقانه ترکیبی است از هنر وعلم.که دربازی های شاهکاری مثل AC یا Gow و ... دیده میشه.این کار احتیاج به TeamWork داره.فرهنگی که اصلا در ایران بی معنی است.در نتیجه شما هیچ وقت نوآوری را در کارهای ایرانی نمی بینید.

ببخشید دوست عزیز این بازی زمان Start پروژه اش کی بوده و آیا این دوست شما می دونه چقدر هزینه شده برای ساخت این بازی؟
شما می گید الکی و کورکورانه نبوده فقط چون رفیقم توش بوده بهش رای دادم.اصلا این نوع گزنیش بازی برای اینکه در نمایشگاه شرکت کنند اشتباه است بخاطر حق خیلی از کسانی که بیشتر از این صحبت ها زحمت کشیدن به خاطر نداشتن دوستان خوبی مثل شما از بین می ره.یعنی به نظر شما اون بازی که در ربته اول قرار داره کارکنانش دوره هم جمع می دن برای پیک نیک اگر یک وقت از استراحت و تفریح خسته میشدن مثلان یک خط کد می نوشتن؟یعنی باید به اندازه زحمتی که یک تیم بازی سازی می کشه بهشون Vote داد؟کیفیت،نوع Gameplay و داستان و.......... اصلا معیار نیست؟

درود بر دوستان عزیز

فرمایش شما کاملا درسته خیلی ها هستند که زحمت میکشن و ازشون حمایتی نمیشه اما من مال این جماعت رو دیدم وحس کردم حقشونه
من از کسی نمیخوام که به این بازی یا بازی دیگه ای رای بده ولی حداقل زحمانتشون رو ضایع نکن (این عرضم برای همه باریسازهای ایرانیه )
رفاقتم با آقا نیما رو هم سر این گفتم که بگم شاهد بودم چقدر زحمت کشیدن نه این که چون رفیقمه ....
متاسفانه بعضی از دوستان اصلا شرایط رو نمیبینن و میخوان بازی های ایرانی رو با باقی بازیها مقایسه کنن
و با کوچک شمردن تلاش های سازنده ها نه تنها ازشون حمایت نمی کنن بلکه فرمایشاشون فقط و فقط یاس و دلسردی رو برای اون عزیزان به ارمغان میاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or