برای آنهایی که میگویند wii بازی ندارد !!!

• Thread starter Thread starter u.T.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از بین این همه بازی بهترین بازی وی رو یادتون رفت
کسی وقتی زلدا رو بازی نکنه به چه دردی مو خوره:(

---------- نوشته در 08:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:27 PM ارسال شده بود ----------

مثل اینکه از شدت درس بازیسنتر رو فراموش کردید
من نمی ذارم این تاپیک بخوابه
اگه فردا کسی نیاد یعنی این تاپیک خوابیده:((

فکر میکنی دوست عزیز.من خودم وی ندارم (البته یکی خریدم تا چند روز اینده میاد دستم)ولی شدیدا توی کف ماریو گالاکسی هستم:d
اخه گرافیک چه فایده ای داره؟؟؟؟؟؟ من اصلا با کرایسیس حال نکردم ولی new super mario bros روی DS را 100 بار رفتم بازم میرم همچنان جذابیت داره:d

کمیت رو فدای کیفیت نکنین :D
ویی مثل سگا میمونه
با اینکه به پای کنسولای الان نمیرسه ولی حس و خاطره ای که برای آدم میسازه موندگارتر از اوناس :D
یا بعبارتی میشه اینجوری گفت که ویی تداعیگر لحظاتیست که انسان از دونیای فانی و ماده جدا میشه و به جهان خیال میره و اونجاست که قصر پادشاهی خودش رو برپا میکنه و اگه دختر باشه مثل پرنسس ماریو میدزدنش اگه پسر هم باشه مثل ماریو میره دنبال نجات معشوقش :-"
بببله

کمیت رو فدای کیفیت نکنین :D
ویی مثل سگا میمونه
با اینکه به پای کنسولای الان نمیرسه ولی حس و خاطره ای که برای آدم میسازه موندگارتر از اوناس :D
یا بعبارتی میشه اینجوری گفت که ویی تداعیگر لحظاتیست که انسان از دونیای فانی و ماده جدا میشه و به جهان خیال میره و اونجاست که قصر پادشاهی خودش رو برپا میکنه و اگه دختر باشه مثل پرنسس ماریو میدزدنش اگه پسر هم باشه مثل ماریو میره دنبال نجات معشوقش :-"
بببله
بعید میدونم وی مثل سگا باشه ها؟؟!!!!:d
کلا حرفات خیلی ادم را گیج میکنند من که نفهمیدم چی گفتی ولی همینی که تو میگی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or