arshiya26
کاربر سایت
پس بزارید منم بگم:
final fantasy crystal bearers
tales of symphonia
kirby's epic yarn
xenoblade
the last story
final fantasy iv the after years
new super mario bros
one piece unlimited adventure
one piece unlimited cruise 1
one piece unlimited cruise 2
final fantasy echoes of time
بازم بگم
خیلی عجیبه کلا من بیشتر بازی هایی که دارم رو هر کنسول یا pc هیچکدوم از دوستام نه دیدنشون و نه دارنشونo:-)می تونم بگم از این بازیها هیچ کدوم رو ندارم:biggrin1:
خوب معلومه عشق TLS ام 2 ساله منتظرشمتو هم کشتی مارو با این TLS
خیلی عجیبه کلا من بیشتر بازی هایی که دارم رو هر کنسول یا pc هیچکدوم از دوستام نه دیدنشون و نه دارنشونo:-)
xenoblade هم همین امروز دانلودش تموم میشهo:-)
بازی کردم خبرش رو بهتون میدم
خوب معلومه عسق TLS ام 2 ساله منتظرشم
در ضمن زلدا هم زودتر از 2012 میاد یعنی پاییز 2011 میاد که فکر کنم TLSهم همون موقع ها بیاد
یه خبر دیگه اینکه DRAGON QUEST X هم، هم برا Wii میاد هم برا Wii U.
مگه همه چی باید بزرگ و زیاد و پر تعداد باشه؟؟!؟جنگولک های رنگارنگ و خوشحال مکعبی در رزولوشن 2*3 هم شد بازی آخه؟؟؟؟!
حساب کنید دستگاه رو بردارین به یه تلویزیون فول اچ دی 50 اینچ با کابل کامپوزیت وصل کنید و با رزولوشن رقت آور 480*640 به بازی کاغذ رنگی بپردازیم!![]()
جنگولک های رنگارنگ و خوشحال مکعبی در رزولوشن 2*3 هم شد بازی آخه؟؟؟؟!
حساب کنید دستگاه رو بردارین به یه تلویزیون فول اچ دی 50 اینچ با کابل کامپوزیت وصل کنید و با رزولوشن رقت آور 480*640 به بازی کاغذ رنگی بپردازیم!![]()
آقای 9 پستیه 2011 ای این سایت جایه مسخره کردن و کارایی که تو کلاستون میکنید نیست انتقاد داری بفرما ، مسخره نکن چون اینجا مسخره کننده ها رو دوست ندارند ( مثله خداوند که دوس نداره ) و به شدید ترین نحو باهاشون برخورد میکنن شما بدت میاد بازی نکن ، از این نظراته فیلسوفانه هم نده شما یه بار اویلش رو بازی کن - یا ماریو گلکسی - یا زلدا تا متوجه بشی به جز گرافیک چیزایه دیگه هم هست که بازی رو جذاب کنه راستی Wii کامپوننت هم داره و حد اکثر هم تا 480P رزولوشنش هست ( ولی با همین هم پوزه خیلی ها رو زده )جنگولک های رنگارنگ و خوشحال مکعبی در رزولوشن 2*3 هم شد بازی آخه؟؟؟؟!حساب کنید دستگاه رو بردارین به یه تلویزیون فول اچ دی 50 اینچ با کابل کامپوزیت وصل کنید و با رزولوشن رقت آور 480*640 به بازی کاغذ رنگی بپردازیم!
![]()
آقای 9 پستیه 2011 ای این سایت جایه مسخره کردن و کارایی که تو کلاستون میکنید نیست انتقاد داری بفرما ، مسخره نکن چون اینجا مسخره کننده ها رو دوست ندارند ( مثله خداوند که دوس نداره ) و به شدید ترین نحو باهاشون برخورد میکنن شما بدت میاد بازی نکن ، از این نظراته فیلسوفانه هم نده شما یه بار اویلش رو بازی کن - یا ماریو گلکسی - یا زلدا تا متوجه بشی به جز گرافیک چیزایه دیگه هم هست که بازی رو جذاب کنه راستی Wii کامپوننت هم داره و حد اکثر هم تا 480P رزولوشنش هست ( ولی با همین هم پوزه خیلی ها رو زده )