بدو بدو 3 تا بازي ps3 فقط 100

• Thread starter Thread starter play3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در مورد بازي ها خيالتون راحت اگه يه خط روشون بود پولتون رو بياين از خود پس بگيريد
در ضمن قيمت رو هم تا 90 كاهش دادم
خداييش ديگه مفته:eek:

آقا من بازی LAIRـت رو به شرط تمیز بودن میخوام ( تمیز بودن = تمیز بودن خود BD و کامل بودن دفترچه ها )
فقط UC region1 باشه.
قیمت هم 20 تومان

خدایش داداش این آقا مالش رو از تو جوب هم پیدا کرده باشه 20 پول قابشه.
حد اقل 35 :-"

آقا من بازی LAIRـت رو به شرط تمیز بودن میخوام ( تمیز بودن = تمیز بودن خود BD و کامل بودن دفترچه ها )
فقط UC region1 باشه.
قیمت هم 20 تومان

واسه 20 تومن اينقدر شرط گذاشتي:laughing::laughing::laughing:
شما زياد پولت رو خرج نكن بدن بدردت ميخره:laughing::laughing::laughing:

واسه 20 تومن اينقدر شرط گذاشتي:laughing::laughing::laughing:
شما زياد پولت رو خرج نكن بدن بدردت ميخره:laughing::laughing::laughing:
شما چند میخوای بدی ؟ ریجنش چی هست ؟
در ضمن ارزش این بازی بیشتر از 25 نیست! ( امتیازش از GS 4.5 ـه. حالا کاری به گرافیکشم نداریم! )

Resistance: FoM 35 و 35 Motorstorm تومن هست! شما که قصد ندارید 1 بازی با امتیاز 4.5 رو با امتیاز دو تا بازی آس ـه PS3 به یک قیمت بخرم ؟ اتفاقا منم دقیقا میخوام پول قابش رو بدم که بزارم کنار بازی هام.
اما در رابطه با UC بودنش: شما اگر الان به من MGS4 PAL یا J رو هم بدی، من نمیگیرم تا UCـش بیاد!

Resistance: FoM 35 و 35 Motorstorm تومن هست! شما که قصد ندارید 1 بازی با امتیاز 4.5 رو با امتیاز دو تا بازی آس ـه PS3 به یک قیمت بخرم ؟ اتفاقا منم دقیقا میخوام پول قابش رو بدم که بزارم کنار بازی هام.
اما در رابطه با UC بودنش: شما اگر الان به من MGS4 PAL یا J رو هم بدی، من نمیگیرم تا UCـش بیاد!

اولا كه تند نرو از هر كسي كه اين بازي رو داره بپرسي از 10 نفر 9 نفر باهاش حال كردن
منم فقط بخاطر اينكه لنگم ميخوام بفروشم
قيمت هم بنده خدا ازم 30 خواستن ندادم حالا بيام بدم 20 :laughing:
اخه خنده دار نيست
در مورد رجيون سي دي ها هم بگم كه لير = رجيونش 1 هست و اون 2 تا =رجيونشون 2

باشه چشم من آروم میرم اما شما تند برو تا برسی به فروشگاهای تهران چون هرچی دیرتر بری کمتر میخرن
راستیuncharted = 30+30toman

یعنی بهترین game ps3

:laughing::laughing::laughing: من موندم اين دوستمون هي اسپام ميده اين old_snake هم ازش تشكر ميكنه نميدونم اين 2 تا با هم چه نسبتي دارن:laughing::laughing::laughing:
در ضمن بچه جون شما نميخواد بازار كسي رو خراب كني چون الان 3 نفر تو صف خريد هستن كه هر كدوم زودتر اقدام كنه بازي ها مال اون ميشه

اولا که شما ادب حرف زدن رو نداری مجبورت نکردن که تو Forum فعالیت کنی! آدم باید ادب داشته باشه.
ثانیا این که مگه دروغ گفتم ؟ الان با 60 تومن میشه Uncharted خرید. حرف حق به مزاجت سازگار نبود.
ثالثا نمیخوای بفروشی بگو نمیفروشم، دعوا که نداریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or