بدترین 10 عنوان پورت شده بر روی PlayStation 3

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
این مقاله ترجمه شده از سایت Videogamer.com می باشد

PS3 شروع بدی رو به همراه داشت.اما امروزه شاهد عرضه بازی هایی با کیفیت خوبی چه انحصاری و چه مالتی پلفرم از سمت بازی سازها هستیم.در نهایت ما با کنار هم قرار دادن بدترین 10 عنوان پورت بر روی Ps3 به ادامه این مقاله می پردازیم.(چرا بازی های پورت شده بر روی Ps3 کمی بدتر از 360 هستند ؟؟)

FEAR -10

ps3portsfear.jpg

Fear به خوبی از PC به XBOX 360 پورت شد.اما مشکلات عجیبی در پورت اون به PS3 دیده می شد.بعد از ریلیز شدن بازی برای هر دو کنسول. Fear از افت Frame شدید و کاهش کیفیت صحنه بر روی PS3 رنج می برد.بدین معنی که یک بازی قدیمی PC نمی توانست به راحتی بر روی آخرین کنسول قدرتمند SONY اجرا شود.

9 - Splinter Cell : Double Agent

ps3portsdoubleagent.jpg

بعد از تحلیل هایی که بر روی سم فیشر Nextgen صورت گرفت این بازی هنوز هم یکی از بهترین بازی هاییست که سعی داشت قسمت های جدیدی را در خود معرفی کنه که تا حدی هم موفق بود.اما ناراحتی اینجاست که PS3 بازها نتوانستند این بازی را با کیفیتی که گیمرهای 360 بازی می کردند تجربه کنند.چیزی که بسیار مشهود بود از دست دادن نور پردازی عالی بازی و صدا بود.و cutscenes های در بازی به صورت روان اجرا نمی شدند.

8- Sonic the Hedgehog

ps3portssonic.jpg

با اینکه این بازی توانست به راحتی در بین بدترین 10 عنوان بازی NextGen قرار بگیرد پورت بسیار بدی را نیز بر روی PS3 از آن شاهد بودیم.تقریبا بیشتر صحنه های دیدنی بازی بر روی 360 بر روی PS3 با افت فریم شدیدی همراه بود.کم شدن سرعت در بازی شبیه چیزی بود که ما در Nintendo64 زمانی که بازی ها نسبتا حالت 3D به خود میگرفتنددیدیم.دیدن چنین چیزی بر روی PS3 صراحتا ما رو شوکه و بلکه خجالت زده کرد.

7 - Pirates of the Caribbean: At World's End

ps3portspirates.jpg

برای یک بازی ساخته شده از روی فیلم , دزدان دریایی بر روی XBOX 360 نسبتا خوب بود.این بازی اصلا به خوبی چیزی که انتظار می رفت نبود اما اجرای شدن خوب و زیبای شخصیت های فیلم(چهره) در بازی طرفداران فیلم را راضی نگه داشت.بازی بر روی PS3 باز هم با یک افت فریم وحشتناک و آهسته مواجح بود و گوشه های نا صاف و ناهموار چیزی نیست که در این دوران از جلوهای HD انتظار داشتیم.این دو مشکل بازی را تا حدی خراب می کرد که بازی دیگر قابل بازی کردن نبود.

Madden 08 -6

ps3portsmadden08.jpg

ما در
VideoGamer.com زیاد به بازی های ورزشی آمریکایی توجه نمی کنیم اما نتوانستیم به راحتی از کنار خشم طرفداران PS3 نسبت به EA بگذریم.بیشتر عصبانیت ها از این ماشی میشد که همین بازی که با سرعت فریم 30 ثانیه اجرا میشه چرا بر روی XBOX 360 با سرعت فریم 60 ثانیه اجرا میشد.قبول این امر برای PS3 دارها که به قول به قول خودشون قدرتمندترین کنسول روی کره زمین رو دارند بسیار سخت بود که در این بین بیشترین ضربه رو طرفداران Madden که PS3 داشتند متحمل شدند.

Quake Wars - 5

ps3portsquakewars.jpg

با اینکه در Screenshot ها چیز زیادی مشهود نیست اما نسخه PS3 بازی معدود مشکلاتی رو داشت.Quake Wars بر روی PC بسیار زیبا کار شده بود.که با وجود نور پردازی بسار زیبا و Draw Distance عالی حتی بر روی معمولی ترین PC قابل اجرا بود.نسخه پورت شده 360 بازی در کل چیز بری نبود که با اضافاتی همچون جلوه های next-gen بازی خوبی برای کنسول بازها بود.اما نسخه PS3 بازی از پایین بودن فریم عذاب می کشید و نبودن جلوه های نوری نسخه 360 در این نسخه کاملا مشهود بود.بعلاوه معلوم بود که زحمت زیادی برای طراحی منو های داخل بازی کشیده نشده.(زیاد که نه اصلا کشیده نشده:mad:) با این اوصاف و احوال بازی هنوز هم بر روی PS3 لذت بخش است.

Tony Hawk's Project 8 - 4

ps3portsproject8.jpg

در اولین بازی از tony hawk بر روی کنسول PS3 مردم انتظارات زیادی از این بازی داشتند.Play station در جبهه ای قرار داشت که باعث مشهور شدن این بازی شد و حتی بیشترین طرفداران این بازی از این جبهه بود.این پورت از این بازی همانند دیگر پورت ها مشکل فریم داشت و همچنین نبود قسمت Multiplayer چیزی که از PS2 یه امر غیر قابل جدا برای سری Tony Hawk شده است.در کل این بازی بازگشت خوبی بعد از چندین مورد ناموفق این سری بازی ها بود.و تنها نگرانی PS3 دارها از معدود مشکلات و نبودن بعضی اضافات بازی بود.

Orange Box - 3

ps3portsorangebox.jpg

نسخه PS3 این بازی چند ماه بعد از ریلیز شدن آن بر روی 360 و PC اومد.ما کمی نگران شدیم وقتی خبر هایی به گوشمون رسید مبنی بر اینکه طراحان رسیدگی کافی بر روی پرت این بازی نمی کنند و با سیاست هایی که پیش گرفتند نگرانی های ما هم به جا بود.در سه نسخه از بازی های half life که دیدیم فریم رفته رفته کمتر می شد تا اینکه در این اپیزود شاهد افت مخصوص اون بودیم.جلوه های بازی با blur های خاصی پوشیده شده که به این معنی است
که بعضی از جزئیات مخفی شده اند اما از سوی دیگر تیزیهای لبه ها در 360 را ندارد.Lost Planet - 2

ps3portslostplanet.jpg

فهمیدن اینکه واقعا چه بلایی بر سر lost planet در نسخه PS3 اومد سخته.بازی که با موتور خود ساخته کپکام (همان موتوری که برای ما بازی فوق الاده زیبای Devil May Cry 4 رو به زیبایی بر روی هر دو کنسول آورد) با همان محیط برفی و سوم شخص شوتر اما بصورت بی رحمانه ای با فریم پایین به نمایش در اومد.گرچه نسخه اصلی بازی که ماله 360 بود بدون مشکل نبود اما framrate در 360 مشکل نبود.تحمل کردن PS3 دارها به مدت یک دوره نسبتا طولانی برای بازی کردن نسخه انحصاری 360 اما با این وضعیت پورت برایشان اصلا قابل قبول نبود.

PES 2008 - 1

ps3portspes2008.jpg

آخه از کجای این بازی برای PS3 شروع کنیم.ریلیز همزمان بازی برای PC و 360 تمام توجه ها را جلب کرد به سمت نسخه PS3 که نشان از یک کم کاری روی پورت این بازی برای PS3 میداد.سرعت فریم در نسخه Patch نشده بازی یکی از بدترین چیزهایی ست که دیده ایم.بافت های زمین بسیار بد و قسمت آنلاین بازی هم که ولش.با نگاهی به نسخه 360 بازی با همان مقایسه اعم از بازی آنلاین فرق بسیار بسیار زیادی که فاصله زیادی رو از نسخه PS3 باعث میشد به همراه داشت.ملاحضه های بعدی به این نسخه از بازی(Patch های ارائه شده) در بهتر شدن اون کمک کرد و نگذاشت که به یکی از بدترین عناوین سال 2007 تبدیل شود.

منبع

همشون درست هستند ... PES 2008 که از نظر اختلاف دو نسخه واقعا شاهکاره ، نسخه PS3 از هر نظر که فکرش رو بکنین مشکل داره .
البته Online جفتشون خرابه و در واقع هیچ کدوم رو نمیشه آنلاین بازی کرد !

این لیست برای کامل شدن دو تا بازی کم داره ... یکی Skate و دیگری Turok !

و الیته تمامی پورت هستند شما باید قدرت این کنسول را با GodofWar و MGS4 و عنوان های انحصاری بسنجی اما نه Haze که آبرو هرچی ps3 باز بود برد!!!!
اما در کل درست ولی هیچ کدوم هم بازی شاخی نبودن به جز PES چون من فیفا بازی نمیکنم برای همین دیگه!!

من خودمم بعد از ترجمه مطلب خیلی تعجب کردم.من اعتراف می کنم که فن بوی X360 هستم اما دیگه در این موارد واقعا به PS3 ظلم می شه.قدرت PS3 خیلی بیشتر از این حرفاست که بیاد تو بازی مثل PES و FEAR و.... افت کیفت پیدا کنه.خوب البته همون طور که گفته شده اینا همه از کم کاری های طراحان هستش که به خوبی روی پورت ها کار نکردن.

سلام یادمه من یه بحثی سر افت فرم بازیهای که داشتم روی ps3 با یکی از دوستان توی تاپیک( هشدار برای دارندگان ps3) که ایشون میگفتند شاید مشکل افت فرم بابت فریمر دستگاه باشه که با ریجن دستگاه یکی نباشه که خودم تعجب کردم اما با دیدن این تاپیک متوجه شدم که خود سازندهای بازی با ps3 مشکل دارند نه فریمر دستگاه اما بازی گوست رکونی که خودم هر دوشون دارم بین دوتاشون مقایسه کردم بازم ps3 افت فرم بیشتری نسبت به 360 داشت به هر حال امیدوارم تمام بازیهایی که از این به بعد باسهps3 میسازن دارای کیفیتی در خور ps3 داشته باشند انشاالله بهتر میشه من امیدوارم;)

و الیته تمامی پورت هستند شما باید قدرت این کنسول را با GodofWar و MGS4 و عنوان های انحصاری بسنجی اما نه Haze که آبرو هرچی ps3 باز بود برد!!!!
اما در کل درست ولی هیچ کدوم هم بازی شاخی نبودن به جز PES چون من فیفا بازی نمیکنم برای همین دیگه!!

عجب بابا هیچ کدوم بازی های شاخی نیستن !! :laughing: ORANG BOX و SPLINTER CELL و FEAR و اینها که اصلا بازی های خوبی نیستن:laughing: مردم بازی با کیفیت میخوان نه حرف علکی و قدرت کنسول و از این حرف ها این نسل تموم شد و شما منتظر یه MGS4 هستی اخه سونی یه چیزی ساخته که خودشم سر در نمیاره

عجب بابا هیچ کدوم بازی های شاخی نیستن !!
کسی نگفت بازی شاخی نیستند ، منظور ایشون این بود که قدرت کنسول رو باید با بازیهای خودش سنجید نه پورت ! ولی در کل خود مقاله درست گفته و واقعا پورتهای بدی بودن ...
ORANG BOX و SPLINTER CELL و FEAR و اینها که اصلا بازی های خوبی نیستن
حالا Splinter Cell که نه :دی ولی بقیشون خوبن ، ولی بازم این حرف شما ربطی به پست ایشون نداره !
شما منتظر یه MGS4 هستی اخه سونی یه چیزی ساخته که خودشم سر در نمیاره
البته اینکه شما گویا انگلیسی زیاد بلد نیستی و نمیفمی داستان بازی چیه و نمیتونی Plot Twist ـهای بازی رو برا خودت حل و فصل کنی بازی رو پیچیده نمیکنه ... نقداش رو هم که گویا نمیتونی بخونی منتظر ترجمه هستی !

خب پورت کردن یک بازی عموما از سر شکم سیری و برای پول بیشتر انجام میشه و کاری به اون صورت روش انجام نمیشه بنابراین یکسری مشکلاتی هم پیش میاد ! مشکل از سازنده هاست نه دستگاه سازنده ، مثلا همین بازی که سونی خودش نمیفهمه چی ساخته ( البته نمیدونم سونی شده کونامی یا کونامی شده سونی شایدم کونامی بازی رو ول کرده داده سونی براش ساخته lol ) گرافیک فوق العاده بالایی داره و هیچ اشکالی هم بهش وارد نشده ! پس مشکل 99% از سازنده هاست ، این مساله پیچیدگی سخت افزار PS3 هم یه ماست مالی خفنه ، همین چند روز پیش کپکام گفت ساخت RE5 روی PS3 خیلی راحت و شیرینه و فقط کافیه لِم ساخت بازی با این کنسول رو یاد بگیرید ...
اگه دوستان میخوان بیان اینجا کنسول رو خراب کنن ، به جایی نمیرسن چون بازی پورت شده 99% خز ( یا خزتر ) میشه...
Orang Box با گرفتن میانگین 96 % امتیاز از سایت های مختلف بازی خوبی نیست ؟
پورت خوبی نیست ...

من نمیدونم این قضیه پورت چیه هی کشیده میشه وسط ؟! نه اینکه ندونم پورت چیه .
ولی این بحث پورت برام جدیدا خیلی جالب شده .
هر جا که ضعف یه کنسول بیاد وسط میگن که پورت شده و پورت بدی بوده !
من نمیدونم این قضیه تا کی میخواد ادامه پیدا کنه خیلی از بازی ها میان روی دوتا کنسول تو یکی کیفت بهتری داره و تو اون یکی کیفت بدتر جوابش هم خیلی ساده میشه میگن این بازی پلتفرم اصلیش فلان کنسول بوده و در نتیجه برای اون یکی پورت شده بوده و بعد پورتش هم بد بوده و خیلی راحت نتیجه گرفتیم !:)
من نمیدونم چرا باد همیشه از یه طرف میاد چرا از طرف دیگه نمیاد که این قضیه یکم فرق کنه .

وقی یه شرکتی بیاد کنسولش را هی تبلیغات قدرت بکنه و بگه مال من فلان چیز داره اون نداره مال من قویتره و..................اما یه طرف را اشتباه کرده که اونم مشکل بازی سازها ازش ناشی میشه .

حالا این مشکلات تا کی ادامه داره خدا داند چون یکی دو سال دیگه هم عمر این کنسول ها تموم میشه باید فکر کنسول بعدی بود و ما هنوز هم اون قدرتی که ازش حرف زده میشد را ندیدیم !
اون وقت فکر کنم همین الان هم بشه یه نتیجه راحت گرفت از این نظر که ............. و چی به چیه .
ولی نه از نظر قدرت بلکه از نظر سیاست و خوشفکری و طراحی برتر .

اینم بگم وقتی خیلی ها میان میگن فلان بازی قدرت کنسول را مشخص میکنه بنظرم یه فکر کاملا غلطه !
لازمه بگم همون بازی که قرار بیاد روی یه کنسول تا قدرت یه کنسول را مشخص کنه خواهشا همون بازی هم بیاد روی کنسول مقابل تا دید اون چه قدرتی داره! شاید اینجا بشه گفت تا حدودی قدرت اصلی دست سازنده بازی بود نه چیز دیگه .خیلی راحت میشه منظورم را فهمید .
همین بنظرم بهترین مقایسه روی بازی مولتی پلتفرم هست نه بازی انحصاری .
حالا چه بخواد پورت باشه یا چیز دیگه بالاخره انجا یه چیزی ثابت میشه :
همون که بالا هم گفتم سیاست ساخت یه کنسول . طراحی کنسول و خوشفکری سازنده کنسول تو یه بازه زمانی که میخوان این کنسول ها عمر کنند هست .
امیدوار هم هستند که اصلا اشتباه برداشت نشه :-"

من نمیدونم این قضیه پورت چیه هی کشیده میشه وسط ؟! نه اینکه ندونم پورت چیه .
ولی این بحث پورت برام جدیدا خیلی جالب شده .
هر جا که ضعف یه کنسول بیاد وسط میگن که پورت شده و پورت بدی بوده !
من نمیدونم این قضیه تا کی میخواد ادامه پیدا کنه خیلی از بازی ها میان روی دوتا کنسول تو یکی کیفت بهتری داره و تو اون یکی کیفت بدتر جوابش هم خیلی ساده میشه میگن این بازی پلتفرم اصلیش فلان کنسول بوده و در نتیجه برای اون یکی پورت شده بوده و بعد پورتش هم بد بوده و خیلی راحت نتیجه گرفتیم !:)
من نمیدونم چرا باد همیشه از یه طرف میاد چرا از طرف دیگه نمیاد که این قضیه یکم فرق کنه .

وقی یه شرکتی بیاد کنسولش را هی تبلیغات قدرت بکنه و بگه مال من فلان چیز داره اون نداره مال من قویتره و..................اما یه طرف را اشتباه کرده که اونم مشکل بازی سازها ازش ناشی میشه .

حالا این مشکلات تا کی ادامه داره خدا داند چون یکی دو سال دیگه هم عمر این کنسول ها تموم میشه باید فکر کنسول بعدی بود و ما هنوز هم اون قدرتی که ازش حرف زده میشد را ندیدیم !
اون وقت فکر کنم همین الان هم بشه یه نتیجه راحت گرفت از این نظر که ............. و چی به چیه .
ولی نه از نظر قدرت بلکه از نظر سیاست و خوشفکری و طراحی برتر .

اینم بگم وقتی خیلی ها میان میگن فلان بازی قدرت کنسول را مشخص میکنه بنظرم یه فکر کاملا غلطه !
لازمه بگم همون بازی که قرار بیاد روی یه کنسول تا قدرت یه کنسول را مشخص کنه خواهشا همون بازی هم بیاد روی کنسول مقابل تا دید اون چه قدرتی داره! شاید اینجا بشه گفت تا حدودی قدرت اصلی دست سازنده بازی بود نه چیز دیگه .خیلی راحت میشه منظورم را فهمید .
همین بنظرم بهترین مقایسه روی بازی مولتی پلتفرم هست نه بازی انحصاری .
حالا چه بخواد پورت باشه یا چیز دیگه بالاخره انجا یه چیزی ثابت میشه :
همون که بالا هم گفتم سیاست ساخت یه کنسول . طراحی کنسول و خوشفکری سازنده کنسول تو یه بازه زمانی که میخوان این کنسول ها عمر کنند هست .
امیدوار هم هستند که اصلا اشتباه برداشت نشه :-"

خیلی ساده ست این قضیه ...

اگه موضوع این بود که کلا یه کنسول ضعیف باشه پس در تمامیه موارد ضعیفه ... مگه میشه PS3 در پردازش عنوان هایی مثل SC : DA - FEAR - PES 2008 و ... که هیچ کدوم درست و حسابی برای نسل جدید نیستن مشکل داشته باشه و کم بیاره ؟

پس اگه اینطوره عنوان هایی که 10 برابر اینا گرافیک دارن : مثل Call of Duty 4 - Devil May Cry - Uncharted - Burnout - Ratchet & Clank - Grid - Unreal Tournamet و ... به این خوبی روی PS3 دراومدن ؟

این قضیه پورت شدن و Lead Platform یه چیز کاملا ثابت شده برای همه ست اگه کسی میخواد این موضوع رو انکار کنه باید خیلی شخصیت مهمی توی این صنعت باشه !

عجب بابا هیچ کدوم بازی های شاخی نیستن !! :laughing: ORANG BOX و SPLINTER CELL و FEAR و اینها که اصلا بازی های خوبی نیستن:laughing: مردم بازی با کیفیت میخوان نه حرف علکی و قدرت کنسول و از این حرف ها این نسل تموم شد و شما منتظر یه MGS4 هستی اخه سونی یه چیزی ساخته که خودشم سر در نمیاره
سلام من هم با تمام حرف ها این دوستمون موافقم

خیلی ساده ست این قضیه ...

اگه موضوع این بود که کلا یه کنسول ضعیف باشه پس در تمامیه موارد ضعیفه ... مگه میشه PS3 در پردازش عنوان هایی مثل SC : DA - FEAR - PES 2008 و ... که هیچ کدوم درست و حسابی برای نسل جدید نیستن مشکل داشته باشه و کم بیاره ؟

پس اگه اینطوره عنوان هایی که 10 برابر اینا گرافیک دارن : مثل Call of Duty 4 - Devil May Cry - Uncharted - Burnout - Ratchet & Clank - Grid - Unreal Tournamet و ... به این خوبی روی PS3 دراومدن ؟

این قضیه پورت شدن و Lead Platform یه چیز کاملا ثابت شده برای همه ست اگه کسی میخواد این موضوع رو انکار کنه باید خیلی شخصیت مهمی توی این صنعت باشه !

100% تایید میشه ......... .

یادمه من قبلا رو هوا بازی میکردم و فقط داستانهای ساده را ذوست داشتم . یادمه اولین بار mgs 3 را بازی کردم همون اول بازی که یک تمساح بود حالم بهم خورد گفتم چه بازی بیخودی اما با گذشت زمان یکی گفت این بازی عالیه و منم شرط بندی کردم من یکبار بازی کردن اونو دیدم که نفهمیدم 3 ساعته دارم به بازی نگاه میکنم بعد گفتم قضیه این بازی به چه صورت است وقتی تعریف کرد تازه فهمیدم چی است و از اولین شماره آن را بازی کردم .
بازیهای بسیار بزرگ همیشه داستان عظیمی دارند مثل evil یا silent hill پس نیاین الکی بحث راه بندازین که این بازی قشنگ نیست .:mad::mad::mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or