من که می گم این تاپیک آخرش این هست که یک چند نفری بن بشن چون ممکن بعضی ها بی جنبه باشن .
اگر چه بعضی هاهم به طور غیر مستقیم داشتند ( نه ولی خیلی دیگه بزرگ ) زیاده روی می کردند .
وای وای بامزه مارکش چی بود ؟؟ یک و یک ؟؟ مهرام ( مارک خیارشوری که باهاش چاییتو هم زدی نمکی شدی رو می گم ها )
اون یک ذزه زیاد مهم نیست باز هرچی باشه الکی سر یک دایناسور کری نخوند
وای وای بامزه مارکش چی بود ؟؟ یک و یک ؟؟ مهرام ( مارک خیارشوری که باهاش چاییتو هم زدی نمکی شدی رو می گم ها )
اون یک ذزه زیاد مهم نیست باز هرچی باشه الکی سر یک دایناسور کری نخوند
خب معلومه شما زیاد در جریان نیستی این قضیه دایناسور ادعایی است که سازنده بتلفیلد داشت ایشون می گفت کال او دیوتی داستان داره موسیقی داره هیجان داره ولی عوضش ما دایناسور داریم (حالا این چیه هیچی فکر کنم منظورش دید انسانی تر و جذاب تر به سربازانه دایناسور هم یک عروسک بود تو ماشین سربازان ما که نفهمیدیم چی بود منظور این جناب ولی در آخر ایشون درسته که رو گرافیک بازی کار کردن ولی هنوز به یک قدمی کال نرسیدن )
همین نخ سوزنی کال آو دیوتی که هر سال میاد شرف داره به ادعای الکی کسی نگفته هر سال یک شماره دادن جرمه دوستان می تونن نخرن
---------- نوشته در 06:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:15 PM ارسال شده بود ----------
حالا ریسینگ داریم تا ریسینگ مثلا سبک تویستد متال یا هات پرسوت و موست وانتد (اصلیه و خدا بیامرزه) واقعا عالی بودن اوج هیجان
ولی اند یخ سبک شبیه سازی ماشین سواری است نمونه های مسخره و خسته کننده : فورزا (باز اینم جذابیت داره ) -گرن توریسمو (آشغال ترین بازی ps3 که خریدم) و در آخر بازی ای که بهترین شد ولی به خاطر قحطی این نوع بازی انتخاب شد و مصداف جمله ی در شهر گداها یک چشم پادشاست ماست وانتد 2012
نقش آفرینی به جز مس افکت چون حال میده:d البته رو حالت اکشن
فوتبال
استراتژیکی بصورت کلی ولی بعضی وقتا از یه سری عناوین خوشم میاد .
مثلا دو استراتژی که این اواخر بازی کردم و لذت بردم Orcs Must Die 2 و Shad O بودن که استراتژی از نوع دفاع از قلعه میگن بهشون .
من که فقط از سبک نوبتی بدم میاد مخصوصا زابنی هاش
بقیه سبک ها رو دوست دارم مخصوصا ار بی جی
البته زیاد هم تمایل به این شوتر های اول شخص ندارم جون خیلی کلیشه ایی شده
هر بچه ایی دیگه میتونه بازیش کنه
از هرچی بازی ورزشی هم هست بدم میاد مخصوصا فوتبال که کلا...........