بدترین بازی که انجام دادید؟؟

:dبه نظر من resident evil: operation racoon city
درست نوشتم؟:d
به نظرم این بازی در حد و اندازه این سری نبود...اصلا سر و ته نداشت:-&

---------- نوشته در 09:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:01 AM ارسال شده بود ----------

iNVERSION هم پتانسیل خوبی داشت..اما سازندگانش نتونستن ایده هارو رو بازی پیاده کن..

آخرین ویرایش:
سری HALO
به شدت از این سری متنفرم بنده :d واقعا نمیدونم چه جوری بهترین بازی کنسول مایکرو شده . به شخصه معتقدم سگ Darkness یا turok شرف داشت به این بازی

با این روندی که پیش میره،انتظار های متفاوتی میشه از این تاپیک داشت،شاید نابودی کل صنعت گیم به دست کاربران بازی سنتر رَقَم بخوره،واقعا افتخار بزرگیه.[O_o]

gta 5
Call Of Juarez:Boond In blood
اينا بهترين بازي ها بودند
ای باو.
لامصب اسم تاپیک چقدر با پست شما هماهنگی داره

بدترین بازی های که انجام دادید:|

---------- نوشته در 07:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:57 PM ارسال شده بود ----------

:dغلط مهم نیست مهم نیته...
------------
Brink
رو یادم رفت...خیلی کسل کننده بود
اتفاقا از نظر من خیلی جالب بود
بیشتر شبیه مولتی پلیر CoD بود باید turret میکاشتی و از بمب محافظت میکردی و ... تنها بدی که داشت سرشار از باگ بود همین باعث میشد ملت بدشون بیاد و گر نه خود بازیش باحال بود

این رو یادم رفت فکر کنم:
Call of juarz The cartel
چقدر منتظر این بازی بودم اما وقتی اومد و بازی رو اجرا کردم: این حالتی شدم::-&:-&:-&
واقعا با این نسخه سری زیبای این بازی رو به گند کشید:دی bound in blood حرف نداشت همه هم قبولش دارن

---------- نوشته در 07:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:01 PM ارسال شده بود ----------

آنچارتد 3 واقعا ...

من نمي دونم سازنده هاش با چه اميدي ساختنش ؟!؟!؟!
هرکسی یک سلیقه ای داره این چه حرفیه؟؟
یعنی چی با چه امیدی ساختن فعلا که همینطوری که دارن مسیازن هر سال از پرطرفدار ترین و بهترین بازی های سال میشه
که سال 2011 هم داشت بهترین Action adverture و game of the year میشد! بعدش Nougty dog با چه امیدی این بازی رو ساخته؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or