Agent47
کاربر سایت
بازیای اکشن سوم شخص با سلاح سرد همه 1 دکمه ایی شدن!با ظهور بتمن بقیه بازی سازها هم از رو دستش تقلید کردن و الان اکثر مبارزات با سلاح سرد در بازیا فقط با زدن 1 کلیک چپ انجام میشه .کمتر بازی ایی الان دیگه به سبک pop:ww پیدا میکنی که combo های مختلف و سنگین داشته باشه و باکلیدای ترکیبی حرکات متفاوتی بزنه.الان عمده بازیا کلیک چپ میکنی و خلاص..
تغییر سبک اسپلینتر سل و دور شدن از استایل خاص Chaos theory .
افت سری سایلنت هیل که الان دیگه بازیایی که میده بیرون عمرا شاهکار نیستن و فقط در بهترین حال میشه گفت خوب بود!
به فراموشی سپردن عنوان دوس داشتنی Thief که بعیده نسخه دیگه ایی داشته باشه.
کم بودن بازیای به سبک Spec Ops: The Line برای pc. من خیلی دوس دارم این مدل اکشنای سوم شخص کاور گیری رو.
stronghold , یک بار برای همیشه. همون یدونه بازی بدرد بخور رو ساختن سازنده ها. هر چی دنباله براش اومد از دم در پیت بودن فک کنم stronghold فقط یه جرقه بود و تیم سازنده ش دیگه نتونن اون کیفیت رو تکرار کنن.
تغییر سبک اسپلینتر سل و دور شدن از استایل خاص Chaos theory .
افت سری سایلنت هیل که الان دیگه بازیایی که میده بیرون عمرا شاهکار نیستن و فقط در بهترین حال میشه گفت خوب بود!
به فراموشی سپردن عنوان دوس داشتنی Thief که بعیده نسخه دیگه ایی داشته باشه.
کم بودن بازیای به سبک Spec Ops: The Line برای pc. من خیلی دوس دارم این مدل اکشنای سوم شخص کاور گیری رو.
stronghold , یک بار برای همیشه. همون یدونه بازی بدرد بخور رو ساختن سازنده ها. هر چی دنباله براش اومد از دم در پیت بودن فک کنم stronghold فقط یه جرقه بود و تیم سازنده ش دیگه نتونن اون کیفیت رو تکرار کنن.