بدترین اتفاق تو دنیای بازی چی بود؟؟!

بازیای اکشن سوم شخص با سلاح سرد همه 1 دکمه ایی شدن!با ظهور بتمن بقیه بازی سازها هم از رو دستش تقلید کردن و الان اکثر مبارزات با سلاح سرد در بازیا فقط با زدن 1 کلیک چپ انجام میشه .کمتر بازی ایی الان دیگه به سبک pop:ww پیدا میکنی که combo های مختلف و سنگین داشته باشه و باکلیدای ترکیبی حرکات متفاوتی بزنه.الان عمده بازیا کلیک چپ میکنی و خلاص..

تغییر سبک اسپلینتر سل و دور شدن از استایل خاص Chaos theory .:|

افت سری سایلنت هیل که الان دیگه بازیایی که میده بیرون عمرا شاهکار نیستن و فقط در بهترین حال میشه گفت خوب بود!;)

به فراموشی سپردن عنوان دوس داشتنی Thief که بعیده نسخه دیگه ایی داشته باشه.

کم بودن بازیای به سبک Spec Ops: The Line برای pc. من خیلی دوس دارم این مدل اکشنای سوم شخص کاور گیری رو.

stronghold , یک بار برای همیشه.:( همون یدونه بازی بدرد بخور رو ساختن سازنده ها. هر چی دنباله براش اومد از دم در پیت بودن فک کنم stronghold فقط یه جرقه بود و تیم سازنده ش دیگه نتونن اون کیفیت رو تکرار کنن.

اینکه برینن روی بازی ای که فنشی به خاطر پول و تو رو تو اخرین اولویت قرار بدن به طوری که انگار ارزش نداری و بعد هم برات میدل فینگر بیان بال
(نگاهی به واقعی گیمی به گند رفتن سری dead space)
این عکس هم برای شکایت به کاپکام و ویرجوال گیمز ساختم
95738307493309917284.png

خوشم امد!!!

محمد جان لازم نیس هرجا که از یه پستی خوشت میاد نقل قول اش کنی و بنویسی خوشم اومد...اگه از یه پستی خوشت میاد فقط لازمه که like اش کنی...اگه ماوس رو روی نوشته ببری یه علامت دست سمت چپ ظاهر میشه که با زدن اون نشون میدی که از نوشته خوشت اومده...

---------- نوشته در 04:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:05 PM ارسال شده بود ----------

بدترین اتفاق mass effect 4 است که هنوز هیچ خبری از انتشار اش نیست!=((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or